Ranga Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 (editace) Zdravím superbáky, potřeboval bych poradit... mám superb III 2.0TDI 110kW DSG7 ... nějak mi při přeřazování z 4 stupně na 3 stupeň auto divně podřazuje.. jakoby cuká-škubne, ale dělá to jen právě u těchto stupňů. Co by to mohlo být? Olej v dsg měněn cca před měsícem a nepomohlo.. Děkuji vám za rady. Editováno: 4. Červen 2020, autor: Ranga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 To mi dělá taky po přehrání softu v autorizaku, z5 se prý nejde vrátit. Předtím to bylo v pohodě, chtěli tím vyřešit reklamaci vibrací a změny zvuku při rejdu vlevo (odbocovani, kruháč) cca do 40km/h, pak to nebylo již znatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SU2020 Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Taky mi to dela mam stejny Superb rok 10/2017 .. ale jen pri prudcim brzdeni .zrejme proto aby to rychle zacalo brzdit ..ale dela to plno lidem i na jinych autech treba Arteon ne jen Superb :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.