Czeczo Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 (editace) Našel jsem tu jen problémy s ostřikem světel, takže nové téma. Včera jsem si chtěl ostříknout sklo a zjistil jsem, že mi funguje jen ostřik světel, z ostřiků na sklo ani ťuk, setkal se s tím někdo? a v čem by případně mohl být problém? Editováno: 29. Duben 2020, autor: Czeczo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Skontroluj hadicky, zapojenie do ostrekovacov, ci nie su trysky upchate a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 30. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 motorek to byl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spyderco Vloženo 25. Červen 2020 Sdílet Vloženo 25. Červen 2020 Můžeš specifikovat? Motůrek jsem vyměnil a dělá mi to také - fungují ostřikovače světel a né skla. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 11. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 @spyderco nakonec pořádně nevíme, protože původně mi kámoš psal, v době psaní mého předchozího příspěvku, že motorek, ale nakonec zjistil, že tím to taky není a poté co to dal všechno zpátky dokupy, tak to začlo fungovat a funguje doteď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.