Publikováno Srpen 1, 20205 r Někdo zkušenosti s polepem zrcátek?Mám je v barvě auta ale chtěl bych černé lesklé.Mají takový patvar,že si na to uplně nevěřím.Je tu někdo,kdo to zkoušel?
Srpen 1, 20205 r Já si je nechával polepovat na Fabii III (ten tvar je podobně špatný jako u SIII), no upřímně, z dálky to vypadá OK, ale z blízka to díky tvaru není uplně ono, spíš přemýšlím, že je nechám nalakovat :/
Srpen 1, 20205 r Kup raději na některém e-shopu nebo přímo ve Škodovce pár krytů za 763 Kč a budeš to mít originál. Číslo sady je 6V0 072 530 A
Srpen 1, 20205 r Bacha, ten part number od @miklisek je na FAbii / Rabid, NE na SuperB. Btw. proč to chcete dávat na černo když to je jeden z hlavních vizuálních znaků základní výbavy?
Srpen 1, 20205 r Autor před 12 minutami, LiveBomb napsal: Bacha, ten part number od @miklisek je na FAbii / Rabid, NE na SuperB. Btw. proč to chcete dávat na černo když to je jeden z hlavních vizuálních znaků základní výbavy? černou lesklou mají jen Sport line verze a upřímě se mi to líbí mnohem víc... BTW Miklisek,nemáš číslo sady i na Sub 3? Upraveno Srpen 1, 20205 r od Emblacker
Srpen 1, 20205 r A jo, ona je to sekce Sup3, v mobilu nv prohlížeči to není vidět. Já viděl Marta a z F3, tak jsem automaticky řešil Fabku... ?. Číslo bohužel nemám, podobná sada pro Supa asi nebude. Jinak měl jsem i nabídku na lakování za 600kč/kus, což docela jde.
Srpen 1, 20205 r Autor před 8 minutami, miklisek napsal: A jo, ona je to sekce Sup3, v mobilu nv prohlížeči to není vidět. Já viděl Marta a z F3, tak jsem automaticky řešil Fabku... ?. Číslo bohužel nemám, podobná sada pro Supa asi nebude. Jinak měl jsem i nabídku na lakování za 600kč/kus, což docela jde. Našel jsem na netu už nalakované,nové za 2100,- tak že 600,- za kus vyjde pořád o "dost" levněji.Odkud máš lakýrníka? :)
Srpen 1, 20205 r před 1 hodinou, Emblacker napsal: černou lesklou mají jen Sport line verze a upřímě se mi to líbí mnohem víc... No jo, ale sport-line má zase spousty dalších jiných typických vizuálních znaků v černé mimo černých zrcátek :-)
Srpen 1, 20205 r Autor před 15 minutami, LiveBomb napsal: No jo, ale sport-line má zase spousty dalších jiných typických vizuálních znaků v černé mimo černých zrcátek :-) Neříkám,že ne ale někde se začít musí :)
Srpen 1, 20205 r https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-dekorativni-kryty-zrcatek-omtec-sportline-cerne-metalicke-12230cz3359/
Srpen 1, 20205 r Autor Jo,přesně to co jsem našel.Potom je otázka,jestli není lepší nechat přestříkat ty původní,Což vyjde levněji
Srpen 1, 20205 r před 10 hodinami, LiveBomb napsal: Bacha, ten part number od @miklisek je na FAbii / Rabid, NE na SuperB. Btw. proč to chcete dávat na černo když to je jeden z hlavních vizuálních znaků základní výbavy? Tak třeba Fabia Junior a první Octavia Scout má taky shodnou barvu nárazníků, pokud se nepletu. Kruh se uzavírá :-)
Srpen 6, 20205 r https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-dekorativni-kryty-zrcatek-omtec-sportline-cerne-metalicke-12230cz3359/ koupil jsem si od nich a fakt super kvalita. Akorát jsem si je nechal vyměnit ve škodovce.Netroufal jsem si je sám vyměnit kvůli skla zrcátek.je to drahá blbost... 300 kč stála výměna.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.