Ranga Vloženo 4. Červen 2020 Vloženo 4. Červen 2020 (editace) Zdravím superbáky, potřeboval bych poradit... mám superb III 2.0TDI 110kW DSG7 ... nějak mi při přeřazování z 4 stupně na 3 stupeň auto divně podřazuje.. jakoby cuká-škubne, ale dělá to jen právě u těchto stupňů. Co by to mohlo být? Olej v dsg měněn cca před měsícem a nepomohlo.. Děkuji vám za rady. Editováno: 4. Červen 2020, autor: Ranga Citovat
LEdit Vloženo 10. Červenec 2020 Vloženo 10. Červenec 2020 To mi dělá taky po přehrání softu v autorizaku, z5 se prý nejde vrátit. Předtím to bylo v pohodě, chtěli tím vyřešit reklamaci vibrací a změny zvuku při rejdu vlevo (odbocovani, kruháč) cca do 40km/h, pak to nebylo již znatelné. Citovat
SU2020 Vloženo 10. Červenec 2020 Vloženo 10. Červenec 2020 Taky mi to dela mam stejny Superb rok 10/2017 .. ale jen pri prudcim brzdeni .zrejme proto aby to rychle zacalo brzdit ..ale dela to plno lidem i na jinych autech treba Arteon ne jen Superb :) .. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.