Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja prezuji asi dnes. Ted moc s autem nejezdim, tak at jsem pripraven az to "propukne" :) Bude to z 205 na 165/70 R14 Barum Polaris 2 lol

tak teď koukám ven a padaj nějaký sra..y (déšť, kroupy, sních) a já mám leťáky. Zimáky ani ještě nemam a nemam ani disky ááááchjo!!! to je pech

jaký pneu mi doporučíte? (značku)

dnes jsem nechal při garančce přehodit kola - 185/55 R15 sice Rotex, které jsem k autu dostal,

ale po 2 zimách si na ně stěžovat nemůžu

Tak ja prezul vcera z 205/40 r17 na 185/55 r 15 Continental TS a nejaky drobny. Mel jsem tuhle gumu predtim v 165/70 r14 a byl jsem naprosto spokojen vydrzeli 4 roky a meli najeto tak 45tisic.

můžou se dát ty 185/55/15 na ty stejný disky jako 195/55/15?

Upraveno od Blacky
pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!

...tak jsem dnes take /rucne/ lol:help:;) prezul..........

tak teď koukám ven a padaj nějaký sra..y (déšť, kroupy, sních) a já mám leťáky. Zimáky ani ještě nemam a nemam ani disky ááááchjo!!! to je pech

jaký pneu mi doporučíte? (značku)

teď bych ve vlastním zájmu do pneuservisu rači nejezdil :) jinak doporučuju micheliny.

Upraveno od bojler

já do pneuservisu jezdim po zavíračce, a dělám si to všechno sám (od obutí po nasazení) to víš musíš mít známí :-)

jinak dík za radu :palec2:

mnoo sluzebaky budu prezovat do konce tydne. Svy az pristi tyden. UL teplota mezi 6-10°C, takze uz to chce. :palec2:

ale prej se má zas oteplit, jenže věřte jim.

Tak hotovo,..teď jsem zrovna zkončil,...zimní pneu jsem už měl připravený od září,..na hliníkách origo škoda ATIK pneu Barum Polaris 2 R14 185/60,...

U nás na Vrchlabsku to bude potřeba,..už dnes tu sněžilo,..

No já mám naštěstí taky "osobního" servisáka, takže hezky v sobotu, večer a 12 kol vyváženo za 200Kč, který mu musím rvat. Vždycky výměnou nahlásim nájezd pro sledování výdrže, dojmy a zkušenosti a jede se domů.

Ja prezuji asi dnes. Ted moc s autem nejezdim, tak at jsem pripraven az to "propukne" :) Bude to z 205 na 165/70 R14 Barum Polaris 2 lol

pane jo, to je dost velkej rozdil z 205 na 165! Na snehu to asi neva, ale pak na suche a mokre silnici...pokud ses zvyklej na 205 a das si tam 165 tak to musej bejt dost rozdilny jizdni vlastnosti...

VELMI rozdilny :)

Znam jen rozdil 3 cm... budu se muset krotit v zatackach... slo to i loni, tak to pujde letos :) dostal jsem je od taty, takze nad nima nemuzu ohrnovat nos lol

Komplet kolesa som kupil v piatok, v sobotu som ich bol vratit - dali mi disky s ET na FI - dnes idem po dufam uz spravne kolesa. Dunlop Winter responze - doteraz som mal Matadory - som zvedavy na rozdiel.

Taky od dnešního rána přezuto......

Komplet kolesa som kupil v piatok, v sobotu som ich bol vratit - dali mi disky s ET na FI - dnes idem po dufam uz spravne kolesa. Dunlop Winter responze - doteraz som mal Matadory - som zvedavy na rozdiel.

a nejsou ty disky stejný????

Tak objednány Michelin Primacy Alpin PA3 195/55 R15 a dá se to na kola Line. Tak su zvedavej, jak bude auto vypadat. Poklice minulej rok nic moc.

Ja jezdim bez poklic, kdyz uz, tak uz ;)

ééé brrr :)

S jakým ET to bylo?Spíš pneu měla špatný rozměr, určo 185/70-14-to FabiaII může 185/65

nee, na Fabku II jsou v techničáku pneu 185/60 R14... stejné jako na FI

Roomster má 185/64 R14

Upraveno od HjM

tak jsem jel po leťákách na sněhu a dá se to. teda (ne)brzní to dvakrát dobře, ale když se jede krokem tak to jde

jo spletl sem se 60 povolena a 65 není povolena, ta nebyla na FI?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.