Publikováno Říjen 29, 20204 r Ahoj, všiml jsem si, že mi nesvítí podsvícení tlačítek pod infotainmentem a ovládání oken. Tlačítka infotainmentu svítí, tlačítka klimatizace svítí. Když zapnu některé z tlačítek, např. výhřev okna, rozsvítí se oranžově. Zelené podsvícení však nefunguje. Pojistka je OK. Nevíte prosím někdo, co s tím? Nemůže to být třeba problém s kódováním?
Říjen 29, 20204 r Autor Všechno možné. :-) Zkoušel jsem např. ovládání oken dálkovým klíčem, protočneí budíků, automatický stěrač atd. Napadá Tě prosím, co z těch obecně známých věcí by to mohlo způsobit? Nejdřív jsem to dělal přes Supervag a pak přes Caristu, mám podezření, že Carista zeditoval něco, co pak nevrátil do původního. Nevím, zda jít po chybě v kódování nebo po selhání HW. Upraveno Říjen 29, 20204 r od shmaic
Říjen 29, 20204 r před 1 hodinou, shmaic napsal: Ahoj, všiml jsem si, že mi nesvítí podsvícení tlačítek pod infotainmentem a ovládání oken. Tlačítka infotainmentu svítí, tlačítka klimatizace svítí. Když zapnu některé z tlačítek, např. výhřev okna, rozsvítí se oranžově. Zelené podsvícení však nefunguje. Pojistka je OK. Nevíte prosím někdo, co s tím? Nemůže to být třeba problém s kódováním? Mám pocit, že podobné řešil nedávno jeden kolega s Rapidem v sekci můj rapid na reklamací či to opravil sám, už nevím.
Říjen 29, 20204 r ja som si omylom "odpalil" vystup z BCM pre podsvietenie - priviedol som 12V tam kde som nemal - nutna vymena BCM jednotky ak ani sam nevies co si kodoval, tak tazko radit. Carista tema niekto spominal aj Scalu (ci Rapid?) kde mu nesvieti prepinac svetiel a nevie doteraz co s tym. som rad, ze sa hrajem len s VCDS, kde sa logy ukladaju....
Říjen 30, 20204 r Neviem pocitat 😥 BCM uz mam druhu a vsetko funguje. V svojej teme som to riesil. Da sa to aj obist rozdvojkou a napojit na predne svetla napriklad. Tiez som tak jazdil par tyzdnov ci mesiacov. Len prides o moznost regulacie jasu
Říjen 30, 20204 r Autor Jako mě jen do toho všeho nesedí to, že když tu kontrolku zmáčku, oranžově se rozsvítí. Pokud je BCM komfortní jednotka, tak tam jsem měnil asi jen že okna zavřu klíčkem (pokud to teda vůbec pod to spadá).
Říjen 30, 20204 r Druha farba po stlaceni s podsvietenim nema nic. Rozsvieti sa nezavisle na podsvieteni interieru
Říjen 30, 20204 r Zkus projít toto: https://blog.caristaapp.com/restore-data-user-change-history-and-its-functionality-ef9d69531721 Carista by si měla taky nějakým způsobem pamatovat historii úprav (pokud jsi teda už appku nesmazal)
Listopad 25, 20204 r Autor Přednastavená bcm jednotka na tovar, vše svítí. Aplikovaná znovu stejná nastavení, vše funguje
Listopad 26, 20204 r Stalo se mi to totiž taky -při kódování pravého mlhového světla přes Caristu a vyřešil jsem to stejně. Díky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.