RDMBR Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 @pinkano tak vidis 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Ještě doplním, kdo by nutně chtěl např. místo 7 palců 7,5 nebo místo 205/55 třeba 205/50 musel by do Prahy na Chodov do Dekry a tam změří odchylku tachometru a kdyžtak udělají zápis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali5 Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 (editace) Ahojte, o pár dní by mi k predajcovi malo dojsť nové auto, konkrétne Skoda Octavia IV Scout 110kW 4x4. Potrebujem poradiť pri výbere zimných kompletových pneumatík. Predajca mi ponúkol na výber z dvoch a to disky Lyra 17", rozmer: 6,5J x 17" ET46, strieborné alebo čierne na ktorých sú pneumatiky rozmeru 205/55 R17 95V XL. Ja som si ale práve všimol v e-shope Skoda ze majú skladom aj tieto Perseus 18",strieborné 7,5J x 18" ET48 na ktorých sú pneumatiky rozmeru 225/45 R18 95V XL. Neviete niekto či je možné ich obuť na Scouta 4x4? Nemám ešte Technicak. Rád by som ale šiel do tých Perseus, kedže su krajšie, no neviem či taký rozmer pneu je aj na zimu a vytlky vhodný..nejaké rady odporúčania? Vďaka Editováno: 14. Prosinec 2021, autor: Pali5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 @jakasbude vědět, jestli jsou v TP. Ale už jsem viděl Scouta se zimními Perseus. https://www.tipcars.com/skoda-octavia/kombi/nafta/skoda-octavia-2-0tdi-147kw-scout-4x4-dsg-9438650.html?bez-reklam&fotogalerie=2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 225/45 budú hooodne nizučké. Niekedy dávno som mal 235/45 a v pneuservise mi ich ani nechceli namontovať. na súčasnom aute jazdím 225/55 - to sú zase celkom balóny. XL sú dobrá voľba na zimu - odolnejšie bočnice, nevidíš v brečke dieru na ceste ale s XL sa nemusíš báť že by si prerazil bočnicu. Ja som našiel takúto dieru pred pár rokmi v noci. Rana, som myslel že je preč koleso. Za dierou tri autá menili kolesá, u mňa v pohode len vibrácie na diaľnici. Myslel som že je geometria v keli ale bol to zdeformovaný disk (osmička ako na bicykli) ale pneu to prežila. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 V TP je toto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Ještě doplnění. Jen 17tky jdou s řetězy dle návodu. Já mám 18 i na zimu a tak musím věřit čtyřkolce.... A nebo textilní návleky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali5 Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 @jakas A aké máš zatiaľ skúsenosti s 18? Dnes mi predajca volal že majú zimne komplety už iba čierne Lyra 17. No tie sa mi nepáčia. Tak teraz uvažujem či zobrať tie strieborné perseus 18 komplet aj s pneu alebo vybrať iba disk a k tomu si dokúpiť v pneuservise pneumatiky. Disky 17 čo som pozeral, tak sú skladom čierne Lyra, Rotare a Pulsar. Neviem sa teda rozhodnúť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 18 jsou v pohodě. Perfektní jízdní vlastnosti a přitom přiměřeně komfortní. Já zatím měním gumy na discích Braga. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 před 16 hodinami, jakas napsal: 18 jsou v pohodě. Perfektní jízdní vlastnosti a přitom přiměřeně komfortní. Já zatím měním gumy na discích Braga. Sice nemám čtyřkolku a ani kombi, ale zimáky 225/45/18 na discích Perseus antracit 7,5J x 18" se chvají úžasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Zdarec všichni. Kupuji O. IV 1.0Tsi 81kW Combi. Chci si koupit zimní sadu kol. Mohl by mi prosím někdo vyfotit zadek techničáku, ať vím co koupit? Dík... @rowzTP z 1.0 LB mám sadu s ALUs eshopu, rovnou přehodili při předání a bez starostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 17. leden 2022 Sdílet Vloženo 17. leden 2022 V 15. 12. 2021 na 22:40, jakas napsal: Ještě doplnění. Jen 17tky jdou s řetězy dle návodu. Já mám 18 i na zimu a tak musím věřit čtyřkolce.... A nebo textilní návleky. V tématech o Superbu řešili nasazení řetězů na 18" kola. Nemáte s tím někdo zkušenost? https://snezneretezy.cz/snehove-retezy-pewag-servo-sport-rss-75#927 Příští zimu už snad budu mít auto a nejsem si jistý, jestli oproti 19" letním nebudou 17" na zimu moc malé. Nechci ale přijít o možnost nasadit řetězy, párkrtát už mě zachránily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 29. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2022 Pro inspiraci :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.