motorpower Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 Po více než dvouletém testování možnost úprav pro tyto vozy. Dále hledám dobrovolníka pro testování odstranění ACT. Nepřijdete o záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mva1 Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 rád bych Ti pomohl, ale do Prahy to mám z ruky Jinak ty kurvítka je třeba opravdu odstranit, aby se s tím dalo jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 ako vyzera vysledok pri uprave? kolko kw a NM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Ja mám úpravu motora na svojom aute už viac ako rok a žiadny problém...viď môj profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 (editace) Měřeno v max zátěži. Editováno: 6. Listopad 2020, autor: motorpower 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Měl bys i parametry před úpravou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 6. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Tuším 160PS..cca , až bude čas dám sem obojí. Tohle jsem měl v mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahlpo Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 V 4. 11. 2020 na 14:53, mva1 napsal: rád bych Ti pomohl, ale do Prahy to mám z ruky Jinak ty kurvítka je třeba opravdu odstranit, aby se s tím dalo jezdit Znalec se proste pozna... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahlpo Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 V 2. 11. 2020 na 20:00, motorpower napsal: Po více než dvouletém testování možnost úprav pro tyto vozy. Dále hledám dobrovolníka pro testování odstranění ACT. Nepřijdete o záruku. Nezlob se,ale kdyby jsi byl skutecne dobrej nepotrebujes hledat,ale naopak... O zaruku prijde kdokoliv necha upravit sw. Tak tu prosim nesir takove famy....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 7. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 před 14 hodinami, Mahlpo napsal: Nezlob se,ale kdyby jsi byl skutecne dobrej nepotrebujes hledat,ale naopak... O zaruku prijde kdokoliv necha upravit sw. Tak tu prosim nesir takove famy....... Nápodobně, nic o tom nevíš a píšeš hovadiny. Dobrej taky nejsem, už od školních let, to by bylo málo, to bych byl jako ty. Jo a pro admin omluva za citaci. Co se týká úprav,, tak auta také měřím , diagnostikuji atd. Vzhledem k tomu, že upravuji na počkání, není moc prostoru pro nějaké testy, navíc neprovádím pokusy na zákaznících, pakliže to není právě po takovéto dohodě. Jinak ale díky, už se něco rýsuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 29. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Možnost vypnutí ACT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Jakým způsobem + cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 29. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2021 SW řešení, volejte.. díky. K úpravě zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 V 6. 11. 2020 na 13:32, motorpower napsal: Měřeno v max zátěži. jen tak dotaz, není ten průběh takový moc "vlnkovitý"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 29. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2021 Píši v max zátěži. Nepoctivě změřeno bez zátěže bude rovný, Navíc benzín není nikdy úplně rovný, to musíš do nafty. Tohle není cítit vůbec. To by musely být ostré propady, něco jako panorama Tater. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 @motorpower mě to jen zaujalo v porovnání s tím co mám odbržděno já na 1.2 TSI. Může to být ale jen můj osobní dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Urban Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 (editace) Nazdar Dobrovolne sa hlasim na upravu motora 1,5 tsi ale mam scalu 1,5 tsi dsg nevadi to ? A este dokonca dosratu spotrebu v servise pred tym 4,5 5,-5 teraz 6,2-8 na sto vedeli by ste stym nieco spravit ? Uplne skludom za to aj zaplatim Editováno: 12. Únor 2021, autor: Peter Urban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejsy Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 Preco isla spotreba hore? Robili nieco zo softom kvoli zvolavacke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
losllanos1 Vloženo 31. Březen 2021 Sdílet Vloženo 31. Březen 2021 V 19. 2. 2021 na 18:21, Kejsy napsal: Preco isla spotreba hore? Robili nieco zo softom kvoli zvolavacke? Nie nebola zvolavacka len tento model mal chybu vyrobnu v softweri . kde mal motor opozdenu reakciu na zoslapnutie akceleratora a tym padom ked clovek slapol na pedal chvylku trvalo kym sa auto zobudilo asi tak pol sekundy .co malo neblahy vpliv na predbiehanie ./len tak medzi nami robi to stale aj po uprave / ale po tej uprave softu sa zvysila spotreba o cca 2,5 litra na 100 km .pred tym som jazdil trasu 160 km na letisko do amsterdamu /cela cesta po dialnici po rovine 100km/h maximalne poovolena rychlost /na 4,2-4,3 l na 100 km teraz tu istu trasu pri tych istych teplotach 6,5 -7 litrov co je na auto velkosti scali trosku vela . Pred tym som spravil Zwole - Petrovice na cca tristvrte nadrze v prahe som tankovaval este som mal jednu ciarku nad rezervou . Jazdieval som tak 130-170 teraz idem 130 a dotankujem 90 km od holanskych hranic plnu a do petrovic sa ledva dostanem na rezervu . takze tak tie dva litre sa nezdaju vela ale ked naskace 800 km tak je to hned 16 litrov ktore tam byt nemusia Mam podozrenie ze je to zlym olejom a zlymi svieckami co davali na pravidelnej servisnej prehliadke takze to vsetko chcem dat niekde pozriet ale nemam kde momentalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejsy Vloženo 25. Duben 2021 Sdílet Vloženo 25. Duben 2021 Ziadal by som naspat povodny soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prase66 Vloženo 23. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2021 Ahoj, máte někdo prosím už praktickou zkušenost s touto úpravou motoru/softu? Funguje bez problémů? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendy Mates Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 (editace) Byl jsem na chiptuning u Powertec Tuchlovice s motorem 1.5tsi typ DPC rok výroby 2021, ale nepodařilo se jim přes ochranu do ŘJM dostat. Má někdo podobnou zkušenost? Editováno: 9. Únor 2022, autor: Vendy Mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 10. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Stav se s tím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilv Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Já jsem spokojen. Jede to líp a ACT už nevotravuje. https://forum.skodahome.cz/topic/156556-kejml-octavia-iv-combi-style-15-tsi-act/#comment-2565341 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendy Mates Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 V 9. 2. 2022 na 17:56, Vendy Mates napsal: Byl jsem na chiptuning u Powertec Tuchlovice s motorem 1.5tsi typ DPC rok výroby 2021, ale nepodařilo se jim přes ochranu do ŘJM dostat. Má někdo podobnou zkušenost? Tak jsem zkusil dalšího na chiptuning motoru 1.5 tsi a to pana Cimbu ze Sukorad . Líbilo se mi, že součástí zvýšení výkonu je i vyřazení ACT (vypínání 2 válců). Odjížděl jsem opět se zklamáním, že ani zde jsem neuspěl. Výrobce nově zabezpečil ECU před takovým zásahem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.