Emblacker Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Někdo zkušenosti s polepem zrcátek?Mám je v barvě auta ale chtěl bych černé lesklé.Mají takový patvar,že si na to uplně nevěřím.Je tu někdo,kdo to zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Já si je nechával polepovat na Fabii III (ten tvar je podobně špatný jako u SIII), no upřímně, z dálky to vypadá OK, ale z blízka to díky tvaru není uplně ono, spíš přemýšlím, že je nechám nalakovat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Kup raději na některém e-shopu nebo přímo ve Škodovce pár krytů za 763 Kč a budeš to mít originál. Číslo sady je 6V0 072 530 A 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Bacha, ten part number od @miklisek je na FAbii / Rabid, NE na SuperB. Btw. proč to chcete dávat na černo když to je jeden z hlavních vizuálních znaků základní výbavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 1. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 (editace) před 12 minutami, LiveBomb napsal: Bacha, ten part number od @miklisek je na FAbii / Rabid, NE na SuperB. Btw. proč to chcete dávat na černo když to je jeden z hlavních vizuálních znaků základní výbavy? černou lesklou mají jen Sport line verze a upřímě se mi to líbí mnohem víc... BTW Miklisek,nemáš číslo sady i na Sub 3? Editováno: 1. Srpen 2020, autor: Emblacker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 A jo, ona je to sekce Sup3, v mobilu nv prohlížeči to není vidět. Já viděl Marta a z F3, tak jsem automaticky řešil Fabku... ?. Číslo bohužel nemám, podobná sada pro Supa asi nebude. Jinak měl jsem i nabídku na lakování za 600kč/kus, což docela jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 1. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 před 8 minutami, miklisek napsal: A jo, ona je to sekce Sup3, v mobilu nv prohlížeči to není vidět. Já viděl Marta a z F3, tak jsem automaticky řešil Fabku... ?. Číslo bohužel nemám, podobná sada pro Supa asi nebude. Jinak měl jsem i nabídku na lakování za 600kč/kus, což docela jde. Našel jsem na netu už nalakované,nové za 2100,- tak že 600,- za kus vyjde pořád o "dost" levněji.Odkud máš lakýrníka? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 před 1 hodinou, Emblacker napsal: černou lesklou mají jen Sport line verze a upřímě se mi to líbí mnohem víc... No jo, ale sport-line má zase spousty dalších jiných typických vizuálních znaků v černé mimo černých zrcátek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 1. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 před 15 minutami, LiveBomb napsal: No jo, ale sport-line má zase spousty dalších jiných typických vizuálních znaků v černé mimo černých zrcátek :-) Neříkám,že ne ale někde se začít musí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-dekorativni-kryty-zrcatek-omtec-sportline-cerne-metalicke-12230cz3359/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 1. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 Jo,přesně to co jsem našel.Potom je otázka,jestli není lepší nechat přestříkat ty původní,Což vyjde levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2020 před 10 hodinami, LiveBomb napsal: Bacha, ten part number od @miklisek je na FAbii / Rabid, NE na SuperB. Btw. proč to chcete dávat na černo když to je jeden z hlavních vizuálních znaků základní výbavy? Tak třeba Fabia Junior a první Octavia Scout má taky shodnou barvu nárazníků, pokud se nepletu. Kruh se uzavírá :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 https://www.obautodily.cz/skoda-superb-iii-dekorativni-kryty-zrcatek-omtec-sportline-cerne-metalicke-12230cz3359/ koupil jsem si od nich a fakt super kvalita. Akorát jsem si je nechal vyměnit ve škodovce.Netroufal jsem si je sám vyměnit kvůli skla zrcátek.je to drahá blbost... 300 kč stála výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 6. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Hej,to lízátko na předním nárazníku je super!!Kde se dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.