Miki237 Vloženo 3. Listopad 2020 Vloženo 3. Listopad 2020 (editace) Ahojte chcem sa opýtať po koľko km treba meniť rozvody pri tomto motore 1.2 tsi 66kw ďakujem Editováno: 3. Listopad 2020, autor: Miki237 Citovat
Martab Vloženo 3. Listopad 2020 Vloženo 3. Listopad 2020 Oficiálně netřeba, první kontrola po 240tis. km a následně každých 30tis. kontrola. 1 Citovat
Icino Vloženo 31. Říjen 2024 Vloženo 31. Říjen 2024 Ahojte, neviete prosim poradit kde na Slovensku je spolahllivy servis na vymenu rozvodu na 1.2tsi 66kw, u znameho v servise mi bolo povedane, ze je tam potrebný špeciálny elektronický merač na nastavenie vačiek, ktori nemaju a kedze tolko tsi motorov rozvody neriesia, chapem ze nebudu si kupovat vec za 4-5 tis Euro. Diky. Citovat
Icino Vloženo 17. Listopad 2024 Vloženo 17. Listopad 2024 Dnes som pozrel priestor kde sú rozvody, že či tam nie je náhodou niečo od oleja a vyzerá to zatiaľ celkom ok si myslím, ale rád by som to dal vymeniť keďže motor má už 100tis km a bude čoskoro 10 rokov od roku výroby. Citovat
ferokulda Vloženo 18. Listopad 2024 Vloženo 18. Listopad 2024 Icino: Po 10 letech nebo cca 200 000 km se doporučuje jen kontrola, ale záleží na tobě. Citovat
Kulovej blesk Vloženo 4. Května Vloženo 4. Května On je potreba nejaky specialni elektricky meric na nastaveni vacek,ktery stoji 4-5 tisic Euro?Na jinych autech,co me delali rozvody nejaky takovy meric snad nebyl nikdy potreba.Auto ma najeto 145 000 km za 9 let,takze bych ty rozvody radsi udelal.Kontrola je sice hezka,ale vy nekdo na remenu poznate,ze je narusena jeho pevnost a ze se pretrhne? Citovat
MiroslavsIII Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května V 17. 11. 2024 na 12:56, Icino napsal: Dnes som pozrel priestor kde sú rozvody, že či tam nie je náhodou niečo od oleja a vyzerá to zatiaľ celkom ok si myslím, ale rád by som to dal vymeniť keďže motor má už 100tis km a bude čoskoro 10 rokov od roku výroby. Pokud jsem to pochopil správně, tak tady u tohoto motoru s tímto typem přestavovače žádné problémy s únikem oleje nejsou, jako byly u toho typu, kde je přestavovač na druhé hřídeli a s plechovým deklíkem, kde zapomněli podlepit šroubky deklíku. Tak samo u tohoto typu motoru není potřeba žádný speciální elektronický měřič úhlů nastavení přestavovačů, ten je potřeba u jiných TSI motorů s jiným obsahem a dvěma přestavovači. K výměně rozvodů by měla stačit pouze fixační/aretační sada vačkových hřídelí za cca 500kč a co jsem se díval, neměl by být zásadní problém si to udělat doma sám...Pokud se v něčem mýlím, tak mě prosím opravte. Já se na rozvody chystám sám, udělal jsem si je zatím na každém voze bez garáže a bez zásadních problémů, vč. nastavení předvstřiku u TDI Citovat
Icino Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května Ano, pisali aj v svete motoru o tom, ze netreba specialne naradie na to. Citovat
Kulovej blesk Vloženo 6. Května Vloženo 6. Května (editace) Muzete prosim konkretne napsat,u ktereho motoru jsou potreba ty specialni elektronicke merice nastaveni vacek a u ktereho ne? U moji Fabie III 1,2 tsi 81kW ctyrvalec, rok 2016 to bude potreba anebo ne? A co byste mi za kvalitni rozvodovou sadu doporucili? Diky! Editováno: 6. Května, autor: Kulovej blesk Citovat
Icino Vloženo 7. Května Vloženo 7. Května V tom clanku je pisane, ze specialne pripravky je treba az na Fabiu stvrtej generacie, cize na tvoju nebude treba. Citovat
Martab Vloženo 7. Května Vloženo 7. Května V dílenské příručce je jistě výměna popsána včetně potřebných nástrojů. Zde na fóru je dokonce nasdílená. Citovat
Kulovej blesk Vloženo 7. Května Vloženo 7. Května Dekuju moc,mas pravdu,fakt to v tom clanku je napsano,ze pro Fabii III staci jeste klasicke pripravky k zajisteni,ale pak u Fabie IV uz je potreba ten specialni elektronicky meric. Citovat
Kulovej blesk Vloženo 7. Května Vloženo 7. Května Koukal jsem na tu znacku rozvodu,tak na Skoda dilech tak jsou 4 vyrobci pro Fabii III,ale ani jeden dle obrazku neni kompletni sada,pokud tedy nejde jen o ilustrativni obrazek.Vsede je jen remen a kladky,ale bez pumpy,tesneni atd.Maj tam INU za 1600,pak SKF za 1600,pak Contitech za 2300 a pak original Skoda za 5400. Ale kdyz budu delat rozvody,tak uz komplet s pumpou. Beru dily jak na BMW tak na Focuse od autorozvody.cz a vzdy v pohode domluva,takze u toho asi zustanu. Zde je uvedeno nejake hodnoceni rozvodovych sad podle kvality https://club.autodoc.cz/review/parts/sada-rozvodoveho-remene SKF bohuzel na autorozvody pro Fabii III nemaji,takze bych vzal druhou nejkvalitnejsi znacku v poradi o tou je GATES,zde odkaz primo na sadu,kterou uvazuju,ze objednam.Co na to rikate,je to ok takto? https://www.autorozvody.cz/cs/katalog/tecdoc/osobni/skoda/fabia-iii-nj3/1-2-tsi/sada-rozvodoveho-remene/vodni-pumpa-sada-ozubeneho-remene/gates/kp75680xs-4/106/13331/108658/100453/1417546210/13641528 Je to takhle v pohode kompltni sada nebo je potreba jeste neco k tomu? Jinak pokud na Fabii III nemusi byt zadny specialni meric elektronicky na natoceni vacek, ale staci to jen zajistit postaru,aby se to nehnulo,tak myslim,ze muj servisak v dlouholetou praxi nebude mit problem. Citovat
suri. Vloženo 7. Května Vloženo 7. Května normálne železné prípravky potrebuješ , pumpu nevidím dôvod meniť ak netečie , nesúvisí s rozvodom Citovat
MiroslavsIII Vloženo 8. Května Vloženo 8. Května před 20 hodinami, Kulovej blesk napsal: Koukal jsem na tu znacku rozvodu,tak na Skoda dilech tak jsou 4 vyrobci pro Fabii III,ale ani jeden dle obrazku neni kompletni sada,pokud tedy nejde jen o ilustrativni obrazek.Vsede je jen remen a kladky,ale bez pumpy,tesneni atd.Maj tam INU za 1600,pak SKF za 1600,pak Contitech za 2300 a pak original Skoda za 5400. Ale kdyz budu delat rozvody,tak uz komplet s pumpou. Beru dily jak na BMW tak na Focuse od autorozvody.cz a vzdy v pohode domluva,takze u toho asi zustanu. Zde je uvedeno nejake hodnoceni rozvodovych sad podle kvality https://club.autodoc.cz/review/parts/sada-rozvodoveho-remene SKF bohuzel na autorozvody pro Fabii III nemaji,takze bych vzal druhou nejkvalitnejsi znacku v poradi o tou je GATES,zde odkaz primo na sadu,kterou uvazuju,ze objednam.Co na to rikate,je to ok takto? https://www.autorozvody.cz/cs/katalog/tecdoc/osobni/skoda/fabia-iii-nj3/1-2-tsi/sada-rozvodoveho-remene/vodni-pumpa-sada-ozubeneho-remene/gates/kp75680xs-4/106/13331/108658/100453/1417546210/13641528 Je to takhle v pohode kompltni sada nebo je potreba jeste neco k tomu? Jinak pokud na Fabii III nemusi byt zadny specialni meric elektronicky na natoceni vacek, ale staci to jen zajistit postaru,aby se to nehnulo,tak myslim,ze muj servisak v dlouholetou praxi nebude mit problem. Mrkni ještě na Motora.cz tam mi přijdou ceny lepší než na autorozvodech. Dokonce i kamenný obchod tady u nás mi udělá kolikkrát lepší ceny, tak už beru jen z kamenného, je to bez pošty. Vidím tam komplet sadu SNR i s pumpou kolem 3500kč, contitech i gates se moc neliší cenově. Na autorozvodech jsem viděl rozvod INA a pumpu bosch taky v podobné relaci za komplet. Aretační přípravky s napínákem kladky jsou na allegru i českých shopech, cena kolem 500-600kč a mimo obligátní torxy a nějaký běžný vercajk tam už asi není co víc na domácí akci Citovat
Kulovej blesk Vloženo 10. Května Vloženo 10. Května (editace) Diky,mrknu na to. Jinak co se tyce nemeneni pumpy s rozvodama,ja menim vzdy i s pumpou,jestli je na rozvodaku nebo ne a mam jistotu,ze je tam nova.Jednak v te sade bez pumpy neni ani remen pro pumpu,takze kdyz ho nevymenim,tak taky muze prasknout.Jedine,ze bych ho objednal solo a pumpu teda nemenil,ale musel bych sledovat,jestli nezacne kapat a pak bych ji stejne musel vymnenit.Ten remen u pumpy se tak jako tak casem muze pretrhnout,takze ten bych menil vzdy,ikdyz nesouvisi s rozvodama a kdyz se pretrhne tak najednou nechladis,motor se zacne prehrivat a nemusis to vubec poznat.Tim hur Fabie ani nema budik na mereni teploty chladici kapaliny a pokud ma nejakou signalizace pri prekroceni teploty jak je to sice hezky,ale oni taky zalezi,kde to cidlo je.Pokud je nekde na hadici dole,tak je tam bude uplne jina teplota nez v hlave motoru kdyz ti nebezi pumpa to je jedna vec a dalsi vec, pokud tam je tech cidel vic a jedno je v hlave,tak jako tak uz pri nejakym prekroceni teploty si nemusis vsimnout hned,ze je motor prehraty a muzes pak resit havarijni stav a to uz je pozde.Nikdo nepotrebuje resit prehraty motor,tesneni pod hlavou,nadmerne zatizeny komplet cely chladici okruh hadice,chladic,expanzku atd. a co nejhur prasklou samotnou hlavu.Tech par korun navic za pumpu te nezabije a mas jistotu,ze nebudes resit nekolikanasobne drazsi opravu a neskutecny srani s tim a hlavne ten motor uz bude tak jako tak v prdeli.Chlazeni je zaklad a kdyz delat rozvody,tak komplet. Editováno: 10. Května, autor: Kulovej blesk Citovat
suri. Vloženo 2. Července Vloženo 2. Července pekne vidieť kvalitné diely a nič tomu nebolo ... s tými km by som to nemenil Citovat
LosDavos Vloženo 3. Července Vloženo 3. Července (editace) spíš než KM bych to u TSI měnil až věkem. Znám dost firemních aut s nájezdem přes půl mega a nikdo nikdy u nich rozvody neřešil (rekord 1.4 TSI 100+KW verze 740 tisíc km, ale i octavie 1.2 TSI přes 500K), protože dle servisky jsou doživotní. Všechno to jsou auta s ročníkem 2016 tj. brzy to budou 10 letá auta. Editováno: 3. Července, autor: LosDavos Citovat
cosby Vloženo 3. Července Vloženo 3. Července Já u svého Golfa VII 2016,1.4 TSi měnil při 340.000 a myslím,že docela zbytečně.Řemen nevykazoval žádné popraskání ani jiné defekty,kladky byly tichounké. Myslím,že orig.tyhle díly jsou kvalitní když si za tím výrobce stojí a že dodaný aftermarket byť jsem dával Conti už tak dobrý nebude 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.