Únor 13, 20232 r V 15. 1. 2023 na 19:15, rodolfo napsal: Vyskúšal som to aj ja, ale nie som spokojný. Nemám kapacitný volant a systém vyžaduje dosť agresívne, aby som čo chvíľa pohyboval volantom, nestačí položiť ruky na volant a žiaľ ani len "držať" volant. Ešte to pár krát skúsim, ale asi to vrátim do pôvodného stavu ☹. Souhlas. Nechal jsem tomu cas, ale bez kapacitniho volantu nepouzitelne. Stale hlasi ,,prevezmete rizeni”. Vratil jsem se na tovarni nastaveni. Stejne jezdim 90% casu s vypnutym LA, tak to neresim. Mnohem vic bych ocenil navod, jak vypnout akustiku dveri pri bezicim motoru. 🤔 Patral jsem vsude mozne, ale zatim nic🙁 Upraveno Únor 13, 20232 r od Tomas_cz1
Únor 19, 20232 r před 7 hodinami, Roman Kušnír napsal: Jak poznám jestli auto (octavia 4) má nebo nemá kapacitní volant? Díky Kapacitní volant by měl mít tlačítko Travel Assistu:
Únor 19, 20232 r Travel assist ve výbavě nemám takže tedy obyčejný volant. Tím pádem lane assist překodovavat na trvale udržování mezi čarami bude otravné… protože bude furt řvát prevezmi řizeni
Únor 19, 20232 r @Roman Kušnír presne ako píšeš, prekódovanie LA som včera vrátil naspäť. TA a teda kapcitný volant nemám a pokiaľ ho máť nebudem tak to ponechám na pôvodnom nastavení, lebo to prekodovanie je nepoužiteľné až možno nebezpečné.
Únor 21, 20232 r Před hodinou, Tragedie_v_JZD napsal: S kapacitním volantem je potřeba ten volant držet v místech, kdeje ten volant kapacitní. Když jsem s O4 začal, musel jsem se "přeučit", kde držet volant - byl jsem zvyklý držet volant s místech, kde do věnce volantu jdou ty šprušle (nenapadá mě český výraz) - tam kapacitní není, takže pokud člověk drží volant tam, tak to furt prudí. Od navyknutí "držet jinak" jsem neviděl "převezměte řízení" ... no, už hodně dloubho :) A kde je tedy potřeba ho držet?
Březen 1, 20232 r V OBDeleven přibyla aplikace na vypnutí Lane Assistu. Jde nastavit ON - OFF - MEMORY.
Březen 1, 20232 r Můžu se zeptat, ty už nemáš auto v tovární záruce? A nemáš odzkoušeno tohle? Nějaká reálná změna? Upraveno Březen 1, 20232 r od ladik1983
Březen 1, 20232 r @ladik1983 Auto mám stále v záruce. Řešil jsem se servisem problémy s infotainmentem. Ikdyž mám nějaké věci nakódované, tak s tím nebyl problém. Nikdo nic neříkal. S Throttle Pedal Responce zkušenosti nemám.
Březen 1, 20232 r před 7 hodinami, ladik1983 napsal: Můžu se zeptat, ty už nemáš auto v tovární záruce? A nemáš odzkoušeno tohle? Nějaká reálná změna? 1.5TSI DSG mam nastavene z vyroby Responsive. Na standard jsem to nezkousel…
Březen 1, 20232 r před 7 hodinami, Lasse napsal: V OBDeleven přibyla aplikace na vypnutí Lane Assistu. Jde nastavit ON - OFF - MEMORY. To uz lze delsi dobu i bez kreditu v LC:
Březen 1, 20232 r V 25. 2. 2023 na 20:10, mouchanek napsal: prodloužení lane assistu na 60-90s někdo neví? údajně to jde v obd11 Co je prodlouzeni 60-90s?
Březen 2, 20232 r Já si to představuji tak, že když dám ruce z volantu, že mě systém nevyzve asi po 7 sekundách, abych převzal řízení, ale učiní tak za zmiňovanou minutu až minutu a půl.
Březen 2, 20232 r Jenže Lane assist nemá s držením volantu nic společnýho, a ten kdo má problém s hlášením o držení volantu u Travel Assist, tak prostě nemá kapacitní volant a měl by to reklamovat.
Březen 25, 20232 r Dobry den. Potrebujem Bezpectnostny kod k 13.Regulacia odstupu.. VCDS mi ho neukazuje vraj to auto neumoznuje ak tu je kto ho pozna budem rad .Dakujem
Březen 25, 20232 r V 1. 3. 2023 na 13:09, Lasse napsal: V OBDeleven přibyla aplikace na vypnutí Lane Assistu. Jde nastavit ON - OFF - MEMORY. Ahoj, uměl by mi to nakódovat někdo v Brně ? (popř. Velká Bíteš) v servisu se v lednu cukali. Kdyžtak SZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.