Franta Novak Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 (editace) Dobry den, mam S3 ve Sportlinu, predni sedaky s vysuvem. Najeto cca 1000 km. Zjistuju ze me boli pravy bok stehna i po hodine normalni jizdy po dalnici. Mam 190 cm a cca 83 kg, cili zadny extrem. Sedaky jsou celkove dost uzke na muj vkus. Da se ocekavat, ze to trochu jeste povoli, nebo spis se spis mam smirit s otlacenym bokem? Editováno: 20. Prosinec 2020, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Castecne se prosedi a castecne si zvyknes. U stareho auta se "sportovnimi" sedadly jsem ziral, jaky rozdil je pri primem porovnani mezi ridicovym a spolujezdcovym sedadlem. To same OIII a zrejme to bude v bledemodrem tady taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 20. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 ok, budu doufat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Muzes postnot fotku sedacek? Mam taky Sportline, ale nejsem si vedomej nejakeho vysuvu, tak jestli mame stejne nez se vyjadrim ke komfortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 21. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Je to za priplatek, cca 3000 Kc. Vyfotim, az budu v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 21. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Zde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Zajimave. Nemel jsem je na vyber na MY2017 a i kdyz se ted divam na Sportline konfigurator, tak tam u 206kw nejsou na vyber. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 21. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Ja mam 2020 140 kw TSI no... Kazdopadne ted jsem jel 150 km a opet me boli prave stehno z boku. Premyslim, zda by se to vedeni sedaku nedalo nejak roztahnout - aspon o cm na kazdou stranu. Nejak si nedokazu predstavit, ze v tom jede nekdo se 100 kg a vice. DZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Nevim jestli ty boky sedaku jsou stejny s normalnima ale ja sem kratsi ale tlustsi 😀 a problem neni. Predtim sem mel v rapidu ty sportovni a taky nebyl problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 To prodlouzeni sedaku je pro Sportline od lonskeho roku. Stoji v paketu o 3 000Kc vic nez klasicka el. ovladana sedadla ridice a spolujezdce s pameti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Uz vidim, hledal jsem to pod jinym nazvem. Co se tak na ne divam, tak budou tvarove stejne. Zkusil bych si pohrat s uhlem sedaku aby na stehno nebyl takovej napor. Ciste z boku me tam nikdy nic nebolelo a to mam docela velke stehna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 21. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 (editace) Fakt zvlastni.... tento problem jsem nikdy nemel (ani ve vyrazne mensich autech se sportovnimi sedadly) a vubec by me nenapadlo, ze ho nekdy budu mit. Prijde mi, ze tady je to hlavne tim, ze plynovy pedal je vic vpravo nez v predeslych autech a tak tu nohu tlacim vic "do boku". Proste problem prvniho sveta. Editováno: 21. Prosinec 2020, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 je to automat, nebo manual? U automatu s tim problem absolutne neni. Vzpominam si ale ze v manualnim BMW s recaro mpaket sedackama me to trochu sralo prave pri tom spatnem naklonu sedaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 22. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Automat... Zkusim dat mensi sklon sedaku, mam to ted dost nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 22. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 (editace) Hmm, at si s tim hraju jakkoliv, je to porad bida. Fakt mne ta noha regulerne boli. No nic, zkusim nejakeho calounika, zda by neco nevymyslel. Nemyslim, ze by se sedadlo casem natolik prosedelo, aby me v tom nesralo sedet. Editováno: 22. Prosinec 2020, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 (editace) a boli te to spis z podsedaku, nebo z te bocnice? Je dost mozny, ze te fakt tlaci ten spoj pri vysouvacim podsedaku. Precijen je v tom miste vertikalne dvakrat vice latky. To uz teoretizuju skrz zkusenosti s vysuvem u OOOO a bmw. Ja mam ty bez vysuvu Editováno: 24. Prosinec 2020, autor: Goauld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 24. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Jsou to 100% ty bocnice - hlavne prava. Zjistuju, ze je to mensi zlo, kdyz mam sedak co nejniz a co nejvic "naplocho". V predeslem aute jsem mel sedak zkoseny, aby mi to podpiralo stehna. Pri soucasnem nastaveni ta vysouvaci cast mirne ztraci ucel, protoze to ty nohy stejne nema sanci podeprit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 29. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 (editace) Tak zitra si tu sedacku necham trochu vykuchat u calounika, tak uvidime. Editováno: 29. Prosinec 2020, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Dej pak vědět jak jsi dopadl. Chtělo by to porovnat ještě s někým, jestli jsi měl jen vadný kus sedačky, nebo to tak mají všechny s výsunem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 1. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Dopadl jsem celkem dobre, ale jeste to asi necham vybrat vic. Noha uz me neboli, ale slo by to jeste vylepsit. Vybrali mi to zatim jen v zadni casti tech bocnic. Neni to ani poznat, jen kdyz zmacknu tu alcantaru, tak je tam vic mista. Cca 1,5 cm na kazdou stranu. Nemyslim si, ze by sedacka byla vadna. Je stejne siroka jak v passatu - meril jsem. Ja spis nejak vadne sedim s nohama od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 Pre aku vysku postavy su Sportline sedacky vhodne? Pytam sa hlavne kvoli opierke hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 11. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 (editace) Ja mam 190 cm a nijak me hlava netrapi. Jen ty bocnice u stehen... Editováno: 11. Únor 2021, autor: Franta Novak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 198cm, 160kg. presne vim, o cim pises. mel jsem to v Sharanu. po 2h jizdy jsem vypadl z auta a myslel, ze jsem mrtvej ... prave stehno z boku v kreci ... a kazda delsi jizd anakonec utrpeni ... prekvapive mi to tyhle sedacky nedelaji. ale .. ted nejezdim nikam daleko... kazdopadne 1,5h v aute mi to nedela nic ... nastesti .. je fajn, ze se ti to dari resit - u toho calounika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 Také jsem váhal ale nakonec jsem si vybral L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 12. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 13 hours ago, hamoun said: 198cm, 160kg. presne vim, o cim pises. mel jsem to v Sharanu. po 2h jizdy jsem vypadl z auta a myslel, ze jsem mrtvej ... prave stehno z boku v kreci ... a kazda delsi jizd anakonec utrpeni ... prekvapive mi to tyhle sedacky nedelaji. ale .. ted nejezdim nikam daleko... kazdopadne 1,5h v aute mi to nedela nic ... nastesti .. je fajn, ze se ti to dari resit - u toho calounika. J, ja jezdim vetsinou bud 1.5h nebo 3h. Se 160 kg bych to asi nedaval vubec... To bych ty bocnice nechal odstranit uplne :D O tom LK jsem uvazoval, ale nakonec byla dobra nabidka na Sportline v temer plne a z venku se mi ten Sport vic libi obzvlaste pak v cerne... tak jsem ho vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.