princ94 Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Zdravím nemá tady někdo prosím návod nebo radu jak u S3 vyměnit silentbloky stabilizátoru děkuju za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 Na stabilizátorech jsou nějaké silentbloky?? Stabilizátory (přední i zadní) jsou uložené v gumových pouzdrech ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princ94 Vloženo 24. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 Ano ty gumové pouzdra (silentbloky) bych potřeboval vyměnit. Jsou vlastně mezi dvěma kusy železa a nevím jestli jsou rozevřít nebo jak to vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 24. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2020 stáhni si tady v sekci superb III - ostatní - dílenskou příručku a tam se vše dočteš. Na vytažení stabilizátoru je potřeba spousta práce a na výměnu tam určitě není moc místa. Bude to fajne prácička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Mam len na F3, no bude to urcite rozdiel. Dielenska prirucka to isti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 A není stabilizátor jeden celý kus včetně pouzder? Mám dojem, že jsou na něm nasazená ještě před zohýbáním do požadovaného tvaru -> tj. samostatně nevyměnitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Toť otázka, já jsem viděl náhradní pouzdra vždy z jedné strany "rozřezané", takže šly vždy nasadit bez navlékání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princ94 Vloženo 30. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Právě že náhradní gumová pouzdra mám chci tam dát strongflexy ale nijak se nemůžu nikde dohledat jak demontovat ty z auta a celá stabilizační tyč se mě moc vytahovat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 No treba u rapida se odsroubovali myslim jen dva srouby na kazdym pouzdru pres gumu byla jen takova kovova objimka ale co vim tak na jedny strane byl hur pristu. A tady to bude uchyceny stejne jen nevim jak je to s pristupem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Až to se ti povede vyměniť, tak hoď prosím nějáké info o tom jak moc se auto změnilo, já jsem taky přemýšlel nad powerflexama. Nejdříve jen stabilizátor ale nejradši bych si vyzkoušel i silentbloky ramen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princ94 Vloženo 2. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Jakmile zjistím jak to vyměnit dám vědět. A u Superba to není jak u ostatních tady ty gumy drží dva železné kouksy a nejdou od sebe oddělat takže tyčka dolů to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkom Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 Taky jsem toto řešil, jak vyměnit gumové pouzdra na stabilizátoru,protože něco vrzalo na nápravě. Nakonec jsem vrzání odstranil výměnou silentbloku (puku) na spodním rameni. Ale k tomu stabilizátoru ,je totiž potřeba povolit nebo sundat celou nápravu a poté vymontovat celý stabilizátor. Pouzdra jsou na obou stranách zanýtovaná objímkou. Měl jsem už také gumy koupené ,že je vyměním, tak jsem nýty odvrtal. Bohužel gumy měly jiný tvar než origo, tak jsem to zase vše dal zpátky ,protože ty pouzdra nakonec nevypadaly tak špatně jak jsem původně myslel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Zanytovany ? V dilenske prirucce sem videl srouby. Pozice 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkom Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Jsou tam duté nýty přes které prochází šroub, který je znázorněn v d.p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.