Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

řeším problém s automatickým zavíráním okna řidiče. Automatické otevírání funguje vždy spolehlivě, avšak zavírání funguje málokdy.  Dokonce někdy se okno i v půlce zasekne, najde nahoru a musím dát nejdříve dolů a pak už to jde i nahoru. Přijde mi to jako problém se špatně nastavenými dorazy, než že by šlo o nějakou závadu. Neví někdo co s tím?

Díky.

Zkus jestli máš možnost odemčení/zamčení klíčem ve dveřích. Když klíč přidržíš v poloze odemčeno, okno sjede pak v poloze zamčeno vyjede nahoru. Tím by se měl znovu nastavit dojezd, občas si to takhle postaví hlavu. Pak zkus normálně přes DO. Aspoň takto mi vždy zafungovalo na FI, FII, OII atd.

• Autor

Tento fígl funguje asi jen u starších modelů. Mám Rapida 2018 a držím kliček v otevřené poloze a nic se neděje. 

Rapid to ale NEUMÍ, viz. téma kodování.

• Autor

Díky. Jestli to nejde vyřešit nějak snadno, tak to hodím do servisu. Oni si s tím snad nějak poradí. 

to asi těžko, servisy ti nic navíc zpravidla nenakodují a ani to neumí

• Autor

Je to stále v záruce. Já nic navíc nakódovat nechci. Jen chci, aby to fungovalo dle návodu. 

jako to je funkce stahování klíčem v návodu i u Rapidu ? No nepovídej. Mám auto taky ještě v prodloužené záruce, ale třeba SS mám odstaven už cca rok a pár drobných fičůr jsem si nechal dokódovat a to jsem byl už na několika úspěšných reklamacích a 2x na výměně oleje a nic neřešili.

Ale neřeší nic s klíčem, řeší, že mu nefunguje dojezd nahoru a ten u pozdějších ročníků rapidů s 4x el okna, u okna řidiče byl.

Okno se zastaví a vrátí, tj. má v dráze nějakou překážku. Pokud je to v záruce, tak je to reklamovatelné.

• Autor

Jde mi o automatické otevírání okna řidiče pomocí kolébkového přepínače na dveřích a nikoliv pomocí dálkového ovladače. Tedy vytáhnu-li přepínač do druhé polohy, mělo by okno samo vyjet až nahoru i když přepínač pustím. To však při zavírání nefunguje dobře.  

V 24. 6. 2020 na 20:35, Raptor1811 napsal:

Zdravím všechny,

... Přijde mi to jako problém se špatně nastavenými dorazy, než že by šlo o nějakou závadu. Neví někdo co s tím? ...

Díky.

Zkus několikrát s oknem vyjet a sjet do koncových poloh s držením spínače ovládání okna.

Jak bylo zmineno, zkus podle navodu ty dojezdy nastavit..pokud nepomuze, tak jed do servisu.. 

Také tipuji reset nastavení dojezdů. U Rapidů bez kódování to asi bude jak je popisováno vnitřním ovladačem, když není podporováno otáčení klucem ve dveřích, jako u starších modelů.

Otáčení klíčem samozřejmě podporováno je viz otevření vozu klíček při vybité baterii DO.

Odcvaknutím kritky vstupu pro klíč v místě kde je vstup u modelů s přiznaným zámkem.

Jak odemknout vybité auto? Osm důvodů, proč číst návody k obsluze ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.