MYTeE_ Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Zdravím všechny, Potřeboval bych se informovat, mám 3 octavii combi 2,0TDI 110 Kw rok 2013. Objednával jsem kola z internetu a volal mi pán, že kola co jsem si vybral je blbost (jelikož obsahují RFT (Run-Flat)) Má octavie neobsahuje rezervní kolo, proto volím kolo s RFT. Můj celkový dotaz zní. Můžu na svojí octavii dát gumy s Run-flatem ? Děkuji všem za jakoukoliv odpověď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 (editace) Myslím, že není důvod mít obavy ji tam dát. Je to guma jako každá jiná jen má zesílené bočnice. Osobně bych je nechtěl, protože při defektu ji už většina servisů odmítá zalepit z důvodu bezpečnosti a tak jste nucen koupit novou pneu (zkušenost). Docela to leze do peněz. To už je lepší koupit pneu se Selfseal, tam menší defekt ani nepoznáte Editováno: 25. Květen 2020, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Runflaty jsou tvrdší - méně komfortní, jako "bonus". A jestli se nepletu, měl by být na ráfku gumový prstenec, aby pomohl váhu unést, což tam stejně nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Květen 2020 Sdílet Vloženo 26. Květen 2020 Na ráfku žádný gumový prstenec není,ale je tam prstenec kovový jako u každých jen je trošku jiný a ráfky jsou pevnostně jiné. Nicméně na nouzové dojetí by to asi stačilo,ale.....osobně bych koupil rezervu,než flaty.Octávka kufr na to má,narozdíl od jiných aut,kde nejde dát ani dojezdovou rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.