Srpen 4, 20205 r Mohla by se mu líbit jízda Mladějovskou průmyslovou dráhou - https://www.mladejov.cz
Srpen 4, 20205 r @Lancelot Výborně, díky. Objednáno a zaplaceno na příští sobotu. To se mu bude líbit. @Malta plavbu lodí absolvoval v Brně na přehradě, líbila se mu. Chce ještě na jinou loď, tak třeba ten Baťův kanál. Zahrnuji do plánu, díky :-)
Srpen 4, 20205 r @Malta na to jsem úplně zapoměl, to by ho taky mohlo zabavit. V r. 2014 jsme byli v Šiklově mlýně, to si ale nebude pamatovat, takže repete ... Ze všeho nejvíc ho baví když si může někde něco osahat/vyzkoušet. Třeba v Brněnském zábavním parku Vida jsme strávili téměř 6 hodin, a nechtěl od tama jít. To samé i Dolní Morava. 2x sjezd na horské dráze a pak až do pozdních odpoledních hodin se bavil v "Mamutíkově vodním parku". Naopak ho vůbec nezaujal výstup na hrad Veveří v Brně. Od přehrady je to kousek, takže nebyl problém tam dojít. Když ale zjistil že tam pro něho moc k vidění není a ještě se na to nesmí prakticky sahat, tak mi po cestě zpět sdělil, že už nikdy se mnou na hrad nepůjde :-)
Srpen 4, 20205 r Malý svět techniky U6. Případně velký svět techniky. To je interaktivní. Landek park s "faranim" do sklepa. Prohlídka VP1 v DOV. ZOO Ostrava pak klasika.
Srpen 4, 20205 r @lumirnavrat Jezdím občas pracovně na Ostravsko, ale o tomhle vůbec nevím. Díky, určitě do Vítkovic s mlaďasem v blízké době zavítám.
Srpen 5, 20205 r Když do Oslavan, tam by nebyla od věci i jízda po úzkokolejce ze Zastávky do Zbýšova, pěkně to drncá a děckám se to líbí :)
Srpen 16, 20205 r Mladějovská průmyslová dráha - první absolvovaný výlet, rada od @Lancelot. Mlaďas spokojenej, celou cestu vláčkem si užil. Byli jsme i v tom muzeu, a taky dobrý. \\Edit: zapoměl jsem napsat, že je dobré si jízdenku zakoupit předem na jejich stránkách. Lidi co přijeli v cca 10:30 hod museli koupit lístky na 14:00 hod., protože časově dřívější jízdy byly již vyprodány. Upraveno Srpen 16, 20205 r od Lion_K
Srpen 19, 20205 r V 5. 8. 2020 na 7:41, Malta napsal: mohlo by se mu líbit i Svět miniatur v Ostravě To momentálně je KO. Původní místo je staveniště dvou fakult OSU a nevím zda už to funguje na novém místě vedle hradu.
Srpen 19, 20205 r No to je taky dobrých 15 let co jsem tam byl, ale dobré vědět, kdybych tam jel s vnukem, ať to pak nehledám
Září 12, 20204 r Dnes Dolní Vítkovice - Velky svět techniky a Malý svět techniky Do konce října vstupy zdarma Je to tam hezké, zábava pro celou rodinu.
Červen 7, 20214 r Je to tu plné super tipů :) Já bych doporučil Slovenský raj, byli jsme tam loni a bylo to tam úžasné.
Duben 27, 20223 r Trošku oživíme téma. Nechci zakládat nové téma ohledně dovolených, tak to dáme sem. Chystáte se letos vyválet u moře? Já asi po třech Hurghádách jsem se rozhodl pro Turecko (poprvé). https://www.invia.cz/hotel/turecko/turecka-riviera/stella-beach/?gclid=Cj0KCQjw06OTBhC_ARIsAAU1yOWE3Wbo_r0zVeDlKTx5vgUGS3aG_6IbArKz-RyTNjJf97YrGh56egYaAlqbEALw_wcB
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.