Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chlapi, 

Nikde nemuzu najit jake mam oznaceni prevodovky. Neni nekde nejaky prehled - tabulka, ve ktere jsou prirazeny treba podle modelu nebo roku vyroby? Mam Rapida 12/2018. Jedine co jsem nasel, tak snad nejake oznaceni SEP..? Pokud vim, tak se oznacuji nejak MQ 200 atd...? Ve velkem technicaku neni ani zminka. 

Diky za odpovedi. 

Vloženo

Převodovka s kódem SEP je manuální 6-stupňová převodovka 0DQ, určená pro motor 1.0 TSI 81 kW , takže jsi to našel správně.  Kód převodovky jinak najdeš přímo na převodovce, umístění označení je různé, podle typu. Dále toto bylo uvedeno na datovém štítku, který je nalepený v kufru u rezervy, případně v servisní knížce. Ale od nějaké doby to tam snad ŠA už nedává...  Označení převodovek a přiřazení k jednotlivým motorizacím se dá najít také v dílenské příručce.

Vloženo

Diky za odpoved. 

Datovy stitek v kufru nemam (ŠA zrusila) a serv.knizka je digitalni :-). 

Odpol kouknu primo na prevodovku a snad zjistim. 

Cetl jsem, ze byly problemy s prevodovkou rady MQ200 (opravna sada na zpatecku - vydavali i TPI) tak me zajima, jestli to je prave ta moje.. 

Zpatecka mi totiz nekdy jde pekne pres zuby. 

Diky. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...