jtfcobra Vloženo 8. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2020 Kodovat aktualne lze SDF je samosrejmosti. Ale jelikoz je hodne Octavia 4 s chybnými nebo vadnym SW a jsou velke reklamace nedoporučuji zasahovat do kodovaní v případě že by jste chtěli vrátit auto tak by to hodily na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messys Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Zdravim pani, vie mi niekto podla VIN zistit, ci ma moje auto tempomat? V menu asistentov su nejake 2 moznosti, regulacia a obmedzenie rychlosti. Ale nejde mi to prepnut na regulaciu rychlosti. Mala by to byt vybava ambition a tam by tempomat mal byt. VIN: TMBJJ7NX4MY028391 Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 tak to, jestli mas tempomat, nemusis zjistovat pomoci kontroly vinu. staci se podivat, jestli mas packu tempomatu nebo nemas 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messys Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 (editace) Packu samozrejme mam, resp. ovladanie na packe smerovky. V zaklade je obmedzovac rychlosti, ktory ma podla mna rovnake ovladanie. Tak preco potrebujem zistis, ci tam ma byt tempomat a nieco je zle, alebo ambition v zaciatkoch vyroby ho nemal. Editováno: 9. Červenec 2021, autor: messys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Měl bys to poznat podle toho, jestli tam je, nebo není, tlačítko "D". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messys Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 (editace) Praveze na packe nie je. Ale ked idem cez (D) na volante, mam tam tieto moznosti. Po starte je dedaultne vybrana reg. rychlosti. Ked prepnem packu do On, prehodi sa to na obmedzovac a potom uz reg.rychlosti neviem zvolit. Tak neviem, ci je to porucha alebo tam naozaj nie je. Editováno: 9. Červenec 2021, autor: messys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Toto je téma o kódování, tempomat si řeš někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Ahojte. Skúšal už niekto beta verziu VCDS 21.7.1 ? Sú tam nejaké novinky aj ohľadom nových áut MY2022. Ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeciteL Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 Ahoj, už jde přes kódování vypnout ten umělý zvuk u verze RS TDI? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 Mělo by jít:) jestli jsi z Prahy stav se můžeme na to kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeciteL Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Ahoj díky za nabídku. Zatím jsem ještě ve fázi rozhodování a právě po vyzkoušení auta to je pro mě nepřekousnutelné. Abych každé startování měnil režim auta na "individual" se mi opravdu nechce. proto se ptám dopředu jestli můžu vzít RS a nechat to vypnout nebo bych musel vymyslet jinou konfiguraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Jak jsem pochopil, tak na rozdíl od OIII tu moc kódovat nejde, protože auto musí být napojeno online a je tam nějaká ochrana SFD, či co. Myslíte, že to mohou udělat v autorizovaném servisu? Přál bych si např. svícení zadních světel i při denním svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan_Vranov Vloženo 23. Září 2021 Sdílet Vloženo 23. Září 2021 Mě svícení zadních světel udělali zdarma v servisu. Stačí nastavit , že vůz jezdí v severských zemích (zde je to povinné) 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Že by už na to přišli ... https://www.youtube.com/watch?v=SGS6B4pk0Is Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Ano, OBDEleven už umožňuje odemykat SFD, prý to nestojí nic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanekJankovic Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 K čemu to je dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Kódování výbavy jako kdysi - vypnutí Lane, Start stop, zapnutí Corner a bůh ví, co na to půjde časem dokódovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 no, že bych se vrtal v O4? To teda nevím. Víme jak na to je po stránce elektroniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 19. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2021 No ty sám nemusíš. Ale je tu fůra odborníků, kterým bych to klidně svěřil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexgala2 Vloženo 12. leden 2022 Sdílet Vloženo 12. leden 2022 (editace) V 24. 7. 2020 na 22:20, Patrik1971 napsal: Sport modus vo Virtual cocpite....mozno iba pre RS? Mám rs o4 a max. Povolenú rýchlosť atd mi v cockpite neukazuje Editováno: 12. leden 2022, autor: alexgala2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 On 11/18/2021 at 6:45 PM, Krosta said: Ano, OBDEleven už umožňuje odemykat SFD, prý to nestojí nic Ahojte. Otestoval som OBDEleven s úspechom. Skúste pozrieť aplikácie na https://obdeleven.com/en/supported-vehicles kde je popis vecí, ktoré je možné urobiť pomocou OBDeleven. Otestované, ja som si aktivoval napr. VRS cocpit. Predtým som mal "až" dve varianty virtual cocpictu, dnes mám po aktivácii štyri. Som zvedavý, kedy bude možne odomknúť SFD aj v VCDS.. 4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 Existuje nekde kompletni popis kodovani pro O4? Nejlepe k originalni diagnostice. (Maji autorizaky k dispozici?) Nejde mi ted primarne o to neco menit svepomoci, ale zjistit, co vsechno je mozne vubec nastavit ci zmenit. Napr. Je mozne u matrixu nezhasinat denni sviceni na strane aktivniho blinkru? Pri aktivaci vystrazneho blikani je denni sviceni aktivni ap. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Dá se přes ten OBDeleven i nějak udělat záloha stávající konfigurace? Aby měl uživatel možnost to v případě nějakého problému vrátit na původní hodnoty. @Gejza75 jestli se můžu zeptat, jaký model sis přesně koupil? Chápu to správně, že aby jsi mohl kódovat, musíš disponovat nějakými jejich kredity? A jak to celkově fungovalo od připojení, po přepsání hodnot? Vše OK? Upřímně, než mi skončí záruka tak do toho asi vrtat nebudu, ale když jsem si včera projížděl jejich web a zjistil, co by to už mělo všechno umět, tak mě to hodně láká. Nejsem jeden z těch, co by nadával na neustálé vypíná Start-Stop nebo Lane-Assist (a že to dělám snad po každém nastartování), prostě to beru tak, jak to je, ale kdyby si to auto pamatovalo předchozí nastavení, rozhodně bych se nezlobil 😄. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gejza75 Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 17 hours ago, Tomas_cz1 said: Existuje nekde kompletni popis kodovani pro O4? Nejlepe k originalni diagnostice. (Maji autorizaky k dispozici?) Nejde mi ted primarne o to neco menit svepomoci, ale zjistit, co vsechno je mozne vubec nastavit ci zmenit. Napr. Je mozne u matrixu nezhasinat denni sviceni na strane aktivniho blinkru? Pri aktivaci vystrazneho blikani je denni sviceni aktivni ap. Diky. Všetko, čo sa dá meniť cez OBDeleven je napísane´v odkaze, ktorý som poskytol vyššie. VCDS to zatiaľ asi nevie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Já bych spíše přivítal tip, kdo mi to udělá v Praze nebo okolí. Protože chci jen jednu věc, na celou dobu co budu mít auto, a nebudu se v tom vrtat každý měsíc. Takže pokud někdo víte o nškom, nebo umíte: U Style s Matrixem zapnout zadní koncovky aby svítily i při denním svícení. Myslím, že se tomu říká severské řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.