Romariooo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tomu řikám nejlepší zabezpečení.Škoda že nemám na OII zahrádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Super,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Krasnej pejsek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 akurat som isiel okolo ked sa to stalo, resp. ked tam boli policajti ja som to videl ked som isiel rano do skoly... ale cvakal som to az cestou s5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Tomu řikám nejlepší zabezpečení.Škoda že nemám na OII zahrádku to je ten novy nastupca MULTLOCK-u tzv. DOG-LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 to je ten novy nastupca MULTLOCK-u tzv. DOG-LOCK Tak tak.Já jsem uvažoval o tom že koupim zmiji ale neprošlo mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Skoda Tuning by Trnava Nekdo chtel Rapida,tak si ho udelal,aby ho nemusel kupovat.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jedno říznuté Audi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Nekdo chtel Rapida,tak si ho udelal,aby ho nemusel kupovat.. lol Neni nad to, ked si nieco vyrobis vlastnorucne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Jedno říznuté Audi... Pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Dnes k spatření v okolí Olmiku... Ceska armada asi vetrala stroje, aby nemali prelezane gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ceska armada asi vetrala stroje, aby nemali prelezane gumy Nácvik jízdy v koloně Jen myslím, že někteří kolemjedoucí řidiči z toho nebyli happy, když je vojenská policie podle zákona nepustila do kolony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Nácvik jízdy v koloně Jen myslím, že někteří kolemjedoucí řidiči z toho nebyli happy, když je vojenská policie podle zákona nepustila do kolony Podle zákona?Na to je nějaký zákon??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Nácvik jízdy v koloně Jen myslím, že někteří kolemjedoucí řidiči z toho nebyli happy, když je vojenská policie podle zákona nepustila do kolony Já jsem vždy myslel, že právě ty rozestupy aut v koloně je právě pro snadné předjetí kolony. Auta prostě můžou zajet mezi jednotlivé vozy kolony. Je to už dávno, ale něco obdobného myslím padlo i během autoškoly když jsem ji absolvoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Podle zákona?Na to je nějaký zákon??? Já jsem vždy myslel, že právě ty rozestupy aut v koloně je právě pro snadné předjetí kolony. Auta prostě můžou zajet mezi jednotlivé vozy kolony. Je to už dávno, ale něco obdobného myslím padlo i během autoškoly když jsem ji absolvoval. Zákon o provozu na pozemních komunikacích - zákaz vřazování se do kolony vozidel doprovázené vozidly s právem přednostní jízdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Dnes k spatření v okolí Olmiku... Mě to připadá jak jízda veteránů někam na sraz. lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Mě to připadá jak jízda veteránů někam na sraz. lol lol kur... a ja že zas rusové . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Zákon o provozu na pozemních komunikacích - zákaz vřazování se do kolony vozidel doprovázené vozidly s právem přednostní jízdy. Safra...asi mám mezery ve vzdělání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Já jsem vždy myslel, že právě ty rozestupy aut v koloně je právě pro snadné předjetí kolony. Auta prostě můžou zajet mezi jednotlivé vozy kolony. Je to už dávno, ale něco obdobného myslím padlo i během autoškoly když jsem ji absolvoval. Do kolony vojenských vozidel se nesmí vjíždět,ať už jedou s policejním doprovodem nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 http://fotbal.idnes.cz/repka-dal-10-milion...3110_fotbal_ber Tak schválně, kdo uloví první foto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 http://fotbal.idnes.cz/repka-dal-10-milion...3110_fotbal_berTak schválně, kdo uloví první foto ? Repka je sice vylizlo, ale na auti ma vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) Repka je sice vylizlo, ale na auti ma vkus No ale jak to může dopadnout, když si guma vleze za volant takovýho auta. lol lol lol Editováno: 23. Březen 2008, autor: prtko5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) No ale jak to může dopadnout, když si guma vleze za volant takovýho auta. lol lol lol Co máš proti VOJÁKŮM Z POVOLÁNÍ? Editováno: 23. Březen 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Ach jo To sis udělal radost k Velikonocům??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) To sis udělal radost k Velikonocům??? No sice jsem fanda skodovek, ale nenechal bych se premlouvat. Jako vikendova kara dobry. Tak jsem se jen nachomejtl s fotakem okolo. Jo a barvu mame skoro stejnou Editováno: 23. Březen 2008, autor: Galaxy64 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky