Pat007cz Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Jak dlouho jste na nového Superba čekali ? Já bez 1 týdne půl roku na výrobu - byl objednán na konci listopadu 2015 a vyroben teď v květnu. Nicméně už čekám skoro 3. týden (20 dní) na svoz k prodejci. Je to vůbec možné ??? VIN už mám, auto jsem před 14 dny pojistil a do koruny doplatil a jedná se o renomovaného prodejce v Praze. Nicméně auto je stále prý u škodovky, do které už prodejce posílal urgenci na svoz... Suberb III Combi, 4x4 LK, bez střešního okna. Automobilka prej občas namátkově vybere nově vyrobený vůz a provede jeho důkladnou kontrolu což může dodání zpozdit. Nevíte o tom někdo něco ? Je možné kontaktovat přímo škodovku s dotazem na vůz když mám VIN a kupní smlouvu ? Budou se semnou bavit ? Díky, Patrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 (editace) Dej dotaz na skodovku a uvidis. Popripade at ti to zaridi prodejce, ktery by ti to mel vyresit Renomovany prerost Editováno: 8. Červen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 (editace) to je divne protoze jezdi po vyrobe vetsinou do 4 dnu Editováno: 8. Červen 2016, autor: jirka pribyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Sice jsem v tématu Superb III (já mám objednánu Fabii), ale 1.6. jsem dostal info, že auto je už vyrobené, v pátek 3.6. dorazil k prodejci TP... Po autu zatím ani vidu ani slechu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pat007cz Vloženo 8. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Tak supr, zrovna psal prodejce s terminem predani Superba - auto bude tento tyden. Rovne 3 tydny od vyroby. Tezko spekulovat proc takova doba, hlavne ze to bude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Tak gratulace! :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Ahoj, nechci vás strašit, ale podívejte se na Artigasovu story co se také může stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Artigasem bych nestrašil. Auto dostal 10 dní po založení vlákna, kdy ještě nevěděl, že nějaké zpoždení bude. To není tak dlouho, a navíc podle svých slov dostal štědrou kompenzaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 A nebo byl uz nekde na kamionu a shorel, tezko rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Pozor na renomovane prodejce - ja mam naprosto otresne zkusenosti s velkym a znamym prodejcem NH Car Strahov. A zjevne nejsem uplne jediny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 9. Červen 2016 Sdílet Vloženo 9. Červen 2016 Artigasem bych nestrašil. Auto dostal 10 dní po založení vlákna, kdy ještě nevěděl, že nějaké zpoždení bude. To není tak dlouho, a navíc podle svých slov dostal štědrou kompenzaci. Také mi těch 10 dní přijde jako nic. Mě volal prodejce, až když auto stálo u něj za plotem. Že prý už nikdy nevolá zákazníkům dopředu (zřejmě po nějaké události). Já nebyl ani trochu připraven a auto jsem vyzvedával až za 7 dní přesně. (Podepsání a ověření plné moci na přihlášení, vystavení faktury, proplacení, čekání až dorazí peníze na účet, samotné přihlášení, příprava vozu, atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padrys Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Zdravím, mám objednáno Supa, 2.0 TDI LK, 140kW, 4x4. Prodejce mě informoval o datumu výroby 26.týden, tedy před celozávodní dovolenou. Nicméně auto prý zůstalo na výstupní kontrole celou celozávodku a stále je v MB. Dnes mi prodejce sdělil, že má info od ŠA, že společně s mým supem je tam dalších 200 aut, kvůli nějakým dodělávkám a že vlastně neví, kdy auto opustí závod Nemáte o tom prosím někdo nějaké info? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Pokud to nekomu pomuze tak posilam info ohledne cekacky. Superb liftback TDI 140kw, DSG, 4x4, L&K, navic line assist, blind spot, smart light, tmave okna vzadu, 19'. Objednano 14.4. Dokonceni vyroby 12.8. + cca 1-2 dny na logistiku, registraci apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 7. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2016 Máme objednáno SII 2.0 TDI L&K 4x4 v hnědé kůži. Objednáno 8.6. dle info prodejce předání začátek října, tudíž termín dodání cca. 4 měsíce. Zřejmě se termíny dodání zkracují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semo74 Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 V 19. týždni (11.5.2016) objednaný Superb Combi TDI 110kW DSG vo výbave L&K, biela moon, hnedá koža, takmer full (okrem panoramatickej strechy). Predajca vtedy odhadol dodanie vozidla na začiatok októbra. Aktuálne je výroba vozidla naplánovaná na 34. týždeň (do 26.8.2016) a vozidlo má byť u predajcu pripravené na odber začiatkom septembra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichalsi Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 zdravim, neobjednavali ste niekto teraz v poslednej dobe? dnes som bol prvykrat iba pozerat predbezne auta v autosalonoch, v skodovke som pozeral len superba, po posadeni dovnutra som bol nadseny, aj ked moj by urcite nebol v takej plnej palbe ale pekne auto aj zvonka... ale ked som sa opytal na priblizny termin dodania tak vraj 5-6 mesiacov? to ma teda dorazilo, chcel som auto zacat aspon este tento rok odpisovat, mozno este keby bolo v januari ale 6 mesiacov to je fakt moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiis Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Ano stále jsou dodací doby tak jak píšeš. Pokud nemáš štěstí a netrefíš na dealera, co má zadané volné auto do výroby a jen ti upraví konfiguraci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Já čekal 12 týdnů. Upravená konfigurace, co měl dealer už zadanou. Alespoň mi to tak tvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 (editace) V 2. srpna 2016 at 15:29, padrys napsal: Zdravím, mám objednáno Supa, 2.0 TDI LK, 140kW, 4x4. Prodejce mě informoval o datumu výroby 26.týden, tedy před celozávodní dovolenou. Nicméně auto prý zůstalo na výstupní kontrole celou celozávodku a stále je v MB. Dnes mi prodejce sdělil, že má info od ŠA, že společně s mým supem je tam dalších 200 aut, kvůli nějakým dodělávkám a že vlastně neví, kdy auto opustí závod Nemáte o tom prosím někdo nějaké info? díky Tak jak to dopadlo? Už máš informace, nebo dokonce auto? ;-) Editováno: 13. Září 2016, autor: Pajapaja25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 (editace) Nevíte někdo jak to teď vypadá s čekací lhůtou? 1.7. objednán LK lift. 140kw s černou kůži ( prodejce tvrdil že to díky tomu bude dříve ) 4x4 automat. A zatím ani nemám info o zaplanování do výroby :-( Editováno: 16. Září 2016, autor: Pajapaja25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padrys Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Jo auto už máme doma....nakonec se to ale zdrželo až 10 dní po ukončení celozávodky. Prý jim chyběl nějaký díl:( Ale vlastně dodnes nevím, co tam byl za problém. Buď ŠA s prodejcem moc nekomunikuje, nebo to má ŠA v ...... Zajímavé je, že mi po převzetí auta za 14 dní volali z ŠA, jak jsem byl spokojený s nákupem apod:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Díky za info a kdy jsi objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 co vím, tak v Kvasinách mají problémy a nestíhají, údajně jim tam posílají i lidi z MB. Já už mám posunuto ze 34 na 40, ale snad to vyřeší a dostanu ho co nejdříve ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petran2 Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 (editace) ani nesranduj. mam objednane od marca a podla poslednych informacii z konca augusta malo byt tento 37 tyzden vo vyrobe a buduci distribucia na predajnu. ma este niekto avizovany posun vyroby? Editováno: 16. Září 2016, autor: petran2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Tak námi objednaný dodán po 13 týdnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.