titanius Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Ahojte Neviete niekto ako mam opraviť "tunel" na lyže medzi zadnými sedačkami? Pred chvíľou som potreboval niečo previesť, no nešlo mi ľahko otvoriť ten otvor. A tak sa mi tam niečo uvolnilo/možno aj odlomilo... Odpadla mi z toho ta rucka/madlo Potrebujem sa dostať do vnútra. Čiže ten plast potrebujem odstrániť. Len ako? Nechcem nič ulomit... Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrisko Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Ahoj vyriešil si to potom nejak ? podarilo sa mi to iste spravit odlomiť ručku a jedina moznost ako to otvorit je z vnutra kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 5. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 Nijako a zároveň jednoducho... Prelepil som celú vnútornú stranu, kde je rucka takou semisovou samolepiaciou fóliou. Teraz sa to dá otvoriť iba z kufra... Celá tá opierka stojí cca. 400€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bora1 Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Jde to nějak rozebrat a mechanismus dat dohromady??Stalo se mi to samé.... chtěl jsem otevřít a zůstalo mi to v ruce. Nic není ulomené, ale něco spadlo uvnitř toho plastového víka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelzlin Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února dnes se mi stalo to stejne. chtel jsem zevnitř otevrit otvor na lyze a klicka mi zustala v ruce. nemyslim si ze se neco ulomilo. kdyz ji nasadim dokazu otevrit mechanismus , ale jamile chci za klicku zatahnout aby se dvirka otevrela zustene mi klucka v ruce. podarilo se Vam to nekomu opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Hlásim tunel opravený. treba ho cely dookola rozobrať. je to naklipovane. vec čo je červena treba z vnútra nasadiť. fialova šípka ukazuje na háčik a v nutrí musí byt aj žlto označená pružina ktorá madlo vracia naspať. najskôr treba vybrať tunel von 2xT30 keď to otvoríš. ďalej na stole z bokov je 2xT25 a dáš dolu to polostrované/kožené potom začneš pri päte ohybu sú vidieť prvé klipy. neviem prečo ale ja som mal oba zaklapnuté sekundánom. ako to poznám u nás v práci VW BA tak to bude origo pracovný postup. potom pokračuješ ďalej plastovým páčidlom dookola. treba zozadu odlepiť aj polstrovanie. sú tam skryte 4stvorcove a jedna guľata dierka. guľatú si nevšímaj. štvorcové treba vnútri uvoľniť. a máš vyhraté. netreba to úplne cele rozoberať už keď budeš mat boky odklipovane už sa to da pinzetou alebo peanom poskladať a znovu zatvoriť. nedá sa to úplne rozobrato bez straty kvetinky. par klipov polámeš ja osobne 3ks. ale je ich tam dokola 10 + 4 v strede. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.