jenycek Vloženo 19. Červen 2023 Sdílet Vloženo 19. Červen 2023 já tam mám neměnnou hodnotu "střední". Takže mě to přijde jako zásek stavu při nějaké aktualizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 Byl uvolněn nový SW do Columbuse a to SW 1941, a je určen i pro starší HV verze navigace. Doporučuji bombardovat tedy svůj oblíbený servis ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 20. Červen 2023 Sdílet Vloženo 20. Červen 2023 @Jan155 jen ať vím, odkud je prosím to info? A starší hw myslis 56? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 21. Červen 2023 Sdílet Vloženo 21. Červen 2023 (editace) Tak info je ode mě, SW mám v autě, a mělo by to být pro navigace se SW 17XX, 18XX, 19XX, takže možná i HV56, já mám HV58, ale pokud šel nahrát SW verze 17XX do HV56 (a to šel pokud vím), mělo by to asi jít předpokládám, případně prosím někoho kdo ví, ať tu informaci doplní. Kolega přidal bližší informace zde Je to dle tvrzení i pro HV56 Editováno: 21. Červen 2023, autor: Jan155 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červen 2023 Sdílet Vloženo 22. Červen 2023 novy SW, auto mám 08/20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Červen 2023 Sdílet Vloženo 22. Červen 2023 Předpokládám, že si byl v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 22. Červen 2023 Sdílet Vloženo 22. Červen 2023 @Rapid1.0 jj to je jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 29. Červen 2023 Sdílet Vloženo 29. Červen 2023 Dnes nahratý nový SW 1941 v servise a následna malá aktualizácia + výmena oleja po 11 mesiacoch a 13457km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 4. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2023 Dobrý den,zkoušel někdo po skončení aktivace "Infotaiment online" zakoupit opět tuto službu? My jsme se firmě"Škoda" svěřili,po mnoha peripetiích tuto službu zakoupili.Jaké bylo naše překvapení,když jsme zjistili,že tato funkce nepracuje,tak jak předtím.Po dotaze ve AS nám bylo sděleno,že službu zajišťuje třetí strana a oni za nic neručí.Ale peníze si vzali. Začínáme litovat,že jsme se této firmě svěřili již po páté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 4. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2023 A co Ti nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 4. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2023 Jak píšu,infotaiment online(Aktualizace map online - Stažení,Dopravní informace online atd.)Zaplaceno,aktivováno,ale nic nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 4. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2023 (editace) před 6 hodinami, zvik napsal: že tato funkce nepracuje,tak jak předtím Ok, ja pochopil, že jde o služby infotainment online, ovšem z citace nahoře jsem pochopil, že například pouze něco nefunguje. Takže nefunguje vlastně nic. Šlo mi o to, že se třeba mohlo jednat o nějaký výpadek jedné služby. Ovšem tohle je jiná. Určitě bych se nenechal odbýt tímto argumentem. Službu prodávají oni, tak snadno zákon nefunguje. Z podobné logiky věci by neměl být problém T-Mobile, když Ti doma nepojede internet, jelikož to jede na síti CETIN. Ne. Oni tu službu prodávají, oni jsou zodpovědni. S kým jsi komunikoval? Ze zkratky AS chápu, že se servisem. Určite bych tedy spíš kontaktoval Škoda Auto na zákaznické lince a situaci jim popsal. Servisy umí být velmi neochotné a rádi lidem lžou… Jinak předpokládám, že odhlásit a přihlasit účet v autě jsi již zkoušel. Přes app MyŠkoda (připadně webovou verzi Škoda Connect) vidíš pod účtem aktivované předplatné těchto služeb? Editováno: 4. Červenec 2023, autor: iphonik4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 4. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2023 Aktualizácia map funguje sama a nevieš auto nijak donútiť, aby si nové mapy stiahlo. Ono si ich stiahne samo, niekedy to trvá pár dní, niekedy týždňov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 5. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2023 Vše aktivováno.Čekám,až se AS ozve,pro sebe si to nenechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 5. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2023 (editace) Kolik stojí znovu zakoupení služby infotainment online? Editováno: 5. Červenec 2023, autor: Lasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 5. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2023 1290,- za rok 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 5. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2023 8 hours ago, zvik said: Vše aktivováno.Čekám,až se AS ozve,pro sebe si to nenechám. urobil si refreš profilu v aute? kupoval som obe licencie v pondelok po roku (v SK je bezplatne len rok) a po zadaní kodov som urobil refreš profilu v PC a potom aj v aute. Všetko funguje ako má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 5. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2023 5 hours ago, Zzzzz said: 1290,- za rok ceny sú v e-shope. v SK je to spolu 88 EUR cez e-shop, ja som kupoval kody u dealera z určitých dôvodov. Dostal som "stieracie losy" a platil 92 EUR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 6. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2023 před 14 hodinami, OpelIns1 napsal: urobil si refreš profilu v aute? kupoval som obe licencie v pondelok po roku (v SK je bezplatne len rok) a po zadaní kodov som urobil refreš profilu v PC a potom aj v aute. Všetko funguje ako má. Žádné kódy jsem nedostal,v aplikaci My škoda i Škoda connect je vše aktivované.Nechodí pouze Infotaiment online,Care connect funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 6. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2023 (editace) ako si zistil, že nefunguje Infotainment online? predpokladám, že keď si otvoríš SKODA CONNECT v PC a pozrieš sa na Přehled služeb máš tam tento zoznam Editováno: 6. Červenec 2023, autor: OpelIns1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 6. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2023 před 43 minutami, OpelIns1 napsal: ako si zistil, že nefunguje Infotainment online? predpokladám, že keď si otvoríš SKODA CONNECT v PC a pozrieš sa na Přehled služeb máš tam tento zoznam Ano,tak to mám.Při cestě na dovolenou to nenahlásilo ani jednu uzavírku nebo kolonu.Pokud jsem měl ještě starou aktivaci, vše fungovalo, problémy na cestách hlásilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 6. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2023 a predpokladám, že si stretol nejakú kolonu, ktorá v navigácii nebola. urob reštart infotainmentu - držíš tlačítko VYP na infotainmente ca 20 sekund, displej zhasne ale musíš ho držať ďalej, on sa znova rozsvieti a za 2-3 sekundy znova zhasne. Potom pusti tlačítko a nechaj infotainment naštartovať. Po štarte skontroluj BRNO či sú tam nejaké červené zápchy- Keď nie sú skús reštart znova. U mňa po zakúpení novej licencie funguje všetko OK. Ale veľmi často sa stáva - od nového auta -že on-line dáta nie sú načítané a musím reštartovať infotainment. Písal som to aj v návode k Infotainmentu že to treba vždy skontrolovať. "biela zemeguľa" neznamená, že všetko funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 6. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2023 před 44 minutami, OpelIns1 napsal: a predpokladám, že si stretol nejakú kolonu, ktorá v navigácii nebola. urob reštart infotainmentu - držíš tlačítko VYP na infotainmente ca 20 sekund, displej zhasne ale musíš ho držať ďalej, on sa znova rozsvieti a za 2-3 sekundy znova zhasne. Potom pusti tlačítko a nechaj infotainment naštartovať. Po štarte skontroluj BRNO či sú tam nejaké červené zápchy- Keď nie sú skús reštart znova. U mňa po zakúpení novej licencie funguje všetko OK. Ale veľmi často sa stáva - od nového auta -že on-line dáta nie sú načítané a musím reštartovať infotainment. Písal som to aj v návode k Infotainmentu že to treba vždy skontrolovať. "biela zemeguľa" neznamená, že všetko funguje. Restartováno několikrát, bez výsledku.Momentálně jsem mimo republiku, ale zkoušel jsem se připojit na účet, také se nezdařilo se.Mám pocit, jako by nefungovala data.Z PC se normálně přihlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 6. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2023 před 8 minutami, zvik napsal: Restartováno několikrát, bez výsledku.Momentálně jsem mimo republiku, ale zkoušel jsem se připojit na účet, také se nezdařilo se.Mám pocit, jako by nefungovala data.Z PC se normálně přihlásím Ale je divné, že v aplikaci MyŠkoda auto vidím na správném místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zvik Vloženo 7. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2023 V 6. 7. 2023 na 15:15, zvik napsal: Ale je divné, že v aplikaci MyŠkoda auto vidím na správném místě. Služba Škoda Connect je nedostupná, restartováno xxxxkrát, že by chyba SA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.