Publikováno Červen 4, 20205 r Dobrý den, poradí někdo jak tuto možnost zprovoznit na VCDS 19.6.2. , dostupné návody nalezené mi nefungují a to jsem toho prošel hodně. Děkuji předem za reakci
Červen 4, 20205 r Asi ti nebudu schopny poradit, proroze ja mam pred FL. Ale zeptam se a poradi treba nekdo jiny. Tim US svicenim myslis vypinani denniho sviceni pri zatazene rucni brzde, nebo sviceni blinkru?
Červen 5, 20205 r Autor Zdravím , svícení blinkrů ano.Neznamená že pokud se povede nechám tak ale prostě to chci zkusit.
Červenec 8, 20205 r Autor Našel jsem toto a budu informovat zda se zadaří https://www.youtube.com/watch?v=-21OdcijXB0&lc=UgxKDIazaFq3WpvUUE54AaABAg.9AoUELcAICY9Ap0HL7XNUe&feature=em-comments Nutný software Odis - E
Leden 30, 20214 r Zdravim Davide, taky mam 19.6.2 cz cinskej kabel ma umet hex v2 na kabelu je vag204 a taky mi to nejde nakodovat ani staging ani sviceni poposel jsi dal a prisel si na postup? Diky oct2 2005 predfl Upraveno Leden 30, 20214 r od Pablo z Kostelce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.