Marek WV Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Ahoj chlapi, Nikde nemuzu najit jake mam oznaceni prevodovky. Neni nekde nejaky prehled - tabulka, ve ktere jsou prirazeny treba podle modelu nebo roku vyroby? Mam Rapida 12/2018. Jedine co jsem nasel, tak snad nejake oznaceni SEP..? Pokud vim, tak se oznacuji nejak MQ 200 atd...? Ve velkem technicaku neni ani zminka. Diky za odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Převodovka s kódem SEP je manuální 6-stupňová převodovka 0DQ, určená pro motor 1.0 TSI 81 kW , takže jsi to našel správně. Kód převodovky jinak najdeš přímo na převodovce, umístění označení je různé, podle typu. Dále toto bylo uvedeno na datovém štítku, který je nalepený v kufru u rezervy, případně v servisní knížce. Ale od nějaké doby to tam snad ŠA už nedává... Označení převodovek a přiřazení k jednotlivým motorizacím se dá najít také v dílenské příručce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek WV Vloženo 19. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Diky za odpoved. Datovy stitek v kufru nemam (ŠA zrusila) a serv.knizka je digitalni :-). Odpol kouknu primo na prevodovku a snad zjistim. Cetl jsem, ze byly problemy s prevodovkou rady MQ200 (opravna sada na zpatecku - vydavali i TPI) tak me zajima, jestli to je prave ta moje.. Zpatecka mi totiz nekdy jde pekne pres zuby. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Jestli je zrovna tato konkrétní převodovka MQ200, ovšem nikde v dílenské příručce nenajdeš. Toto označení tam nepoužívají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.