Publikováno Listopad 8, 20204 r Měl bych dotaz k těm co mají vyhřívaný volant na S3 FL Já mám v menu doprogramováno - automatická aktivace / Deaktivace a mělo by se to za mrazu sepnout. Ale.... všiml jsem si, že když vyjedu z garáže kde je 18° a klesne to třeba na 2° tak se to nezapne. Ale když pak přijdu k autu které stálo venku a je 2° tak se to sepne. Tak mě jen zajímalo kdo to má jak mu to funguje. Díky
Listopad 9, 20204 r Funguje ti to spravne.Logicky sa v 18st garazi nezapne a aj ked nasledne vides do chladu pod 4 st,bez toho aby si vypol a zapol zapalovanie sa ohrev volantu nezopne.
Listopad 9, 20204 r Autor Ano to sem si myslel taky, ale bohužel jsem přesnou funkci nikde nenašel technicky popsanou. Díky moc za informaci.
Listopad 20, 20204 r Autor Tak dnes byli 2° a volant se nezaplatí. tak fakt nevím kdy by to mělo fungovat. :/ asi všechny dokódované věcičky hold nefungují a nebo jen jsme nesplnil nějaké požadavky pro sepnutí Upraveno Listopad 20, 20204 r od sumachr
Listopad 20, 20204 r Autor @Patrik1971no kódoval mi to Ferda25 a to si nemyslím, že by byl dle tvého přirovnání Honza z vesnice. Upraveno Listopad 20, 20204 r od sumachr
Listopad 20, 20204 r Autor @guest100ty jo tak to mě nenapadlo, že to může být ovlivněno i vnitřní teplotou. bohužel mám 6 měsíců nové auto, takže jsem zimu ještě neměl. Spíše mě zmátlo v nějakém vlákně, že každý psal že mu to spíná v 0 a dalšímu ve 4 a atd... a že záleží jak je to nastavené. No každý píše něco jiného a tak ej pak neználek zmatený. Bohužel jsem v autě měl také teplo i když venku byli 2°tak v autě jsem měl už vyhřáto na 21°. Díky za tip, lepší než ten od předchozího profíka :D
Listopad 21, 20204 r Autor Jj díky. Zkusím teď, je venku 0 tak to nechám vychladit i vnitřek Jinak Ferda je za mě borec a o něm rozhodně nepochybuji ;) kódoval nám v rodině dva superby a naprostá spokojenost!! Takže já nehodnotil jeho práci, ale snažil jsem se najít někde na netu nebo tady jak to přesně má fungovat.
Listopad 21, 20204 r Samo Ferda meni situaciu a na 100 pero v tomto umi,ale potom ten Honza si ty,ak ocakavas,ze ti zopne ohrev volantu v aute,vyhriatom na 21 stupnov.
Listopad 21, 20204 r Autor Hele chtěl jsem ti něco napsat, ale vidím,že to nemá cenu. Prostě pokud nevíš nereaguj a neurážej. Neuměl si ani pořádně vysvětlit jak to opravdu má fungovat a plácal si jen co to tě zrovna napadlo. Ostatně dnes jsem to celý den testoval a i přesto, že mám v autě 18 až 20° tak se mi volant sepl automaticky, ale až když bylo pod 2°. Nad 2° nic. Takže info pro tebe @Patrik1971, Honza jsi teď tady ty 😂 protože ano volant sepl i přes to, že jsem měl uvnitř vozu 18 a 20° 👍🏻 Teorie že to bere i z čidla uvnitř nefunguje. Tak jen informace kdyby to někoho zajímalo oachtěl vědět jak to funguje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.