.:Luky:. Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Tohle jsem teď našel na DC++ , pokud to tady už bylo tak mě prosím nekamenujte první list http://img57.imageshack.us/img57/8930/1he4.jpg druhý list http://img62.imageshack.us/img62/7371/2lj0.jpg návod http://img84.imageshack.us/img84/1822/nvodng6.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 myslím že to tady ještě není, ale není nad to mít 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 To by mohlo zajímat Kodemiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 FUGAS:děkuju že někdo myslel i na mě Ano znám to ale nemam na to nervy Uz sem to skousel hodnekrat dat dohromady ale nejde nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 já jí mám částečně - jen kastle - postavenou ale v červený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 foto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak chlapi ked budem mat cas tak to dam dohromady problem to nebude mam uz skusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 jedinej problém na vystřihovánkách jsou kola - strašně moc stríhání trojúhelníčků proto mám radši Hard plastik stavebnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Já mám vystřihovanku 1/24 Fabia WRC nechcete mi ji někdo slepit já na to nemám nervy a klepou se mi pracky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) Nevíte někdo o nějakých jiných zadarmově stažitelných vystřihovánkách škodovek? Mám ještě stodvácu, jináč nic. A když už jsme u modýlků - nevíte esli existuje nějaký model Fabie RS? Obyčejných a kombíků jsou spousty, ale RS jsem ještě neviděl... Vlasta: postavit asi ne (netroufnul bych si zkazit Ti ji ), ale kdybys ji naskenoval a poslal mi ji na emila, byl bych Ti moc vděčnej Editováno: 6. Listopad 2006, autor: .:Luky:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 RS jsem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Tak mi pošli SZ s mejlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Tak mi pošli SZ s mejlem jestli myslíš mě tak já si to stejně teď neprohlídnu protože E-mail na Seznamu je Mimo provoz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ne ne ta bylo na lukyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 aha, ale vyznělo to na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 foto 2 Slicovani je teda o neco horsi nez original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 máte někdo kombíka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 foto 2 Slicovani je teda o neco horsi nez original a to je ta lepší strana - prostě to nepasovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 máte někdo kombíka? aj ja by som bol vdacny za combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Já ji kdysi lepil - červenou z Ábíčka. Přebarvil jsem kastli černým centrofixem, kola a zrcátka jsem polepil alobalem. Dozadu jsem vrazil 2 špejle obalený alobalem (výfuk). Docela brutus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Já ji kdysi lepil - červenou z Ábíčka. Přebarvil jsem kastli černým centrofixem, kola a zrcátka jsem polepil alobalem. Dozadu jsem vrazil 2 špejle obalený alobalem (výfuk).Docela brutus. ta z ábíčka je ta moje červená na fotkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Já myslel že i ta ode mě je z abíčka (soudě podle autora - Michal Antonický)?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 jedinej problém na vystřihovánkách jsou kola - strašně moc stríhání trojúhelníčkůproto mám radši Hard plastik stavebnice Taky tak-postavil jsem auto a bylo tak dlouho bez kol, že jsem ho pak radši zase vyhodil Kolečka na pap. modelech fakt nesnáším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 máte někdo kombíka? aj ja by som bol vdacny za combi Ja chci taky kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.