Maxim88 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Tak i ja trochu ozivim tema. Vek 33,je to moje asi 7me auto a od 19ti mam na sebe pojistene minimalne 2 auta, poslednich 6 let 7 let 3 auta. Sup 2,0 140KW kousel od Ovy. Mam poprve CPP, muj pojistovak me vzdy tlacil do csob, koop, ceska atd... Ale tentokrat rekl, ze i ta CPP je v pohode. Max plneni vseho a spoluucast 5000kc. Platim rocne cca 16 000Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Dovolím si tě jen poupravit, spoluučast máš 5%, min. 5000Kč 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 @michal2009 a musí být spolúčast v procentech? Já mám třeba spoluúčast 2000 kč a žádná procenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Cpp ma jen v procentech jako 90% pojistoven. Ty mas co za pojistovnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 HVP a spoluúčast v procentech právě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 To radeji ty procenta 😂👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 My s nimi nemáme problém. Kamarád co pojistky na flotile dělá v tom umí chodit a likvidátor je taky v pohodě. Když jsme měli Direct bylo to horší, takže Direct už jen na POV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Jo, však proti gustu.. My zase nemáme ani tak problém s Directem.. Děláme tam tahače a návěsy, roční pojistné za jeden návěs + tahač je přes 100k Kč to, co jinde vychází klidně 360k Kč. A to máš jednu soupravu.. Tak jdou trochu jinak na ruku, není to o ničem jiném, než o vztazích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 před 20 hodinami, l79 napsal: @michal2009 a musí být spolúčast v procentech? Já mám třeba spoluúčast 2000 kč a žádná procenta. Nemusí. Případně to může být 0%, min. 1 000Kč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 V 8. 3. 2021 na 21:03, l79 napsal: My s nimi nemáme problém. Kamarád co pojistky na flotile dělá v tom umí chodit a likvidátor je taky v pohodě. Když jsme měli Direct bylo to horší, takže Direct už jen na POV. Hasičská 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 To je jako Spartanovi, nabizet Slavia pojistovnu :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 (editace) @michal2009 no požár samozřejmě pojištěn máme. Ale stejně pokud k něčemu takovému dojde bude to docela těžké, nevím jestli jsi viděl toto: https://www.mojevideo.sk/video/30e59/cerne_ovce_pozar_zanovniho_auta.html Editováno: 12. Březen 2021, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Nevím, co je na odkaze, nemám na to teď čas. Pojistěn požár na zkrat nemáš, protože toto je výňatek ze VPP HVP a ty mít jiné nebudeš 👍 Já už zkušenost s požárem mám. Možná jste zaregistrovali, jak před pár měsíci chytl MB E u servisu v Praze, tak to byl čerstvý dovoz z DE. A chytlo to u servisu na parkovišti a hořící auto poškodilo i auta, která stála vedle. Proč? Porucha na el. vedení na webastu 👍 určitě na internetu budou fotky. A byl to můj věrný klient 🥂 Tím ti jen chci říct, že nikdy nevíš. Škody jsou nahodilé a kolikrát by ses divil, co lidi hlásí. Jako pojišťovák sjednat klientovi na to Éčko HVP a toto se stat.. zkrátka si to nemůžu dovolit, že to Tobě jako klientovi nevadí, je věc druhá (i kdyz tomu moc nevěřím) 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.