JirikHL Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 @Tomas_cz1 To všechno koduješ přes OBD11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 (editace) Nastaveni: Editováno: 3. Únor 2023, autor: Tomas_cz1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 (editace) V 15. 1. 2023 na 19:15, rodolfo napsal: Vyskúšal som to aj ja, ale nie som spokojný. Nemám kapacitný volant a systém vyžaduje dosť agresívne, aby som čo chvíľa pohyboval volantom, nestačí položiť ruky na volant a žiaľ ani len "držať" volant. Ešte to pár krát skúsim, ale asi to vrátim do pôvodného stavu ☹. Souhlas. Nechal jsem tomu cas, ale bez kapacitniho volantu nepouzitelne. Stale hlasi ,,prevezmete rizeni”. Vratil jsem se na tovarni nastaveni. Stejne jezdim 90% casu s vypnutym LA, tak to neresim. Mnohem vic bych ocenil navod, jak vypnout akustiku dveri pri bezicim motoru. 🤔 Patral jsem vsude mozne, ale zatim nic🙁 Editováno: 13. Únor 2023, autor: Tomas_cz1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 19. Únor 2023 Sdílet Vloženo 19. Únor 2023 Jak poznám jestli auto (octavia 4) má nebo nemá kapacitní volant? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 19. Únor 2023 Sdílet Vloženo 19. Únor 2023 před 7 hodinami, Roman Kušnír napsal: Jak poznám jestli auto (octavia 4) má nebo nemá kapacitní volant? Díky Kapacitní volant by měl mít tlačítko Travel Assistu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 19. Únor 2023 Sdílet Vloženo 19. Únor 2023 Travel assist ve výbavě nemám takže tedy obyčejný volant. Tím pádem lane assist překodovavat na trvale udržování mezi čarami bude otravné… protože bude furt řvát prevezmi řizeni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 19. Únor 2023 Sdílet Vloženo 19. Únor 2023 @Roman Kušnír presne ako píšeš, prekódovanie LA som včera vrátil naspäť. TA a teda kapcitný volant nemám a pokiaľ ho máť nebudem tak to ponechám na pôvodnom nastavení, lebo to prekodovanie je nepoužiteľné až možno nebezpečné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Před hodinou, Tragedie_v_JZD napsal: S kapacitním volantem je potřeba ten volant držet v místech, kdeje ten volant kapacitní. Když jsem s O4 začal, musel jsem se "přeučit", kde držet volant - byl jsem zvyklý držet volant s místech, kde do věnce volantu jdou ty šprušle (nenapadá mě český výraz) - tam kapacitní není, takže pokud člověk drží volant tam, tak to furt prudí. Od navyknutí "držet jinak" jsem neviděl "převezměte řízení" ... no, už hodně dloubho :) A kde je tedy potřeba ho držet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Mě funguje po celém obvodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Mně funguje jen v horní polovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 Věnujte se laskavě kódování! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mouchanek Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 prodloužení lane assistu na 60-90s někdo neví? údajně to jde v obd11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 V OBDeleven přibyla aplikace na vypnutí Lane Assistu. Jde nastavit ON - OFF - MEMORY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 (editace) Můžu se zeptat, ty už nemáš auto v tovární záruce? A nemáš odzkoušeno tohle? Nějaká reálná změna? Editováno: 1. Březen 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 @ladik1983 Auto mám stále v záruce. Řešil jsem se servisem problémy s infotainmentem. Ikdyž mám nějaké věci nakódované, tak s tím nebyl problém. Nikdo nic neříkal. S Throttle Pedal Responce zkušenosti nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 (editace) 🙂 Editováno: 19. Prosinec 2023, autor: ladik1983 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 (editace) Kdyžtak napiš SZ 😉 Editováno: 1. Březen 2023, autor: Lasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 před 7 hodinami, ladik1983 napsal: Můžu se zeptat, ty už nemáš auto v tovární záruce? A nemáš odzkoušeno tohle? Nějaká reálná změna? 1.5TSI DSG mam nastavene z vyroby Responsive. Na standard jsem to nezkousel… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 před 7 hodinami, Lasse napsal: V OBDeleven přibyla aplikace na vypnutí Lane Assistu. Jde nastavit ON - OFF - MEMORY. To uz lze delsi dobu i bez kreditu v LC: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 V 25. 2. 2023 na 20:10, mouchanek napsal: prodloužení lane assistu na 60-90s někdo neví? údajně to jde v obd11 Co je prodlouzeni 60-90s? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Já si to představuji tak, že když dám ruce z volantu, že mě systém nevyzve asi po 7 sekundách, abych převzal řízení, ale učiní tak za zmiňovanou minutu až minutu a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Jenže Lane assist nemá s držením volantu nic společnýho, a ten kdo má problém s hlášením o držení volantu u Travel Assist, tak prostě nemá kapacitní volant a měl by to reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado411 Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 Dobry den. Potrebujem Bezpectnostny kod k 13.Regulacia odstupu.. VCDS mi ho neukazuje vraj to auto neumoznuje ak tu je kto ho pozna budem rad .Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 V 1. 3. 2023 na 13:09, Lasse napsal: V OBDeleven přibyla aplikace na vypnutí Lane Assistu. Jde nastavit ON - OFF - MEMORY. Ahoj, uměl by mi to nakódovat někdo v Brně ? (popř. Velká Bíteš) v servisu se v lednu cukali. Kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.