Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Myslim si, ze len nasli vyhovorku, nic viac. Keby boli problemy s magnetmi magsafe, tak to nebude dobre fungovat ani na inej Qi nabijacke, s cim ja osobne na iPhone 12 problem absolutne nemam. 

Všechny iPhony který podporují bezdrátové nabíjení, tj. od iP8/X a novější fungují ve standardu Qi. MagSafe objevující se nově u řady 12 je jen nová funkcionalita, která nemění podstatu Qi standardu, tu plní samozřejmě stále. Ať si ŠA hovoří co chce, jde pouze o laciné výmluvy jejich problému.

• 2 týdny později...

Ja si koupil dva dni zpatky 12 mini a za 30 minut jizdy to nabilo 1%🙈🙈🙈 Telefon je tak maly ze nema sanci byt uprostred te podlozky😆

Uz by som to najradsej vypol .. a nechal si to ako policku so zosilovacom anteny ..

• 1 měsíc později...

Vychytávka z německé skupiny 😀

E0DBF199-CE23-4E1E-A6A3-CAB194E9DCE7.png

To ja bych potreboval na 12mini aspon 20 mm špalík😆

• Autor

Cestování telefonu v přihrádce jsem vyřešil přilnavou nanopodlozkou. Jedina nevyhoda je zvysene zahřívání telefonu (nechcete v tom nabijet vic jak 30 minut, pak je telefon extrémně zahraty a seka se).

V 27. 6. 2021 na 13:05, lujetu napsal:

Cestování telefonu v přihrádce jsem vyřešil přilnavou nanopodlozkou. Jedina nevyhoda je zvysene zahřívání telefonu (nechcete v tom nabijet vic jak 30 minut, pak je telefon extrémně zahraty a seka se).

Zahřívá se i bez podložky.

• 1 měsíc později...

S tím zahříváním tel souhlasím, ale to je normální jev při bezdr. nabíjení, není to chyba nabíječky v Octavii. S přerušováním nabíjení během jízdy však problém nemám, ale to možná díky velikosti mého telefonu (Galaxy S10+).

Problém samozřejmě nastává, kdy v autě aktivně využívám AA a bezdr. nabíjím. Jakmile zapnu zároveň navigaci a např. Spotify, po cca 15-30min se telefon prostě přehřeje a začne brutálně sekat, protože se mu sníží výkon. Teď jsem seděl v novém Hyundai Tucson a tam u toho někdo alespoň přemýšlel = zespod té podložky je větráček, který ochlazuje záda telefonu, aby se telefon během nabíjení nepřehrál. Super věc a přitom taková maličkost.

To by chtělo v té přihrádce zvrchu udělat otvor, narvat tam větráček z PC ať ofukuje telefon a třeba by bylo po problémech 😃

• 2 týdny později...

ahoj, přidám nedávnou zkušenost - po předchozím zkušenostech už při bezdrátovém nabíjení nenaviguju víc jak hodinu, telefon (Xs) se pak tak zahřeje, že se nedá použít.

Takže cesta cca 600 km telefon připojený kabelem a puštěná navigace, k tomu jsem telefonoval a po cestě se zhruba 7x odpojil = aniž by se telefon fyzicky pohnul, vypadlo carplay, Columbus tvrdil, že žádný telefon není a po ručním připojení zas nějakou dobu fungoval. Občas to vyřešilo odpojení kabelu a 2x jsem musel Columbus komplet restartovat...tvl fakt pecka jim to funguje. 

• 3 měsíce později...

Momentálně řeším obdobný problém s bezdrátovým nabíjením (Galaxy S9+) u Octavia IV. Chvíli se telefon nabíjí, poté přestane a za nějakou dobu opět nabíjení naskočí. Zkusil jsem nabíjení přes kabel a děje se to samé. Také vyzkoušeno v jiné Octavia a vše bylo funkční. Takže jsem dospěl k názoru, že není chyba v telefonu, ale v nabíječce auta (p.s.: doma nabíjím taky bezdrátově a vše funguje na 100%). Možná nějaký vadný kontakt pod nabíječkou (nabíjecí podložka jde zvednout a prověřit kontakty). Jinak, směr servis :-( 

Já to v autě budu mít (ještě nemám, snad se do roka dočkám 😊), ale obecně s bezdrátovým nabíjením mám tu zkušenost, že je to hodně citlivé na polohu. Stačí posunout mobil na podložce o pár milimetrů a už to má výpadky, nebo nejde vůbec. Tak jestli ten S9+ je trochu menší než podložka a hýbe se po ní ...

Pokud ale říkáš, že se to děje i s kabelem, tak pak bych se pídil po příčině v mobilu. Není přehřátý a nevypíná tudíž dobíjení? On třeba v autě naviguje, přehráváš přes něj hudbu apod. 

Upraveno od boban1108

• 3 týdny později...
V 12. 5. 2021 na 18:48, misiak.pb napsal:

Uz by som to najradsej vypol .. a nechal si to ako policku so zosilovacom anteny ..

A ten zosilnovac realne funguje? V navode pisu ze len pre niektore krajiny.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.