lumirnavrat Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 No prave ze TPM nemam. Byla to jedna z polozek, ktera se tak nejak vypustila jako zbytecnost. Mam akorat ASR. Ale po teto zkusenosti, (resp. uz jsem to jednou zazil na Felicii ale v 90 a to jsem jen tak trohu rozsmelcovat.) na pristim aute to obetuji a poridim si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 No hlavne ze sa nic nestalo...Je to pech ze sa to hentak roztrha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 (editace) Ta D11 je asi prokleta, ja jsem tam v lete taky prorazil pneu a nez jsem stacil zastavit, tak pneu byla cela zboku sjeta, ze ta guma na boku pak sla prorazit i prstem. A to se mi to stalo na prednim... nedejboze, ze bych zastavil o neco pozdeji.... Editováno: 5. Prosinec 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 no to verim. Ale jak jezdim po dalnicich, tak potkavam kusy gum docela casto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Rákosník Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Zdravím pánové, od pátkujsem se stal také majitelem nového vozu Škoda Fabia II 1,4 16V a to a verze kombi Sport (výbava). Bohužel ještě nemám zimní pneu a tak otázka směřuje na vás. Nenašel jsem úplně přesně to, co jsem potzřeboval, proto tato otázka. Jakou značku a jakou velikost zimních pneu pro FABII II ve výbavě Sport, která má kontrolu tlaku v peumatikách?? někde jsem četl, že to má pak i vliv na výběr pneu, resp. rozměrů. Půjdou koupit R14, nebo to musí být jen R15, stejné jako jsou letní?? (195/55 R15 BridgeStone letní) varianta A: 165/70 R14 varianta B: 185/60 R14 Díky za pomoc, určitě dám na vaše zkušenosti ;-) Kama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 čauky nevím jak ostatní ale na leto mam 16 205/45 original škoda a na zimu jsem koupil 14 185/60 a žadný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Pritomnost kontroly tlaku v pneu nema vliv na vyber pneu. Skodovka pouziva tzv. neprimou metodu mereni, takze to vubec nemusis resit. Osobne bych doporucil pro zimni pouziti rozmer 185/55 R15, auto na nem jeste i dobre vypada. Samozrejme ale neni problem pouzit i pneu v 14" provedeni. Znacku si vyber dle penezenky, obecne je ale vhodnejsi zvolit neco kvalitnejsiho, cti GoodYear Ultra Grip 7+, Continental Winter Contact TS 790, Dunlop SP Winter Response, Pirelli Winter 190 SnowSport, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Maverick...zabudol si este na Matador MP59. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Rákosník Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Maverick...zabudol si este na Matador MP59. a co třeba Bridgestone LM-20, nevím značka BS na mě působí dobrý dojem, ale je to rozměr 165/70 R14 prosím opravte mě, ale není lepší na zimu a do sněhu menší a užší pneumatika ??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Neni to pravidlo...zalezi od podmienok kde jazdis s akymi podmienkami. Ale uzsie kolesa = mensia spotreba...mensie kolesa = nizsia cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 mam zimni 205/45 R16 Dunlopy Winter Sport a taky si nestezuju...je pravda, ze auto se pohybuje hlavne po dalnicich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Rákosník Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 a kdyby jste si měli možnost vybrat z těchto 3 značek zimních pneu, která by to byla?? 1) Sava ESKIMO S3........165/70 R14 81T 2) Semperit WINTER-GRIP........165/70 R14 81T 3) Polaris 2........165/70 R14 81T mám totiž možnost na koupi těchto 3 typů za slušné ceny s ohledem na již proběhlý začátek zimního období. Díky PS: hlavně mi nepiště, že by jste nebrali ani jednu variantu a raději chodili pěšky v zimě, já vim, že to není nic extra, ale v zimně opravdu toho moc nenajezdim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ....bral bych Semperitky.....pouzival jsem je dosti dlouho, abych je mohl doporucit........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 hlasuju pro Barum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 hlasuju jako Blacky, Barum. Uvedený rozměr sám mám. Spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak, tak....taky mam a nemuzu si nejak stezovat, myslim ze pomer cena/vykon uplne super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 taky mám Barum sice 185/60 ale taky souhlas spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Hlasuju pro Semperit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 tak já bych bral jednoznačně Sava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Hlavne ne Barum z Malaisie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 jsem taky pro barum a to i pres zdefekteni. Ale mam taky 185/60. Navic uz na Felicii jsem byl spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 já jsem volil Semperit kvůli referencím, zejména pro tichost při jízdě..a toto se potvrdilo, kola jsou opravdu tichá a nehučí.. takže já doporučuji Semperit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Tosh já mám taky Semperit a jsou to velmi dobré gumy ,nemám nejmenší problém:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladas123 Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 a kdyby jste si měli možnost vybrat z těchto 3 značek zimních pneu, která by to byla?? 1) Sava ESKIMO S3........165/70 R14 81T 2) Semperit WINTER-GRIP........165/70 R14 81T 3) Polaris 2........165/70 R14 81T Polaris 2 - šel bych ale do 15. Líp to vypadá a dají se sehnat za cca 1300,- Kč/ks. (185/55/15) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mode Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 sava s3 citelne lepšia ako polaris2. Semperit nepoznám.... SAVA S3 - mám v 185, možno sú hlučnejšie ale vyborne držia na vode, snehu, brečke (rozhodne lepšie ako polaris2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.