Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte, ked som sa z nakupu vratil k auto takto som ho nasiel poskodene na parkovisku!! Urcite  som si to nespravil sam a viem ze to pred tym nebolo. 

Moja otazka je bude sa to dat opravit ceruzov na lak doma svojpomocne, alebo to radsej dat do servisu?

IMG_20200213_143702.jpg

IMG_20200213_143642.jpg

IMG_20200213_143638.jpg

IMG_20200213_143635.jpg

IMG_20200213_140934.jpg

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název tématu.
Vloženo

Opravit jde všechno, ale jak to bude vypadat. Toto je na lak nebo rozstřik.

A to nevypadá odřené o jiné auto, ale jako nějakou zídku nebo stěnu, nebyl to parkovací dům? Tam je ouzko :-)

Vloženo
6 minutes ago, csabac said:

To je tak na prestrek. Daj to na poistku, ak mas havarijko.

Mam havarijnu, ale je tam minimalna  spoluucast 150 euro, to pockam az bude toho viac rozbite radsej ;D

Vloženo (editace)

@Symetria Sorry, ze kritizujem, ale naco si davas havarijko so spoluucastou? to je najvacsi nezmysel, co ti ponuknu a uspora je 30 max 40eur rocne voci plnohodnotnemu havarijku bez spoluucasti. len sa treba dotazovat a pytat. a vacsinou staci spravit online porovnanie, donesies im to do pobocky, ak uz si u niekoho poisteny a ich ponuku co za danu pobocku ponukne online makler este na pobocke v kamennej podleze.

Tak tragicky by som to nevidel ani s lakovanim. Kup si sprej, vhodny tmel, prebrus, vytmel ak je poskodene a strekni do stratena. A ak mas preliaceny plast, da sa horucou vodou, ci teplovzdusnou pistolou nahriat a vytlacit. Podla mna, toto by slo pekne dat do stratena. Robil som to uz na jednom narazniku aj s preliacinou a vytlacanim, vtedy este bez skusenosti a na 2.pokus to bolo uplne 100% ne :D

Editováno: , autor: csabac
Vloženo
6 minutes ago, csabac said:

@Symetria Sorry, ze kritizujem, ale naco si davas havarijko so spoluucastou? to je najvacsi nezmysel, co ti ponuknu a uspora je 30 max 40eur rocne voci plnohodnotnemu havarijku bez spoluucasti. len sa treba dotazovat a pytat. a vacsinou staci spravit online porovnanie, donesies im to do pobocky, ak uz si u niekoho poisteny a ich ponuku co za danu pobocku ponukne online makler este na pobocke v kamennej podleze.

Tak tragicky by som to nevidel ani s lakovanim. Kup si sprej, vhodny tmel, prebrus, vytmel ak je poskodene a strekni do stratena. A ak mas preliaceny plast, da sa horucou vodou, ci teplovzdusnou pistolou nahriat a vytlacit. Podla mna, toto by slo pekne dat do stratena. Robil som to uz na jednom narazniku aj s preliacinou a vytlacanim, vtedy este bez skusenosti a na 2.pokus to bolo uplne 100% ne :D

Ked som auto kupoval tak ma to ani nenapadlo, skusim zistit ci sa to da prefinancovat cez skodu. 

Vloženo (editace)

Změny v pojištění tedy u ČSOB lze myslím udělat pouze při výročí smlouvy. Ale možná se pletu.

Za 150€ možná a i měně Ti to v lakovně nalakují a nepříjdeš o bonusy. 

Editováno: , autor: xtrack

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...