Publikováno Září 18, 20204 r Ahoj, nevíte někdo kde by mohl být problém? Sem tam mi zůstala po ranním nastartování svítit kontrolka baterie, cca po minutě jízdy, ani ne, pak zhasla. Byla mi doporučena výměna baterie. Od té doby to bylo v pořádku ale teď zase. Děje se to ale jen ráno, odpoledne např. před cestou z práce nic, ani tehdy se starou baterkou. Zdá se mi, že to dělá hlavně když je ráno opravdu chladno a vlhko. Díky za rady
Září 18, 20204 r To je asi na servis, pokud jsi měnil baterku a chvíli to bylo dobrý, a opět se závada opakuje může být nějaká chyba v dobíjení, relé, alternátor.....těžko říct.
Září 18, 20204 r A dal jsi tam správnou baterií? Pokud máš startstop musí být efb! Změř voltmetrem napětí při běžícím motoru, jak daleko to mas do práce?
Září 18, 20204 r Autor Teď jsem to byl změřit a drží to necelých 14V při zapnutých světlech, topení atd.. Upraveno Září 18, 20204 r od Kouba88
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.