Czeczo Vloženo 29. Duben 2020 Vloženo 29. Duben 2020 (editace) Našel jsem tu jen problémy s ostřikem světel, takže nové téma. Včera jsem si chtěl ostříknout sklo a zjistil jsem, že mi funguje jen ostřik světel, z ostřiků na sklo ani ťuk, setkal se s tím někdo? a v čem by případně mohl být problém? Editováno: 29. Duben 2020, autor: Czeczo Citovat
misor1994 Vloženo 29. Duben 2020 Vloženo 29. Duben 2020 Skontroluj hadicky, zapojenie do ostrekovacov, ci nie su trysky upchate a podobne Citovat
spyderco Vloženo 25. Červen 2020 Vloženo 25. Červen 2020 Můžeš specifikovat? Motůrek jsem vyměnil a dělá mi to také - fungují ostřikovače světel a né skla. Díky Citovat
Czeczo Vloženo 11. Srpen 2020 Autor Vloženo 11. Srpen 2020 @spyderco nakonec pořádně nevíme, protože původně mi kámoš psal, v době psaní mého předchozího příspěvku, že motorek, ale nakonec zjistil, že tím to taky není a poté co to dal všechno zpátky dokupy, tak to začlo fungovat a funguje doteď ... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.