Martin Rušaj Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Taky to nechápu, proč není ofiko tato aplikace. Zase prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 V 7. 9. 2020 na 18:53, JosefR77 napsal: Při koupi s novým vozem je SmartLink levnější, cca 3500,- To by nebylo špatný, ale asi to bude jenom u nějakých typů, kde to píší rovnou do konfigurátoru. Nebo se mýlím. Mně před měsícem řekli ve ŠA, že to je 5000tis + práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 11. Září 2020 Sdílet Vloženo 11. Září 2020 Ano, 5000tis + práce je za dodatečnou aktivaci. Taky jsem to tak měl při koupi ročního vozu který neměl aktivováno. A kdybych měl znovu na výběr tak opět koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Na bolero, amundsen a columbus sa da aktivovat aj inak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefR77 Vloženo 13. Září 2020 Sdílet Vloženo 13. Září 2020 Tak to je přínosná informace. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Myslel jsem, že MR 2021 už bude mít nový klíč... bohužel je stejný (až na vnitřnosti), jako ten u 6 let staré Octavie. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Co je na nem spatne? Klic mas v kapse ne a neni nutne vytahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 U full Kessy postrádá smysl a nová Octavie má taky nový, hezký klíč, s planžetkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Přesně tak. Plus by bylo, pokud by šlo klíč hodit do telefonu, ale to bude možná u další generace :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 (editace) Odemykat a zamykat telefonem jde. Přes Škoda Connect... Editováno: 15. Září 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Staci mit telefon jen v kapse a nebo jej musim zapnout, spustit apku a v ni odemknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Bohužel, zatím jen přes appku (aspoň, co je mi známo). Na druhou stranu, pokud to někdo hackne, je to pak problém Škody, ne člověka... A taky mám pocit, že ta nová MIB umožní, aby to šlo za čas jen mobilem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Elektronicky kluc v aplikacii do buducna...bude mozne aj startovat cez apku. To odomyk/zamyk v apke Skoda Connect je len taka pilotna verzia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Tak MY 2021 nemá KEYSSY vzadu: Přední dveře: Zadní dveře: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 (editace) A který Karoq ma Keyssy i vzadu ? :) Editováno: 23. Září 2020, autor: kitrab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Žádný.Ale měl to mít od MY 2021... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Myslím @PetriCZECH by měl mít MR21, tak může kdyžtak potvrdit, jak je to na jeho autě, každopádně pokud nemá, tak je to škod a:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Nikde ve změnách uvedeno nebylo. A pokud "měl mít" a nemá tak hold nemá :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 @Martab bohužel, vzadu normál bez Kessy. Podle mě je to jen "novinka" pro novou Octavii, pro nic jiného z MR2021 nebylo myslím oznámeno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 No ako prvý prišiel so zadnými kľučkami ešte S3FL.. ak dobre pamätám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Superb, Kokodák a Octavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 Posílení výroby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2020 (editace) Budou se tam vozit lakované karoserie a následně bude probíhat montáž. Výroba bola počas predchádzajúcich mesiacov integrovaná do linky segmentu malých mestských vozidiel. Objem výroby sa bude pohybovať rádovo v desaťtisíckach kusov ročne. Hlavnou motorizáciou bude 1,5 TSI v prevedení s manuálnou aj automatickou prevodovkou. Karosérie pre ŠKODA Karoq sa vyrábajú a lakujú v Českej republike. Následne sú ako tzv. MKD vozidlá (Medium Knocked Down) transportované do bratislavského závodu. Do linky sú vyskladňované na konci lakovne, skadiaľ plynule putujú do montážnej haly. Podvozok sa vyrába kompletne v Bratislave. Prípravy na výrobu nového modelu si vyžadovali integráciu dodatočnej montážnej technológie, prerobenie zabudovania podvozku, viaceré manipulátory, ako aj úpravy v agregátnej hale v súvislosti s predmontážou podvozku. Zároveň bolo potrebné napasovať dopravníkovú techniku, upraviť logistické toky a tomu prispôsobiť prestavby v okolí linky. Editováno: 23. Říjen 2020, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Mám Karoq MR 2021 s radiem Swing, které má možnost aktivace SmartLink a chtěl jsem si ho u Škody za 5 tis. zpřístupnit . Ale tento rok se zrcadlení nedočkám, prý snad až v 1Q 2022. Myslel jsem, že to nic složitého není... Nebo existuje ještě jiná možnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 3. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 (editace) Vzhledem ke změnám ve výbavě a ceníku u Karoqu Sportline u MR2021 koukám, že jsem si ho koupil a byl mi dodán doslova za pět minut dvanáct.... Převzato od @bojler: Karoq · Sportline zlevnění o 34 000Kč a redukce výbavy o odpadají kola 19 palců, nově kola Mitykas 18 palců o místo navigace Amundsen infotainment Bolero o odpadají přední parkovací senzory · pro Sportline nově paket Plus – za 15 000Kč do výbavy přibývá o zadní parkovací kamera o přední parkovací senzory o digitální budíky o automatické přepínání dálkových světel · modifikace a změna názvu paketu Multimedia na „Navi Top“ o odpadá čtení značek o změna ceny -2 000Kč pro Style a Scout, zvýšení pro Sportline (nemá nově v základu navi Amundsen) · redukce motorizací · změna ceny kol o 17 palců § +3 500Kč o 18 palců § +3 500Kč § nově i pro 4x2, užší pneu šířky 215 § nová kola Procyon Aero (černá, černý mat nebo antracit), 15 000Kč ve výbavě Style nebo 0Kč pro Scout a Sportline o 19 palců § Crater +7 000Kč pro Style, +3 500Kč pro Scout § Vega pro Sportline nově za 14 000Kč Editováno: 3. Prosinec 2020, autor: PetriCZECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.