Publikováno Leden 1, 20214 r co by obnaselo ? jde to ? pokud je podmineno kessy stacilo by mi i polokessy ( startovani tlacitkem ale kliky obyc - otvirani dalkou ) taky bych zrovna nestal o el zamek volantu . auto je 11/15 laurin a klement nema kessy z vyroby
Leden 1, 20214 r Autor před 33 minutami, Karel z HK napsal: To je jednoduché já to udělal na favoritu! ? :) to ma byt vtip . Nemyslim neco rozkopnout ale kdyz mas treba plny ruce si moct gestem otevrit kufr nic vic nepotrebuju ani startovat tlacitkem ani odemykani bez dalky
Leden 1, 20214 r Ono by to možná i šlo, za nějakou šílenou cenu. Ale stejně bys nejdříve musel auto odemknout dálkáčem takže to úplně ztrácí smysl.
Březen 25, 20214 r Ozivim tema, jde dodelat virtualni pedal pokud id auto ma kessy? Moc by se mi to hodilo. Dodelaval to nekdo?
Březen 26, 20214 r Bez kessy by to nemělo smysl, musel by jsi nejdříve odemknout, navíc zde někdo psal, že je třeba tahat jeden drát do kessy jednotky.
Březen 27, 20214 r Mam elektricke ovladani kufru a mam kessy, ale chtel bych ten virtualni pedal. Resil to nekdo? Moooooc by se mi to hodilo.
Červen 8, 20214 r Toto by ma tiez zaujimalo, mam rovnaku situaciu L&K 2020 z HU, darmo tam je Kessy aj el. kufor, ono VP neni spolu vo vybave. Co vsetko by trebalo dokupit na dorobenie toho Virtualneho pedalu?
Červen 9, 20214 r Tady jsou nějaké informace: https://www.kufatec.com/en/skoda/superb/superb-3v/complete-kit-sensor-operated-electrical-tailgate-opening-for-skoda-superb-3v-42740 V podstatě čidlo, kabeláž a nakódovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.