Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o pomoc. Nevím jestli to je normální, ale když chvíli stojim na místě tak pod výfukem mám normálně vodu. Ale je ji tam dost. Když tam dam ruku tak v ní mam zachvíli vodu. Diky za pomoc a sorry jestli to je blbost :(

To je normální.

jo jo je to normál

Uz sa to tu riesilo a dokonca som mal tento dotaz ja...tiez som trosku spanikaril prvykrat,ale je to normalny jav ,ako mi bolo vysvetlene.Ma to viacej faktorov ovplyvnujucich tento jav.1.Zevraj je to kvoli emisiam a 2.je to aj vdaka kondenzu chlad vs studeny vzduch ,ak sa mylim ,hadzte kamene :p

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...l=voda+z+vyfuku tak tu mas link ;)

Upraveno od Bemo

.tiez som trosku spanikaril

To je taky normální :D

To je taky normální :D

kol2 judo sek kol4 nechystas sa nahodou na ten ceskoslovensky zraz,ze ne :smich::smich:-_-

Uz sa to tu riesilo a dokonca som mal tento dotaz ja...tiez som trosku spanikaril prvykrat,ale je to normalny jav ,ako mi bolo vysvetlene.Ma to viacej faktorov ovplyvnujucich tento jav.1.Zevraj je to kvoli emisiam a 2.je to aj vdaka kondenzu chlad vs studeny vzduch ,ak sa mylim ,hadzte kamene :p

Spalovanie paliva su chemicke reakcie, kokretne oxidacne reakcie, ktorych konecne produkty su oxid uhlicity a voda (plus male mnozstvo CO, nesplenych uhlovodikov ci "pevne castice-karbon").

Takze uz siedmak na ZS vie, ze ta voda tam byt jednoducho musi, ak by nebola, tak to by bol prevratny objav a zmenilo by to deiny ludstva

trosku chemie este nikomu neuskodilo, ba naopak B)

PS: tej dvojke akosi nerozumiem, ale ak autor mysli, ze kondenzuje nejaky chlad so vstudenym vzduchom, tak spanom bohom :o

To je taky normální  :D

kol2 judo sek kol4 nechystas sa nahodou na ten ceskoslovensky zraz,ze ne :smich::smich:-_-

Nejedu, já jsem Moravák :D

PS: tej dvojke akosi nerozumiem, ale ak autor mysli, ze kondenzuje nejaky chlad so vstudenym vzduchom, tak spanom bohom :o

Ty jooo bite ma ,malo to byt studeny diel vyfuku a teple vyfukove plyny nj

Ty jooo bite ma ,malo to byt studeny diel vyfuku a teple vyfukove plyny nj

Už zase panikaří lol

do kelu aj s pismenkami (niektore utiekli, ine sa tam pripisali) tak sorry za gramatiku, aj ked to znacne znizilo vysledny komentar, ale uz som unaveny

sorry

Už zase panikaří  lol

Ty jo ,to bol cert dlzen dat ti moderatora :Dlol hned aky si orazeny :smich:

Upraveno od Bemo

Už zase panikaří  lol

Ty jo ,to bol cert dlzen dat ti moderatora :Dlol

:rolleyes: Já nic já ...

• Autor
-_- diky moc můžu v klidu spinkat :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.