Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

stáhni si tady v sekci superb III - ostatní - dílenskou příručku a tam se vše dočteš. Na vytažení stabilizátoru je potřeba spousta práce a na výměnu tam určitě není moc místa.

Bude to fajne prácička.

Vloženo

Právě že náhradní gumová pouzdra mám chci tam dát strongflexy ale nijak se nemůžu nikde dohledat jak demontovat ty z auta a celá stabilizační tyč se mě moc vytahovat nechce.

Vloženo

No treba u rapida se odsroubovali myslim jen dva srouby na kazdym pouzdru pres gumu byla jen takova kovova objimka ale co vim tak na jedny strane byl hur pristu. A tady to bude uchyceny stejne jen nevim jak je to s pristupem

Vloženo

Až to se ti povede vyměniť, tak hoď prosím nějáké info o tom jak moc se auto změnilo, já jsem taky přemýšlel nad powerflexama. Nejdříve jen stabilizátor ale nejradši bych si vyzkoušel i silentbloky ramen.

Vloženo

Jakmile zjistím jak to vyměnit dám vědět. A u Superba to není jak u ostatních tady ty gumy drží dva železné kouksy a nejdou od sebe oddělat takže tyčka dolů to vypadá.

Vloženo

Taky jsem toto řešil, jak vyměnit gumové pouzdra na stabilizátoru,protože něco vrzalo na nápravě. Nakonec jsem vrzání odstranil výměnou silentbloku (puku) na spodním rameni.

Ale k tomu stabilizátoru ,je totiž potřeba povolit nebo sundat celou nápravu a poté vymontovat celý stabilizátor. Pouzdra jsou na obou stranách zanýtovaná objímkou. Měl jsem už také

gumy koupené ,že je vyměním, tak jsem nýty odvrtal. Bohužel gumy měly jiný tvar než origo, tak jsem to zase vše dal zpátky ,protože ty pouzdra nakonec nevypadaly tak špatně jak jsem

původně myslel.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...