Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Měl bych dotaz k těm co mají vyhřívaný volant na S3 FL
Já mám v menu doprogramováno - automatická aktivace / Deaktivace a mělo by se to za mrazu sepnout. Ale.... všiml jsem si, že když vyjedu z garáže kde je 18° a klesne to třeba na 2° tak se to nezapne. Ale když pak přijdu k autu které stálo venku a je 2° tak se to sepne.
Tak mě jen zajímalo kdo to má jak mu to funguje.
Díky 

Funguje ti to spravne.Logicky sa v 18st garazi nezapne a aj ked nasledne vides do chladu pod 4 st,bez toho aby si vypol a zapol zapalovanie sa ohrev volantu nezopne.

• Autor

Ano to sem si myslel taky, ale bohužel jsem přesnou funkci nikde nenašel technicky popsanou. Díky moc za informaci.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak dnes byli 2° a volant se nezaplatí. tak fakt nevím kdy by to mělo fungovat. :/ asi všechny dokódované věcičky hold nefungují a nebo jen jsme nesplnil nějaké požadavky pro sepnutí

Upraveno od sumachr

Ak ti to kodoval nejaky "Honza z vesnice",niet sa co cudovat.

• Autor

@Patrik1971no kódoval mi to Ferda25 a to si nemyslím, že by byl dle tvého přirovnání Honza z vesnice. 

Upraveno od sumachr

• Autor

@guest100ty jo tak to mě nenapadlo, že to může být ovlivněno i vnitřní teplotou. bohužel mám 6 měsíců nové auto, takže jsem zimu ještě neměl. Spíše mě zmátlo v nějakém vlákně, že každý psal že mu to spíná v 0 a dalšímu ve 4 a atd... a že záleží jak je to nastavené. No každý píše něco jiného a tak ej pak neználek zmatený. Bohužel jsem v autě měl také teplo i když venku byli 2°tak v autě jsem měl už vyhřáto na 21°.  Díky za tip, lepší než ten od předchozího profíka :D

• Autor

Jj díky. Zkusím teď, je venku 0 tak to nechám vychladit i vnitřek 

Jinak Ferda je za mě borec a o něm rozhodně nepochybuji ;) kódoval nám v rodině dva superby a naprostá spokojenost!! Takže já nehodnotil jeho práci, ale snažil jsem se najít někde na netu nebo tady jak to přesně má fungovat. 

Samo Ferda meni situaciu a na 100 pero v tomto umi,ale potom ten Honza si ty,ak ocakavas,ze ti zopne ohrev volantu v aute,vyhriatom na 21 stupnov.

• Autor

Hele chtěl jsem ti něco napsat, ale vidím,že to nemá cenu. Prostě pokud nevíš nereaguj a neurážej. 
Neuměl si ani pořádně vysvětlit jak to opravdu má fungovat a plácal si jen co to tě zrovna napadlo.

Ostatně dnes jsem to celý den testoval a i přesto, že mám v autě 18 až 20° tak se mi volant sepl automaticky, ale až když bylo pod 2°. Nad 2° nic. 

Takže info pro tebe @Patrik1971, Honza jsi teď tady ty 😂 protože ano volant sepl i přes to, že jsem měl uvnitř vozu 18 a 20° 👍🏻

Teorie že to bere i z čidla uvnitř nefunguje.

Tak jen informace kdyby to někoho zajímalo oachtěl vědět jak to funguje.

• 1 měsíc později...

Lze vyhřívání volantu napárovat na spuštění nezávislého topení?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.