shmaic Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Ahoj, všiml jsem si, že mi nesvítí podsvícení tlačítek pod infotainmentem a ovládání oken. Tlačítka infotainmentu svítí, tlačítka klimatizace svítí. Když zapnu některé z tlačítek, např. výhřev okna, rozsvítí se oranžově. Zelené podsvícení však nefunguje. Pojistka je OK. Nevíte prosím někdo, co s tím? Nemůže to být třeba problém s kódováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Zavisi co si kodoval a dorabal. Napajane to je z jednotky BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 29. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 (editace) Všechno možné. :-) Zkoušel jsem např. ovládání oken dálkovým klíčem, protočneí budíků, automatický stěrač atd. Napadá Tě prosím, co z těch obecně známých věcí by to mohlo způsobit? Nejdřív jsem to dělal přes Supervag a pak přes Caristu, mám podezření, že Carista zeditoval něco, co pak nevrátil do původního. Nevím, zda jít po chybě v kódování nebo po selhání HW. Editováno: 29. Říjen 2020, autor: shmaic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Pokud jsi kodoval přes vcds tak koukni do logu co jsi měnil, už mi to pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 29. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 Ee:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 před 1 hodinou, shmaic napsal: Ahoj, všiml jsem si, že mi nesvítí podsvícení tlačítek pod infotainmentem a ovládání oken. Tlačítka infotainmentu svítí, tlačítka klimatizace svítí. Když zapnu některé z tlačítek, např. výhřev okna, rozsvítí se oranžově. Zelené podsvícení však nefunguje. Pojistka je OK. Nevíte prosím někdo, co s tím? Nemůže to být třeba problém s kódováním? Mám pocit, že podobné řešil nedávno jeden kolega s Rapidem v sekci můj rapid na reklamací či to opravil sám, už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 ja som si omylom "odpalil" vystup z BCM pre podsvietenie - priviedol som 12V tam kde som nemal - nutna vymena BCM jednotky ak ani sam nevies co si kodoval, tak tazko radit. Carista tema niekto spominal aj Scalu (ci Rapid?) kde mu nesvieti prepinac svetiel a nevie doteraz co s tym. som rad, ze sa hrajem len s VCDS, kde sa logy ukladaju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 29. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 No to mi neděláš radost. a to se Ti povedlo jak?.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Neviem pocitat 😥 BCM uz mam druhu a vsetko funguje. V svojej teme som to riesil. Da sa to aj obist rozdvojkou a napojit na predne svetla napriklad. Tiez som tak jazdil par tyzdnov ci mesiacov. Len prides o moznost regulacie jasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 30. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Jako mě jen do toho všeho nesedí to, že když tu kontrolku zmáčku, oranžově se rozsvítí. Pokud je BCM komfortní jednotka, tak tam jsem měnil asi jen že okna zavřu klíčkem (pokud to teda vůbec pod to spadá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Druha farba po stlaceni s podsvietenim nema nic. Rozsvieti sa nezavisle na podsvieteni interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2020 Zkus projít toto: https://blog.caristaapp.com/restore-data-user-change-history-and-its-functionality-ef9d69531721 Carista by si měla taky nějakým způsobem pamatovat historii úprav (pokud jsi teda už appku nesmazal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haig Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 @shmaic Povedlo se ti to opravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shmaic Vloženo 25. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Přednastavená bcm jednotka na tovar, vše svítí. Aplikovaná znovu stejná nastavení, vše funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haig Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Stalo se mi to totiž taky -při kódování pravého mlhového světla přes Caristu a vyřešil jsem to stejně. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.