asdf7890 Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 (editace) Dobry den, jeste jsem nikdy nekupoval novy vuz u dealera. Je znamo, ze pri koupi vozu si musim zaroven sjednat pojisteni, jinak s vozem nemohu legalne odjet z autosalonu. Predpokladam tedy, ze budu nucen vybrat si nekterou z pojistoven ktere mi nabizi dealer, i kdyz budu mit zjisteno, ze jinde muzu mit vyhodnejsi pojisteni. Je to tak, ze do dvou mesicu muzu pote pojisteni zrusit a prejit k vyhodnejsi nabidce? Existuje nejaka jina elegantnejsi moznost? Napr. dalo by se nejak sjednat pojisteni u mnou vybrane pojistovny jeste pred predanim vozu u dealera? Predem dekuji za rady. Editováno: 25. Srpen 2020, autor: asdf7890 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 25. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Před předáním jsem měl již smlouvu o koupi na ktere jsou všechny potrebne údaje ke sjednání pojištění. Pro vuz jsem si sel s vlastni pojistkou. Platil jsem hotove, na leasing asi musí byt pojištění od skofinu sjednane u prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asdf7890 Vloženo 25. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2020 Tak to je elegantni reseni. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Oboje jsem vyřídil po telefonu před převzetím (Čsob, pro mě výhodné, přešel jsem s dalšími auty od G-Čp), pojištěno jen na VIN, RZ byla později doplněna zase telefonicky a meilem mi byla zaslána nová ZK. Pojištovna si auto po domluvě fyzicky ohledala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Prodejce měl zároveň poveření pojišťovny se mnou POV+HAV uzavřít. Ceny naprosto nedosažitelné, pokud bych si to chtěl zařídit na pojišťovně sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 @bouchy u mě přesný opak. U prodejce cca pět nabídek a všechny vyšší a to v řádech tísícikorun. Nakonec sám na přepážce za 9250Kč a u prodejce nejvyšší na stejné parametry okolo 15tis.Kč a nejnižžší asi 10500Kč Prasečina je nabídka prodejce u stejné pojišťovny jako mám nyní a výsledná cena mega rozdíl. Třeba u druhého auta po dvouletém leasingu, nabídka s názvem myslím "poleasing" a cena kterou dodnes nebyl nikdo schopen podlézt a to to je již třetí rok po sobě. Takže jednou to výhodné je a podruhé nikoliv. Toto jen moje zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Jistě je to vždy otázka kolik, za co a každého volba co si nechá vnutit prodejcem pojištění. Léta jsem chodil "snižovat" na pobočku a s pojišťovákem se už známe, ale konkurence pouze zkusmo po telefonu byla výrazně lepší i s letošním drobným navýšením. Bonusů hektary, bydliště Vidlákov, věk 50+, 1x HAV, 3x POV plus běžný účet u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 6. Září 2020 Sdílet Vloženo 6. Září 2020 Já bral Scalu ( 422.000,-Kč) na leasing od Škofinu. POV+HAV s Gapem u Allianz za 28000,-Kč ročně. Po týdnu jsem leasing doplatil a zrušil jejich pojištění. Nechal jsem si pojistit u ČSOB POV dominant a HAV Premiant s 5 pct spoluúčastí( respektive 1000,-Kč spoluúčast při opravě ve smuvlním servisu) včetně Gapu. Platím celkem za POV + HAV 4600,-Kč ročně s tím, že první a druhý rok mě to vždy sníží o 20 pct, takže první rok platím celekm cca 3600,-Kč ročně, druhý rok taky a třetí cca 4600,-Kč. Celková pojistka za POV a HAV včetně Gapu do 5000,-Kč je luxus. Zě me spokojenost. ( max. bonusy, bydliště Vidlákov, věk 43, premiový účet u ČSOB+ ty dvě dvacetiprocentní slevy je nějaká jejich dohoda se zaměstnavatelem) . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 @Skodascalacng Neuvádíš, na kolik let máš GAP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Ani nic ostatního, ono se dá uzavřít HAV třeba jen na krádež, nebo jen na vandalismus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 (editace) @JoscerGap mám na 5 let. @bouchyPOV u ČSOB mám dominant ( 60 000 000) a HAV mám nejvyšší variantu Premiant, takže pojištěné na všechno Živelní pojištění Střet se zvěří a poškození zvěří Střet, pád a náraz vozidla Jakékoli jiné poškození Vandalismus Asistenční služby Odcizení Garance pojistné částky (GAP) Celkem tedy cena 4677,- Kč z toho první a druhý rok mě vracejí ještě -20 pct takže první a druhý rok platím za POV + HAV kolem 3600,-Kč ( spoluúčast 1000,-Kč) Editováno: 22. Září 2020, autor: Skodascalacng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 tak to máš opravdu super podmínky, nebo ti tam kalkulovali nesmysl... cena při max bonusech na malém měste s cenou auta z veřejného srovnávače přes 13k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Žádná novinka. Podobné podmínky mě jako majiteli účtu u poštovky nabídli sami taky a jen po telefonu. Už se to tady x krát probíralo. A šup už tam mám Pov dalších dvou aut a včera i vleku a přetáhnu i motorky. Bydlím na vidlákově, bonusů hektary, věk 50+. Letos mi navýšili jen minimum, po letech jsem rád opustil G-ČP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 POV + HAV all risk s GAP do 5 tisíc ročně je TOP. Taky jsem tomu nevěřil, kdybych to neměl na Scalu už sjednané a v minulsoti jsem taky nechtěl věřit, že jsem otci pojistil POV+HAV all risk včetně bezlimitních skel s 1pct spoluúčastí u Allianz na novou Fabii za 4300,-Kč ročně. Pak měl nehodu, tak mu to asi o 200,-Kč zvedli ale pořád TOP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Môžete tu niekto dať info koľko platíte za PZP + havarijné poistenie a trebars v ktorej spol.? Mne po 3 rokoch v Allianz poisťovni navýšili platbu o cca 30 eur. Na 516 eur za rok. Mám program MAXI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Já platím necelých 11 tisíc / rok a smlouvu mám od Allianz. Mám tam povinné + komplet havarijní pojištění (vandalismus, živel, střet se zvěří, skla) a fixní spoluúčast 10 tisíc, GAP nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Naprosto zbytečná diskuze.. Máte ponětí, kolik proměnných ovlivňuje cenu pojištění? 🙃 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Ale orientačné to pomôže lebo po 3 rokoch bez GAP škodovej udalosti navysit cenu o cca 30 eur sa mi zda neferove. Písal som do Allianz a za týždeň niesu schopny dať odpoved čo ich k tomu viedlo. Pochopím nejakú odchylku ale 30 eur??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 To se čertíš, že ti pojištění zdražili o 750Kč za tři roky? Žijeme oba ve stejné době, rozhlídl ses okolo jak se všechno zdražuje? Pojišťovna také musí promítnout zvýšené náklady do ceny pojištění a přenést tak část nákladů na pojistníka. Energie (vytápění, elektřina) skokově narostla o stovky procent.. tím pádem fakturovaná cena opravy ze strany servisu pojišťovně je jinde.. autodíly jsou dražší pokud vůbec jsou. Ta pojišťovna ale musí dát poškozené auto dokupy a tebe jako pojistníka to zajímat moc nebude. Závěrem - nikdo Tě nenutí setrvávat ve tvé stávající smlouvě. Rozhlídni se na trhu, nech si pojištění někde nezávisle spočítat a uvidíš, jestli seženeš lepší cenu, já myslím, že ne 🙂 Nikdy jsem pojišťovny neobhajoval a klientům přepočítám pojištění jak potřebují, ale v dnešní době poblázněných cen je tvůj problém úsměvný a zdaleka to neodpovídá počtu otazníků, které jsi tam za větou naklikal. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Po 2 rokoch ked mi koncilo GAP mi nesla cena dole o 5 eur hore. Tak som im napísal že podľa mňa ked mi Gapko skončilo mala by ísť cena dole nie hore tak to zdôvodnili teraz si presne nepamätám že sa upravovala daň. Ale tak som to nechal 5 eur no ujde este ale teraz cca 30 eur je na bývalé SK cca 900 Korun a to sa mi už zdá neferove. Obchodníci spoločnosti si zasity kade-tade po izbyckach tak na jednej poistke 30 eur???? Alebo potrebujú pokryť prípadne škody pristahovalcov ukrajincov ktorý nemajú havarijné ani pzp a v tv dávali že nevedia ako z nich škodovú udalosť dostať. Preto som chcel vedieť prípadne koľko je poistka v trebars inych poistovnach a kto ma aku skúsenosť. Ono najlepšie by to bolo porovnať s majiteľmi SK áut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Uvědom si, že tady na fóru ti to nikdo neřekne. Je absolutně jedno, kolik kdo kde platí. Místo klikání textu jsi už mohl dávno zkontaktovat nějakého makléře, aby vystavil nabídku všech pojišťoven a takto investovaný čas pro Tebe bude daleko přínosnější, než psát na fórum, kolik platí pan Pepík v Horní-Dolní. Opakuji se tedy znovu, je tam tolik proměnných, že je absolutně jedno, kdo co platí. Zavolej někomu kdo ti porovná více pojišťoven - různé klikačky, více makléřů, ja nevím.. vše bude mít větší smysl než porovnávat ceny tady 😊👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Co ti brání nechat si to nacenit od konkurence a jít jinam. Taky jsem byl takový blbec že jsem byl desítky let u jedné pojišťovny s max bonusy a jen mě vysávali a novým klientům dávali super ceny. Odmítal jsem nabídky od mé banky a při koupi dalšího nového jsem si od nich to nechal nacenit včetně dvou starších aut a spadla mě brada. Letos si přihodili na HAV, ale zase na POV cena zůstala jak loni a předloni. Pojišťovny budou určitě taky zdražovat a škody z aut cizinců co tady a teď jezdí bez pojištění taky musí někdo zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Ty škody u nás (ČR) hradí garanční fond ČKP po dobu 6 měsíců, jinými slovy to platíme my všichni.. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Mám auto třetí rok u ČSOB POV dominant, + HAV Premiant all risk + GAP a platím 5.488,-Kč. Spoluúčast 5 tisíc, ale u domovského servisu 1.000,-Kč. Cena z hodnoty 420 tisíc za auto. Každý rok to jde nahoru. Začínal jsem na bonusových 3.600 za POV + HAV, ale to byly vyjednány luxusní podmínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Pořizujeme teď domů auto od konkurence :-), cena 370 tis. Od ČSOB pojišťovny mám nabídku na to samé, tj. POV dominant a HAV na vše vč. GAP a cenu mi nabídli 7500 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.