Publikováno Listopad 6, 200618 r Prosím o pomoc. Nevím jestli to je normální, ale když chvíli stojim na místě tak pod výfukem mám normálně vodu. Ale je ji tam dost. Když tam dam ruku tak v ní mam zachvíli vodu. Diky za pomoc a sorry jestli to je blbost
Listopad 6, 200618 r Uz sa to tu riesilo a dokonca som mal tento dotaz ja...tiez som trosku spanikaril prvykrat,ale je to normalny jav ,ako mi bolo vysvetlene.Ma to viacej faktorov ovplyvnujucich tento jav.1.Zevraj je to kvoli emisiam a 2.je to aj vdaka kondenzu chlad vs studeny vzduch ,ak sa mylim ,hadzte kamene http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...l=voda+z+vyfuku tak tu mas link Upraveno Listopad 6, 200618 r od Bemo
Listopad 6, 200618 r To je taky normální judo sek nechystas sa nahodou na ten ceskoslovensky zraz,ze ne
Listopad 6, 200618 r Uz sa to tu riesilo a dokonca som mal tento dotaz ja...tiez som trosku spanikaril prvykrat,ale je to normalny jav ,ako mi bolo vysvetlene.Ma to viacej faktorov ovplyvnujucich tento jav.1.Zevraj je to kvoli emisiam a 2.je to aj vdaka kondenzu chlad vs studeny vzduch ,ak sa mylim ,hadzte kamene Spalovanie paliva su chemicke reakcie, kokretne oxidacne reakcie, ktorych konecne produkty su oxid uhlicity a voda (plus male mnozstvo CO, nesplenych uhlovodikov ci "pevne castice-karbon"). Takze uz siedmak na ZS vie, ze ta voda tam byt jednoducho musi, ak by nebola, tak to by bol prevratny objav a zmenilo by to deiny ludstva trosku chemie este nikomu neuskodilo, ba naopak PS: tej dvojke akosi nerozumiem, ale ak autor mysli, ze kondenzuje nejaky chlad so vstudenym vzduchom, tak spanom bohom
Listopad 6, 200618 r To je taky normální judo sek nechystas sa nahodou na ten ceskoslovensky zraz,ze ne Nejedu, já jsem Moravák
Listopad 6, 200618 r PS: tej dvojke akosi nerozumiem, ale ak autor mysli, ze kondenzuje nejaky chlad so vstudenym vzduchom, tak spanom bohom Ty jooo bite ma ,malo to byt studeny diel vyfuku a teple vyfukove plyny nj
Listopad 6, 200618 r PS: tej dvojke akosi nerozumiem, ale ak autor mysli, ze kondenzuje nejaky chlad so vstudenym vzduchom, tak spanom bohom Ty jooo bite ma ,malo to byt studeny diel vyfuku a teple vyfukove plyny nj Už zase panikaří
Listopad 6, 200618 r do kelu aj s pismenkami (niektore utiekli, ine sa tam pripisali) tak sorry za gramatiku, aj ked to znacne znizilo vysledny komentar, ale uz som unaveny sorry
Listopad 6, 200618 r Už zase panikaří Ty jo ,to bol cert dlzen dat ti moderatora hned aky si orazeny Upraveno Listopad 6, 200618 r od Bemo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.