petrumr Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 a ráfky máš jaký.Já bych to neriskoval a našel bych nějakéj jinéch obchod, nebo jinýho výrobce pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak su rad, ze nekoho vidim s patnactkama na zimu. Docela by me zajimalo, jak se to chova se 185 nebo dokonce s 175/165 mám 185 a příde mi to stejný jako 195, ale nějak to nechce držet stopu. Asi je to těma zimákama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 jenom na litejch discích Neposkodi Ti tie disky sol ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Vobcas to umyju a bude. Vic to resit nebudu a myslim, ze to ani nebude potreba. No a kdyz, tak bych to nastrikal nakym tim sajrajtem. Vono se taky nesoli furt a kdyz sme u toho - casem reznou i cerny plechovy kola. Navic se nebudu muset starat o poklice, ktery mne na minulym aute ctyry originalni ukradli, dalsi mne uletela pri deformaci matadorky a z dalsi uletelo logo. Cenove to vychazi na rozdil 1600Kc minus cena poklic. Editováno: 22. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 ohledně šířky pneu u 185 a 195 obě na 55 r15 je stejná, nebo aspoň většina výrobců má jednu formu a ta je udělaná mezi. Protože existují nějaké tolerance a +5mm a -5mm dělají 190:-) jen se pak na bok vyrazí jinčí číslo:-D teda takhle jsem to slyšel a i věřím tomu. Jinak cenovej rozdíl je velikej. Teď jezdím také na zimákách 185/55 r15 a je to rozdíl oproti 205/40 r17 a 165/70 r14 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Možná by stálo za to změřit šířku "vzorku" (myslím tu část co se skutečně dotýká silnice) jestli je u 195 a 185 55 R15 stejná. Ale docela bych tomu i věřil... Editováno: 22. Říjen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 No jo, jenže to je otázka jak to změřit. Jedině snad vlezt pod auto a ňák to pravítkem vyšermovat. Na gumě asi vojetá část poznat přesně nebude, ne? Každopádně když na sebe poskládám čtyry 205/45 R16, čtyry 185/60 R14 a čtyry 195/65 R15, tak sou sloupečky skoro stejně vysoký. Takže sou asi ty užší víc klenutý. Schálně to zkusim změřit, co vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Nejlíp by to šlo když jsou pneu zaprášený a pak jedeš kus po pěkným asfaltu, ale většinou i tak když zastavíš po jízdě na čistým asfaltu tak je ta plocha po který jedeš čistější (tmavší) Editováno: 22. Říjen 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 když je suchej asfalt, tak přejed kaluž a za kalužou se podívej na otisk a můžeš to změřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 rozteč bude určitě 5x100, podle mě má kola z OI nebo Golfu IV...orlov - předpokládám, že z195/55 R15 jdou taky M+S a že ten zápis spočívá jenom v tom, že 185/55 R15 můžou bejt jenom zimní (M+S), je to tak? Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killah21 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Zdravím, chcem sa spytat aké plechové disky mám dať na FABIU II?? Pojdu tam z FABIE I -6JxR14 s pneu 185x60 R14? Nemá niekto na predaj zimný komplet ?? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Sačí se podívat do vlákna "zimní pneu" tam se to nedávno řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 alebo do TP - technicaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak sem měřil zimní kola a jak Micheliny, tak Klebery i stara vojeta Barumka ma cca o 2cm min nez nominal. Ten Kleber este trochu vic. Rozdil mezi 185 a 195 pneumatikama kupodivu rozdil cca cm fakt byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 když je suchej asfalt, tak přejed kaluž a za kalužou se podívej na otisk a můžeš to změřit. dobre se to meri na snehu 20.2.09 jsem daval prispevek: .....zajimavy postreh.....tak jsem dnes na snehu zmeril sve zimaky s kteryma jsem velice spokojen......stopa merila 17 cm......mam VREDESTEIN Snowtrac 2 - 185/55 R15 86H RF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 ohledně šířky pneu u 185 a 195 obě na 55 r15 je stejná, nebo aspoň většina výrobců má jednu formu a ta je udělaná mezi. Protože existují nějaké tolerance a +5mm a -5mm dělají 190:-) jen se pak na bok vyrazí jinčí číslo:-D teda takhle jsem to slyšel a i věřím tomu. Jinak cenovej rozdíl je velikej.Teď jezdím také na zimákách 185/55 r15 a je to rozdíl oproti 205/40 r17 a 165/70 r14 :-D piskot never vsetkemu co pocujes, bo toto je uplna hlupost! neviete poradit aky max. rozmer gumy ide na disk 5J? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Standardne je to 165, ale snad i 175 by se vesla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 FunNer: A jak to víš, že je to hloupost?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 No já sem si to teď prohlížel v pneuservisu, když sme vyvažovali a ten rozdíl tam od oka vidět byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunNer Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 No já sem si to teď prohlížel v pneuservisu, když sme vyvažovali a ten rozdíl tam od oka vidět byl. noo samozrejme, ze rozdiel tam je... ale ako vysvetliz, ze v jednej vyrobnej hale vyrabaju gumy znacky continental, matador, barum, semperit, uniroyal... vyrabaju sa z rovnakeho materialu, na rovnakych vyrobnych linkach, lisoch, robia to ti isti ludia... rozdiel je iba v dezene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 (editace) Reknu ti to takle. Jaktoze kdyz je stejnej material, vydrzely Continentalky vyrazne dyl? Jaktoze kdyz je stejnej material, delaji se na jednech boule a na druhejch ne? Jaktoze ve VSECH testech dopadnou Matadory a Barumky na poslednich mistech a Continental se drzi zpravidla na prvnich ctyrech mistech... nevim, ale jenom dezen vykon nedela. Byl bych posledni, kdo se bude ridit jedine podle testu. Kdyz ale prijdes za clovekem, kterej ma pneuservis a ten ti rekne, ze JDE podle zkusenosti poznat rozdil mezi levnejma a drazsima gumama uz treba pri potrebe vyvazovani nebo podle toho jak casto mu prijde zmetek.. Editováno: 26. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Tak mě to je jasné, že se vyrábějí pneumatiky na jednom místě pro víc firem. O tom jsem se nedohadoval, jde mi o rozměr!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Vcera som menil pneu a prirovnal som 185/60R14 a 195/55 R15 podla obrazkov vidno ze ten 1cm rozdiel tam je. Verim ze je to tak aj pri rovnakych priemeroch kolies - v pneuservise to vidno na prvy pohlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Takže včera som sa vrátil z Talianska....išiel som tam na zimných pneu 185/55 R15. cesta tam od viedne až po udine dážd a hore v alpách mi to prišlo chvíľu ako dážd-sneh. bolo tam okolo 6 stupnov. po príjazde do talianska naskočilo 20 stupnov. nejazdil som tam skoro nič, takže pohoda. cesta nazad 14 stupnov, jasno. pohoda cesta. urobil som 2100km s priemernou spotrebou 6,9/100km.priemerná rýchlosť 114km/h.mal som naložený kufor a zadné sedačky, váha cca.200-250kg. jedine čo ma zaskočilo, tak že palubný počítač mi trip počítal len do 2000 km a potom sa vynuloval. TO AKOŽE ČO MÁ BYŤ? motor 1.2 HTP 51kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 To pocitanie km funguje skutocne len do 2000km. Tiez som to prvykrat chcel ist reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.