Publikováno Září 27, 20204 r Pred casem doslo ke slouceni aplikaci skoda connect a skoda one app. povedlo se nekomu tu cast, kterou zajistovala skoda one app vyuzit (resp se k ni vubec dostat)? jedine co mi v ramci skoda connect app funguje, je to, co tam bylo vzdy, jeste pred sloucenim - cili zakladni informace o jizde (delka, spotreba, atd), a stav auta - jestli je zamcene ci otevrene apod... ale nic vic.
Září 27, 20204 r V aplikaci Škoda Connect přibyla záložka detail jízdy, kde je vidět mapka s trasou, spotřeba, průměrné otáčky.... Bohužel stejně to neukazuje tolik informací jako OneApp a většinou se mi to nepodaří ani spojit s autem přes Carplay.
Září 27, 20204 r Při sloučení Škoda OneApp s Connectem proběhla informace o transformaci aplikace OneApp do MyŠkoda, které byla i dříve. Nyní je součástí aplikace Connect. Alespoň já ji tam mám, možná proto, že jsem ji měl už kdysi nainstalovanou. Jsou tam věci jako digitální servisní plán (provedené garančky), napětí baterie - nevím jak moc tomu věřit, stav paliva atd. Samozřejmě app musí být spuštěna při jízdě. Tu mapku s trasou a podrobnostmi vidím pouze u webové verze v aplikaci to nevidím...
Září 27, 20204 r @Tragedie_v_JZD Mi se ta záložka začala zobrazovat až po první jízdě. Kdy jsem měl spuštěnou aplikaci Škoda Connect v Caplay na radiu. Aby mohla zaznamenávat ty údaje během jízdy.
Září 27, 20204 r Autor Hmmm ... tak zakld problemu bude asi spocivat v tom, ze kdyz pridam O4, tak to pise, ze auto je vybaveno jen “skoda connect”, ale ne smartlinkem... a to bude asi ono :)
Září 27, 20204 r Autor Ten mám .. ale ten nedělá nic jiného, než že to funguje jako "exit" z apple carplaye... clovek to hodi zase do navigace infotainmentu...
Září 27, 20204 r Aby to fungovalo auto musí být vybaveno smartlinkem +, což třeba Scala a Kamiq nemají, ale že by to neměla O4 se mi nechce věřit. Jinak já mám v Carplay přímo Škoda Connect aplikaci. Dneska jsem to zkoušel po dlouhé době a nezaznamenávájí se mi žádné údaje o jízdě do aplikace v telefonu. Upraveno Září 27, 20204 r od Horza
Září 27, 20204 r Autor No .. tak tuhle zelenou ikonu tam vubec nemam .. auto mam aktivovany, a pri registraci to psalo, ze auto má jen Skoda Connect. Nemá kamík / scala stejny infotainment? to by to pak vysvetlovalo ..
Září 27, 20204 r Je to všechno MIB 3. Ale proč by kvůli starým modelům slučovali aplikace, zbytečně vyvíjeli další aplikaci pro carpay a tím si přidávali další práci navíc... Když stará oneapp tohle všechno umožňovala a pořád umožňuje.
Září 30, 20204 r V aplikaci Škoda Connect mi funguje následující: - mapa - parkovací místa - jízdní data (grafy, spotřeby atd) - zdravotní karta (světla, motor, pneu, brzdy, komponenty, asistenti), ostatní, nezařazeno) - stav vozu (tacho, naafta, adblue, olej intervaly, servis intervaly) - vzdálené ovládání: odemykání/zamykání, houkání, blikání - nastavení oblasti (opuštění z nebo vjezd do) - oznámení překročení nastavené rychlosti - servisní partner
Říjen 4, 20204 r Tak mi po poslední aktualizaci zmizla aplikace Škoda Connect z Carplay, ale záložku záznam jízd mám pořad.
Říjen 4, 20204 r To jo, ale původní dotaz byl všeobecný. Dal jsem vám sem screen at víte jak to vypadá...
Říjen 7, 20204 r Autor No, byl sice obecný, ale v tématu O4 :-D nicméně to vypadá, že to prostě na O4 vůbec není. Ani "skoda connect" v carplayi, ani smartlink+ a jsou jen ty obecné informace a základní informace o jízdch.
Říjen 18, 20204 r Zdravim, zacal jsem vyuzivat aplikaci Skoda Connect a vsiml jsem si detailu jizdy, kdy jsem jel cca 30km a kdyz jsem si rozkliknul potom jizdu, videl jsem na mobilu v apce detail, tzn. trasu vyznacenou, delku, prumernou rychlost, otacky, ucinnost atd. Jedine, co mi nesedelo, je prumerna spotreba, ktera ukazovala 10,2l. Zaprve je to nesmysl a za druhe pres Infotainment mi to pred koncem jizdy v tzv. GreenScore ukazovalo 4,9L. Nevite nekdo, jak apka Connect tedy pocita spotrebu, nebo slo jen o chybu? Diky za postrehy.
Říjen 23, 20204 r Autor tak jsem zkusil udelat hard reset (tovarni nastaveni) .. to probehlo, jsem ted "host" ... - zemekoule je seda - pokud se zkusim prihlasit svym skoda uctem, ktery jsem pouzival i driv, tak to napise, ze uzivatele nejde pridat vypada to, jako by auto vubec nekomunikovalo s datovymi sluzbami ... Nejaky napad, nebo mam jet do servisu? .)
Říjen 23, 20204 r Btw, je někde "manuál" pro blbečky jako já, jak na apky od škodovky? Na storu jich je celkem dost - pochopil jsem, že dětské hry asi nepotřebuju, Media Command nemám aktivní (tak proč je ku... ikona v Columbusu...), ale co ty ostatní - konkrétně na mojí S J5ce vidím tyto (od pub:Škoda Auto a.s.): Škoda Connect Škoda Connect Lite Škoda Smartgate Service Digital Tool Portable check-in (2x) MyŠkoda iV Škoda Media Command Škoda Remote MyŠkoda a další - media, hry, směny... Zatím mám Škoda Connect - OneApp a MyŠkoda už asi dožívají. Možná má někdo něco jinak, dle verze Androidu.
Říjen 23, 20204 r Po ověření u Škody mi všechno funguje. Dřívější zkušenosti nemám , mám tam záložky oznámení, dveře-světla, stav vozu, jízdní data, parkovací pozice , zdravotní karta, plánovač tras, oblast, rychlost, servisní partner.
Prosinec 20, 20204 r Bouchy: podle vybavy a stari vozu, metoda pokus-omyl. Podle toho se daji nebo nedaji pouzit. Je v tom zmatek a nema to moc logiku. Online sluzby nemam a aplikace Skoda Connect mne castecne s autem spolupracovala (Superb se Smartlinkem ve verzi bez plus, tzn. bez "smartgate"). Ted to zas slavne prejmenovali a co bylo v puvodni mySkoda uz tam zas nevidim. Nezbyva nez vyzkouset. Upraveno Prosinec 20, 20204 r od bojler
Prosinec 20, 20204 r Jen takový postřeh; aplikace Škoda Connect se mně při poslední aktualizaci v android telefonu změnila na MyŠkoda. Škoda Connect teď na Google Play ani není v nabídce :-)
Prosinec 20, 20204 r Přesně tak. Původní MyŠkoda zanikla a Škoda Connect se přejmenovala na MyŠkoda. Bohužel některé funkce z původní app v ní nejsou (např. záznam o servisních prohlídkách, napětí sítě ...). Tak snad to časem doplní. Od čtvrtka dostupná i na AppStore. Upraveno Prosinec 20, 20204 r od dafro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.