Publikováno Srpen 6, 20205 r ...demontoval tady někdo zadní sedák u Rapida-facelit 2017 jinak r.v. 2019. Pokud ano prosím o podělení se o zkušenosti- nějaký srozumitelný návod. Děkuji.
Srpen 6, 20205 r Co takhle se podívat do dílenské příručky? Obvykle ji najdeš v sekci "Ostatní" u odpovídajícího modelu škodovky.
Srpen 6, 20205 r Autor ..to jsem prošel a spousty dalších s googlem a nikdo to na internet nedal, v příručce ani zmínka. Ale děkuji. Škoda prostě nepředpokládá, že by jsi to někdo doma chtěl sundat- třeba kvůli potahům, nebo potřebuje víc místa-stěhování a tak. Upraveno Srpen 6, 20205 r od votrmi
Srpen 6, 20205 r Tak jsi fakt špatně hledal. Mám rok Rapida tak mě to tady trklo. Co si pamatuju sedák se musí vytrhnout násilím, ale z které strany už nevím a v manuálu to není, jen v DP.
Srpen 6, 20205 r Autor ...ale já hledal i jsem něco málo našel ale než něco zkur..., tak si to raději ověřím desetkrát. wirer- děkuji, protože je to asi přesné, ty průchodky půjdou do háje, naštěstí jedna stojí asi 60 kč a jsou v prodeji. Všem díky.
Květen 12, 20214 r Také budu po odkupu firemního auta dávat dolu ty děsný autopotahy. Pohledal jsem po webu ty průchodky a nejvýhodněji (62 Kč) asi vychází zde: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5g0886373-pruchodka-skoda-30961.html Našel jsem i neorigo na Aliexpress, ale cena není zrovna výhodná 😕
Květen 12, 20214 r Takže při sundání zadního sedáku se tyto průchodky musí vyměnit? Potřebuji sedák sundat kvůli odhlučnění pod sedákem.
Květen 12, 20214 r Mohou se při demontáži poškodit, ale nemusí. Je to holt o štěstí/smůle. V DP - uvedeno výše píší vyměnit...
Květen 14, 20214 r Vacsinou menit netreba. Vcera Rapid a drzi, minuly tyzden O3 a drzia tiez. Ak objednavas nieco ine, tak si to prihod. Ale inac zbytocne platit postuq
Květen 14, 20214 r Cena o něco vyšší, ale možnost koupit bez poštovného v každým městečku https://www.autokelly.cz/Product/VAG-5G0886373/1002761981
Květen 17, 20214 r Já jsem zadní sedáky při tlumení dveří sundaval v pátek několikrát a pořád to funguje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.