Leoš1960 Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 (editace) Nevíte někdo k čemu slouží drážky na dvířkách odkládací schránky u spolujezdce? Je schránka klimatizovaná? Editováno: 5. Červen 2020, autor: Leoš1960 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 držák na karty a klimatizovaná bývala ze začátku výroby u všech, teď jen u některých výbav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 jen malá oprava, klimatizovaná přihrádka vypadla z konfigurace u všech výbav od mr2020, nejde ani doobjednat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 @Kallath jakože ani u MC a Style? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 (editace) u Style zcela jistě (já už ji klimatizovanou nemám), u MC předpokládám také není jelikož to zmizelo z popisu stejně jako u Style, teď je tam jen "Odkládací schránka před spolujezdcem, osvětlená" Scala o ni mimochodem přišla taky.. Editováno: 5. Červen 2020, autor: Kallath 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 A tu klimatizovanu schranku aj niemto pouzival? Co realne sa tam do vychlafit? Bola tam predsa rovnaka teplota ako v aute? Ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Tak třeba na převoz čokoládových pralinek v létě z Belgie je fajn :) Teplotu bych tipnul tak na 10°C, podobně chladné, jako vzduch u výdechu klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Divím se, že tam tak normální věc není. Když klima je v autě. Dá se tam teda u mého Karoqa chladit pití. Třeba v klech Birell. Dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 9. Červen 2020 Sdílet Vloženo 9. Červen 2020 Tak to sa mi teda nepáči, že to tam nebudem mať nik ma na to neupozornil. To by malo byť samozrejmosťou. Ani ma to nenapadlo sa opýtať. Kedže som bol pozerať v predajni a tam to tie modeli mali. No autá čo som pozeral pred 4 mesiacmi boli 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 11. Červen 2020 Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 Kdysi jsem měřil teplotu ve schránce ve Škodě Octavii II a bylo tam s puštěnou klimatizací okolo 13°C. V létě to bohatě stačilo na vychlazení pití. Tam se mně vešly 2x 1,5l PET, to už si o tom v Kodiaqovi či Kamiqovi můžeme nechat jenom zdát....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 11. Červen 2020 Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 Nevím Karle jak ty v Kamínku, ale já do přihrádky do svého Karoqa 1 láhev 1,5 l v pohodě dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 11. Červen 2020 Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 Tak to gratuluji, v Kamiqovi jsem to vlastně ani nezkoušel, ale nevejde se ani do Kodiaqa. Tam se vejdou dvě, ale jen 0,75l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Klimatizovaná přihrádka jde snadno dodělat.Stačí sundat přihrádku a na tělese topení za ofukem na nohy je gumovou zátkou zaslepen vývod k přihrádce v které je připravený otvor na ovládací ventil.Takže stačí sundat zátku nasadit hadici a ventil. Objednací čísla jsou 5E0816311 hadice vzduchová za cca 114,- Kč.5E0816355 9B9 ventil za cca 212,- Kč. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 20. Září 2021 Sdílet Vloženo 20. Září 2021 Akú funkciu má ten ventil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 20. Září 2021 Sdílet Vloženo 20. Září 2021 Aby ti vzime nedahalo na nohy u spolujazdca, zbytocne chladny vzduch do tej schranky by tam siel, ked potrebujes kurit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš1960 Vloženo 12. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2022 Uměl by to někdo v Praze udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 V 18. 9. 2021 na 17:44, richi661 napsal: Klimatizovaná přihrádka jde snadno dodělat.Stačí sundat přihrádku a na tělese topení To je ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 Ano,to je ta zátka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Červen 2022 Sdílet Vloženo 4. Červen 2022 V 12. 5. 2022 na 12:59, Leoš1960 napsal: Uměl by to někdo v Praze udělat? Není problém se sejít v Praze. Návod jsem dal sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.