Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Někdo zkušenosti s polepem zrcátek?Mám je v barvě auta ale chtěl bych černé lesklé.Mají takový patvar,že si na to uplně nevěřím.Je tu někdo,kdo to zkoušel?

Já si je nechával polepovat na Fabii III (ten tvar je podobně špatný jako u SIII), no upřímně, z dálky to vypadá OK, ale z blízka to díky tvaru není uplně ono, spíš přemýšlím, že je nechám nalakovat :/

Kup raději na některém e-shopu nebo přímo ve Škodovce pár krytů za 763 Kč a budeš to mít originál. Číslo sady je 6V0 072 530 A

Bacha, ten part number od @miklisek je na FAbii / Rabid, NE na SuperB.

Btw. proč to chcete dávat na černo když to je jeden z hlavních vizuálních znaků základní výbavy?

• Autor
před 12 minutami, LiveBomb napsal:

Btw. proč to chcete dávat na černo když to je jeden z hlavních vizuálních znaků základní výbavy?

černou lesklou mají jen Sport line verze a upřímě se mi to líbí mnohem víc...

BTW Miklisek,nemáš číslo sady i na Sub 3?

Upraveno od Emblacker

A jo, ona je to sekce Sup3, v mobilu nv prohlížeči to není vidět. Já viděl Marta a z F3, tak jsem automaticky řešil Fabku... ?

Číslo bohužel nemám, podobná sada pro Supa asi nebude. Jinak měl jsem i nabídku na lakování za 600kč/kus, což docela jde.

• Autor
před 8 minutami, miklisek napsal:

A jo, ona je to sekce Sup3, v mobilu nv prohlížeči to není vidět. Já viděl Marta a z F3, tak jsem automaticky řešil Fabku... ?

Číslo bohužel nemám, podobná sada pro Supa asi nebude. Jinak měl jsem i nabídku na lakování za 600kč/kus, což docela jde.

Našel jsem na netu už nalakované,nové za 2100,- tak že 600,- za kus vyjde pořád o "dost" levněji.Odkud máš lakýrníka? :)

před 1 hodinou, Emblacker napsal:

černou lesklou mají jen Sport line verze a upřímě se mi to líbí mnohem víc...

No jo, ale sport-line má zase spousty dalších jiných typických vizuálních znaků v černé mimo černých zrcátek :-)

• Autor
před 15 minutami, LiveBomb napsal:

No jo, ale sport-line má zase spousty dalších jiných typických vizuálních znaků v černé mimo černých zrcátek :-)

Neříkám,že ne ale někde se začít musí :)

https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-dekorativni-kryty-zrcatek-omtec-sportline-cerne-metalicke-12230cz3359/

• Autor

Jo,přesně to co jsem našel.Potom je otázka,jestli není lepší nechat přestříkat ty původní,Což vyjde levněji

před 10 hodinami, LiveBomb napsal:

Tak třeba Fabia Junior a první Octavia Scout má taky shodnou barvu nárazníků, pokud se nepletu. Kruh se uzavírá :-)

https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-dekorativni-kryty-zrcatek-omtec-sportline-cerne-metalicke-12230cz3359/

koupil jsem si od nich a fakt super kvalita. Akorát jsem si je nechal vyměnit ve škodovce.Netroufal jsem si je sám vyměnit kvůli skla zrcátek.je to drahá blbost... 300 kč stála výměna.

C9D16F9D-B535-4587-8509-7A3CEB04AF3F.jpeg

F35C85C5-F7AE-4577-BE04-EB528C619BF1.jpeg

• Autor

Hej,to lízátko na předním nárazníku je super!!Kde se dá sehnat?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.