Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, v hrdle nádrže je nějaká kovová záslepka a nelze tankovat palivo z kanystru. Nelze zasunout trychtýř nebo nálevku od kanystru. 

Co s tím ?

Upraveno od Pawouk
Upraven název tématu.

Musíš použít nálevku s vhodným průměrem (stejným jako tankovací pistole), potom se záklopka odklopí, je to pojistka proti natankování špatného paliva.

@KEDARBOBRY myslis u nafty?

precitat si manual od svojho auta, tam to popisuju

A co sa dozvie z manualu?

Ak si precitas prvy prispevok, co myslis, prisiel uz na to ze tam ochrana je?

v manuali je pekne ukazane ako to funguje a ked nieje uplne tupy tak zisti ze tam musi strcit dostatocne hrubu trubku na to aby to odistil

• Autor

díky chlapci za rady .... 

• Autor
před 15 hodinami, sk0d@ napsal:

@KEDARBOBRY myslis u nafty?

jj ropa :-) 

Ked som mal naftoveho Focusa II s rovnakym antibenzin riesenim, vozil som v kufri taky lievik, je to origo diel a ma taky priemer ako tankovaci pistole. Zastav sa v hocijakom Ford salone, to maju bezne skladom.

• Autor
před 13 hodinami, sk0d@ napsal:

Ked som mal naftoveho Focusa II s rovnakym antibenzin riesenim, vozil som v kufri taky lievik, je to origo diel a ma taky priemer ako tankovaci pistole. Zastav sa v hocijakom Ford salone, to maju bezne skladom.

díky, podívám se po tom .... 

• 2 týdny později...

Moj tankovaci balicek na aditivum...

20200429_145924.jpg

20200429_145820.jpg

Moj vyzera podobne

• Autor
před 17 hodinami, Patrik1971 napsal:

Moj tankovaci balicek na aditivum...

20200429_145924.jpg

20200429_145820.jpg

Ahoj, díky za inspiraci. 

A k cemu to ? VIF tam zvrhnu z vicka a pak dam pistoli a tankuju a tim se to splachne ?

Ako tam zvrhnes 66ml aditiva...3,5 odmerky skoro?Na Superbe 3kovom tazko....tecie to pri takomto nalievani uplne vsade....toto je uplne easy a clean sposob

Nevyjizdim nadrz do sucha. Tankuju kdyz mam pulku nadrze a ty dve vicka se tam vklidu vejdou a nikde nic netece. Ono to je mozna i v rukach ?. A proto nevidim duvod vozit v aute navic upatlanou a smeadlavou nalevku

Já jednou koupil to jednorazove baleni s dlouhym hrdlem a od te doby to pouzivam k dolevani. 

16791_429504bc0c91a784025180c2a695d27c_main_large.jpg

Jen u jednorázové lahvičky pozor, má jinou koncentraci než plechovka (jedna lahvička z plechovky vystačí na několik nádrží).

No jasne. Pisu, ze to pouzivam pouze k dolevani. Tj. z plechovky injekcni strikackou odmerim potrebne mnozstvi, striknu to do te lahvicky a u pumpy pred tankovanim to tam soupnu.

Upraveno od Martin Bednář

@ČudlR, ziadna upatlana, ani smradlava. Ako hovoris, je to v rukach...

V 2. 5. 2020 na 10:40, Martin Bednář napsal:

Já jednou koupil to jednorazove baleni s dlouhym hrdlem a od te doby to pouzivam k dolevani. 

16791_429504bc0c91a784025180c2a695d27c_main_large.jpg

I já jsem zvolil stejný způsob - v každém autě mám 1 malou lahvičku, kterou průběžně doplňuju z 500 ml plechovky 20 ml injekční stříkačkou. Přijde mi to takhle nejjednodušší, jen to člověk nesmí zapomenout doplnit :) Kdysi jsem ale taky vozil plechovku s sebou a doléval před každým tankováním přímo odměrkou v uzávěru... 

každý to dělá po svém a tak jak mu to vyhovuje. Já naopak přijedu k čerpací stanici, natankuji plnou nádrž, přijedu domů a v klidu si doplním do nádrže aditivum za pomocí prodlužovacího hrdla (nálevky) od kanystru. 

Já leju aditivum přímo do tankovací pistole a tu pak zasunu do hrdla nádrže a tankuju. 

Aditivum dolévám z lahvičky s dlouhým hrdlem, leju to přímo na tu záklopku v hrdle nádrže a jelikož jsou v ní otvory, tak to tam v pohodě nateče.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.