Publikováno Červen 21, 20205 r Ahojte klubaci.Mate niekto skusenosti s opravou karoserie bez nutnosti brusenia a lakovania?V sobotu som mal incident kde mi pan na dodavke pri jazde okolo neho otvoril dvere a odrel pravy predny blatnik,dvere,odtrhol spatne a poskriabal Kessy klucku. Viete niekoho doporucit niekde na Slovensku(NR,TT,BA,TO,TN)?
Červen 21, 20205 r v žilině je kamarád,který má profi firmu na PDR,lítá a dělá pro automobilky v celém světe-Brano Slovák
Červen 21, 20205 r Len metoda PDR ti poskriabany lak a rozbity spatak neopravi.Toto je praca pre klasika servis s lakovanim.
Červen 21, 20205 r Samozžejmě,PDR je na důlky,promáčkliny atd.Problém jsou už ostré hrany. Jinak kamarád- http://www.x-dent.sk/index.php?id=19
Červen 21, 20205 r Na PDR bych to taky tady bohužel neviděl....klika se může vyndat a přelakovat mimo auto(jestli to má cenu a lakýrník trefí barvu) + zrcátko se dá jiné a plast se nalakuje s klikou. Nárazník je dle mého na výměnu, je zamáčklý dovnitř a stejně se musí lakovat...PDR je když není poškozený lak, tady bohužel dle mého názoru to bude už vždycky o lakování...tj. akce na pojišťovnu + na servis. Upraveno Červen 21, 20205 r od ferda25
Červen 21, 20205 r Autor Ten blatnik mi je viac menej jasny,klucka tiez aj spatak.Dvere som chcel zachranit,tam je rozoberania najviac. BTW nasledne lakovanie klucky Kessy nema vplyv na jej naslednu funkcnost?Dakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.