Publikováno Prosinec 20, 20204 r Dobry den, mam S3 ve Sportlinu, predni sedaky s vysuvem. Najeto cca 1000 km. Zjistuju ze me boli pravy bok stehna i po hodine normalni jizdy po dalnici. Mam 190 cm a cca 83 kg, cili zadny extrem. Sedaky jsou celkove dost uzke na muj vkus. Da se ocekavat, ze to trochu jeste povoli, nebo spis se spis mam smirit s otlacenym bokem? Upraveno Prosinec 20, 20204 r od Franta Novak
Prosinec 20, 20204 r Castecne se prosedi a castecne si zvyknes. U stareho auta se "sportovnimi" sedadly jsem ziral, jaky rozdil je pri primem porovnani mezi ridicovym a spolujezdcovym sedadlem. To same OIII a zrejme to bude v bledemodrem tady taky.
Prosinec 21, 20204 r Muzes postnot fotku sedacek? Mam taky Sportline, ale nejsem si vedomej nejakeho vysuvu, tak jestli mame stejne nez se vyjadrim ke komfortu.
Prosinec 21, 20204 r Zajimave. Nemel jsem je na vyber na MY2017 a i kdyz se ted divam na Sportline konfigurator, tak tam u 206kw nejsou na vyber.
Prosinec 21, 20204 r Autor Ja mam 2020 140 kw TSI no... Kazdopadne ted jsem jel 150 km a opet me boli prave stehno z boku. Premyslim, zda by se to vedeni sedaku nedalo nejak roztahnout - aspon o cm na kazdou stranu. Nejak si nedokazu predstavit, ze v tom jede nekdo se 100 kg a vice. DZ
Prosinec 21, 20204 r Nevim jestli ty boky sedaku jsou stejny s normalnima ale ja sem kratsi ale tlustsi 😀 a problem neni. Predtim sem mel v rapidu ty sportovni a taky nebyl problem
Prosinec 21, 20204 r To prodlouzeni sedaku je pro Sportline od lonskeho roku. Stoji v paketu o 3 000Kc vic nez klasicka el. ovladana sedadla ridice a spolujezdce s pameti.
Prosinec 21, 20204 r Uz vidim, hledal jsem to pod jinym nazvem. Co se tak na ne divam, tak budou tvarove stejne. Zkusil bych si pohrat s uhlem sedaku aby na stehno nebyl takovej napor. Ciste z boku me tam nikdy nic nebolelo a to mam docela velke stehna
Prosinec 21, 20204 r Autor Fakt zvlastni.... tento problem jsem nikdy nemel (ani ve vyrazne mensich autech se sportovnimi sedadly) a vubec by me nenapadlo, ze ho nekdy budu mit. Prijde mi, ze tady je to hlavne tim, ze plynovy pedal je vic vpravo nez v predeslych autech a tak tu nohu tlacim vic "do boku". Proste problem prvniho sveta. Upraveno Prosinec 21, 20204 r od Franta Novak
Prosinec 22, 20204 r je to automat, nebo manual? U automatu s tim problem absolutne neni. Vzpominam si ale ze v manualnim BMW s recaro mpaket sedackama me to trochu sralo prave pri tom spatnem naklonu sedaku
Prosinec 22, 20204 r Autor Hmm, at si s tim hraju jakkoliv, je to porad bida. Fakt mne ta noha regulerne boli. No nic, zkusim nejakeho calounika, zda by neco nevymyslel. Nemyslim, ze by se sedadlo casem natolik prosedelo, aby me v tom nesralo sedet. Upraveno Prosinec 22, 20204 r od Franta Novak
Prosinec 24, 20204 r a boli te to spis z podsedaku, nebo z te bocnice? Je dost mozny, ze te fakt tlaci ten spoj pri vysouvacim podsedaku. Precijen je v tom miste vertikalne dvakrat vice latky. To uz teoretizuju skrz zkusenosti s vysuvem u OOOO a bmw. Ja mam ty bez vysuvu Upraveno Prosinec 24, 20204 r od Goauld
Prosinec 24, 20204 r Autor Jsou to 100% ty bocnice - hlavne prava. Zjistuju, ze je to mensi zlo, kdyz mam sedak co nejniz a co nejvic "naplocho". V predeslem aute jsem mel sedak zkoseny, aby mi to podpiralo stehna. Pri soucasnem nastaveni ta vysouvaci cast mirne ztraci ucel, protoze to ty nohy stejne nema sanci podeprit.
Prosinec 29, 20204 r Autor Tak zitra si tu sedacku necham trochu vykuchat u calounika, tak uvidime. Upraveno Prosinec 29, 20204 r od Franta Novak
Prosinec 31, 20204 r Dej pak vědět jak jsi dopadl. Chtělo by to porovnat ještě s někým, jestli jsi měl jen vadný kus sedačky, nebo to tak mají všechny s výsunem.
Leden 1, 20214 r Autor Dopadl jsem celkem dobre, ale jeste to asi necham vybrat vic. Noha uz me neboli, ale slo by to jeste vylepsit. Vybrali mi to zatim jen v zadni casti tech bocnic. Neni to ani poznat, jen kdyz zmacknu tu alcantaru, tak je tam vic mista. Cca 1,5 cm na kazdou stranu. Nemyslim si, ze by sedacka byla vadna. Je stejne siroka jak v passatu - meril jsem. Ja spis nejak vadne sedim s nohama od sebe.
Únor 11, 20214 r Pre aku vysku postavy su Sportline sedacky vhodne? Pytam sa hlavne kvoli opierke hlavy...
Únor 11, 20214 r Autor Ja mam 190 cm a nijak me hlava netrapi. Jen ty bocnice u stehen... Upraveno Únor 11, 20214 r od Franta Novak
Únor 12, 20214 r 198cm, 160kg. presne vim, o cim pises. mel jsem to v Sharanu. po 2h jizdy jsem vypadl z auta a myslel, ze jsem mrtvej ... prave stehno z boku v kreci ... a kazda delsi jizd anakonec utrpeni ... prekvapive mi to tyhle sedacky nedelaji. ale .. ted nejezdim nikam daleko... kazdopadne 1,5h v aute mi to nedela nic ... nastesti .. je fajn, ze se ti to dari resit - u toho calounika.
Únor 12, 20214 r Autor 13 hours ago, hamoun said: 198cm, 160kg. presne vim, o cim pises. mel jsem to v Sharanu. po 2h jizdy jsem vypadl z auta a myslel, ze jsem mrtvej ... prave stehno z boku v kreci ... a kazda delsi jizd anakonec utrpeni ... prekvapive mi to tyhle sedacky nedelaji. ale .. ted nejezdim nikam daleko... kazdopadne 1,5h v aute mi to nedela nic ... nastesti .. je fajn, ze se ti to dari resit - u toho calounika. J, ja jezdim vetsinou bud 1.5h nebo 3h. Se 160 kg bych to asi nedaval vubec... To bych ty bocnice nechal odstranit uplne :D O tom LK jsem uvazoval, ale nakonec byla dobra nabidka na Sportline v temer plne a z venku se mi ten Sport vic libi obzvlaste pak v cerne... tak jsem ho vzal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.