vwberni Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 co by obnaselo ? jde to ? pokud je podmineno kessy stacilo by mi i polokessy ( startovani tlacitkem ale kliky obyc - otvirani dalkou ) taky bych zrovna nestal o el zamek volantu . auto je 11/15 laurin a klement nema kessy z vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 To je jednoduché já to udělal na favoritu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 1. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2021 před 33 minutami, Karel z HK napsal: To je jednoduché já to udělal na favoritu! ? :) to ma byt vtip . Nemyslim neco rozkopnout ale kdyz mas treba plny ruce si moct gestem otevrit kufr nic vic nepotrebuju ani startovat tlacitkem ani odemykani bez dalky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 1. leden 2021 Sdílet Vloženo 1. leden 2021 Ono by to možná i šlo, za nějakou šílenou cenu. Ale stejně bys nejdříve musel auto odemknout dálkáčem takže to úplně ztrácí smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim88 Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Ozivim tema, jde dodelat virtualni pedal pokud id auto ma kessy? Moc by se mi to hodilo. Dodelaval to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Ono to ani nieje o kessy,ale treba mat elektricke otvaranie zadnej kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Bez kessy by to nemělo smysl, musel by jsi nejdříve odemknout, navíc zde někdo psal, že je třeba tahat jeden drát do kessy jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim88 Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Mam elektricke ovladani kufru a mam kessy, ale chtel bych ten virtualni pedal. Resil to nekdo? Moooooc by se mi to hodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erdődi Krisztián Vloženo 8. Červen 2021 Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 Toto by ma tiez zaujimalo, mam rovnaku situaciu L&K 2020 z HU, darmo tam je Kessy aj el. kufor, ono VP neni spolu vo vybave. Co vsetko by trebalo dokupit na dorobenie toho Virtualneho pedalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Tady jsou nějaké informace: https://www.kufatec.com/en/skoda/superb/superb-3v/complete-kit-sensor-operated-electrical-tailgate-opening-for-skoda-superb-3v-42740 V podstatě čidlo, kabeláž a nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miziov Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 https://www.briskoda.net/forums/topic/492201-virtual-pedal-retrofit/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.