Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mám dojem, že ne, to je na Fábku hodně velký profil

Kolik z Vas opravdu jezdi na zimnich gumach s indexem 85 86 T????

T mají snad všeci, ale kdo by taky v zimě jezdil tych 190?A ty hmotnostní indexi?to neřeším, plně naložený nejezdím. :palec2:

no jo ale technicak je technicak zejo, a blbci jsou vsude a kdyz se neco stane tak se na tom nekdo sveze

to by techničák asi už neměl nikdo :)

já mám v techničáku 165/70-1481T :palec2: sem si ale oddychl, bych asi nespal. Tu hmotnost nevím jak se počítá, ale ta rychlost musí být vyšší jak konstrukční?Já pamatuji dobu, kdy zimáky byly všechny do 160km/hod.Tuším, že v německu dávali samošku na tachec při montáži zimáků.

opravte me jestli se pletu, Fabie je lehci nez Roomster, a myslim ze hmotnost na kolo se pocita s celkove hmotnosti vozidla / 4, priznavam ze polaris ci matador nejsou top gumy, ale dostal jsem polaris2 v sade k R a udelala se mi na jedne boule (guma pryc) index mela 82 T a to je mozna ten problem... pravdou je ze jsem nejezdil plne nalozen, ted vybiram nove pneumatiky... a nevim ktere.... kdyz dodrzim index vyber se zuzuje na conti, semperit, nokian, matador a nejake ty asijske slupky ty brat nebudu

tak jsem jel po leťákách na sněhu a dá se to. teda (ne)brzní to dvakrát dobře, ale když se jede krokem tak to jde

kudy jezdíš, abych se ti vyhnul

matrix-liší se asi o 80kg+- Tu bouli měls reklamovat, přijel by maník od barumu, prohlídl by to, změřil by hloubku a podle tabulek by ti dal prachy-asi doklad je nutný.Ber contíky, podpoříš možná domácí průmysl a najedeš na nich nejvíce km.

tak kolo s tou boulatou pneu mam ale papir? tys na ty kola dostal papir? ja ty kola dostal k autu

jo domaci prumysl,,, barum barvuris made in france, husty

Rozmer 6J - 185/60 R14 - Na FI je ET43, na FII ET37. Vcera mi ich pre zmenu obuli na disk 5J - ma skoro je... . Takze az na treti raz to prezuli na spravne disky :kuk:

kudy jezdíš, abych se ti vyhnul

Po Lbc kraji!!! a pořád sněhu přibejvá, ale už mám disky ještě ty pneu mno

U nás na Plzeňsku zatím začíná, ale brzo už to bude asi horší, takže taky co nejdřív přezuju.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co se stane, když dám na FII ET43 !!!!!!!!!!!!!!

SPĚCHÁ TO

Upraveno od pešír

zavolej do pneuservisu

nikde mi to nezvedaj maj asi nabyto, nebo už tam nikdo nejni

Rozmer 6J - 185/60 R14 - Na FI je ET43, na FII ET37. Vcera mi ich pre zmenu obuli na disk 5J - ma skoro je... . Takze az na treti raz to prezuli na spravne disky :kuk:

nám se stalo s Fábkou něco podobného, dali tam jiný rozměr (profil 65 místo 60), po odježdění jedné zimní sezóny sem to řešil a vyměnili komplet celé komplety :)

já mám povolený na 185/55-15 ET43 i 38

185/60-14 mámET38

já mám povolený na 185/55-15 ET43 i 38

njn já mám pneu 185/60/14 to snad nevadí

jestli ti to nechytne o blatník při propérování nebo zatočení, o brzdu(třmen)ne, když je ET schváleno.

hele o víkendu to tam hodim, kouknu na to a napíšu, jestli je to ok ne na h...no

ET43 oproti ET37 znamená ze koleso sa "schova" viac dovnutra. Mne ich nahodili omylom a po konzultacii v pneuservise mi objednali ET37. Urcite na ne nebudes moct dat retaze. Rozchod kolies sa zmensi o 12mm

můžou se dát ty 185/55/15 na ty stejný disky jako 195/55/15?

v techničáku říkají, že ano

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.