Březen 7, 20214 r Tak i ja trochu ozivim tema. Vek 33,je to moje asi 7me auto a od 19ti mam na sebe pojistene minimalne 2 auta, poslednich 6 let 7 let 3 auta. Sup 2,0 140KW kousel od Ovy. Mam poprve CPP, muj pojistovak me vzdy tlacil do csob, koop, ceska atd... Ale tentokrat rekl, ze i ta CPP je v pohode. Max plneni vseho a spoluucast 5000kc. Platim rocne cca 16 000Kc.
Březen 8, 20214 r @michal2009 a musí být spolúčast v procentech? Já mám třeba spoluúčast 2000 kč a žádná procenta.
Březen 8, 20214 r My s nimi nemáme problém. Kamarád co pojistky na flotile dělá v tom umí chodit a likvidátor je taky v pohodě. Když jsme měli Direct bylo to horší, takže Direct už jen na POV.
Březen 8, 20214 r Jo, však proti gustu.. My zase nemáme ani tak problém s Directem.. Děláme tam tahače a návěsy, roční pojistné za jeden návěs + tahač je přes 100k Kč to, co jinde vychází klidně 360k Kč. A to máš jednu soupravu.. Tak jdou trochu jinak na ruku, není to o ničem jiném, než o vztazích.
Březen 9, 20214 r před 20 hodinami, l79 napsal: @michal2009 a musí být spolúčast v procentech? Já mám třeba spoluúčast 2000 kč a žádná procenta. Nemusí. Případně to může být 0%, min. 1 000Kč :-)
Březen 11, 20214 r V 8. 3. 2021 na 21:03, l79 napsal: My s nimi nemáme problém. Kamarád co pojistky na flotile dělá v tom umí chodit a likvidátor je taky v pohodě. Když jsme měli Direct bylo to horší, takže Direct už jen na POV. Hasičská 😎
Březen 12, 20214 r @michal2009 no požár samozřejmě pojištěn máme. Ale stejně pokud k něčemu takovému dojde bude to docela těžké, nevím jestli jsi viděl toto: https://www.mojevideo.sk/video/30e59/cerne_ovce_pozar_zanovniho_auta.html Upraveno Březen 12, 20214 r od l79
Březen 12, 20214 r Nevím, co je na odkaze, nemám na to teď čas. Pojistěn požár na zkrat nemáš, protože toto je výňatek ze VPP HVP a ty mít jiné nebudeš 👍 Já už zkušenost s požárem mám. Možná jste zaregistrovali, jak před pár měsíci chytl MB E u servisu v Praze, tak to byl čerstvý dovoz z DE. A chytlo to u servisu na parkovišti a hořící auto poškodilo i auta, která stála vedle. Proč? Porucha na el. vedení na webastu 👍 určitě na internetu budou fotky. A byl to můj věrný klient 🥂 Tím ti jen chci říct, že nikdy nevíš. Škody jsou nahodilé a kolikrát by ses divil, co lidi hlásí. Jako pojišťovák sjednat klientovi na to Éčko HVP a toto se stat.. zkrátka si to nemůžu dovolit, že to Tobě jako klientovi nevadí, je věc druhá (i kdyz tomu moc nevěřím) 😊
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.