Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte všichni,

moc prosím o radu. Dnes mi na Fabii I 2005 přestaly fungovat přední stěrače. Dojely do půlky skla a to bylo vše. Zkontroloval jsem pojistku a ta je OK. Dále provedena kontrola táhel motorku a jsou v pořádku, motorek nejede ani naprázdno bez táhel. Zkoušel jsem měřit i napájení motorku a na jednom z pinů konektoru je cca 6V proti kostře. Zkoušel jsem měřit i piny mezi sebou, ale vždy je tam jen cca 6V.  Bohužel přesně nevím jak se při pohybu páčkou pro stěrače chovají relátka pro spínání motorku, ale je slyšet jen cvaknutí relé uplně v nejvyšší pozici páčky.

Prosím o radu, popř. co ještě zkontrolovat.

Děkuji moc

• 1 rok později...

Zdravím všechny Škodovkáře, mám Fabii 1 combi 2002, z ničeho nic mi přestali jít přední stěrače, jednou setřely a už nejdou... Když dám páčku k sobě jako na ostřik předního skla tak stěrače nejedou ale jede mi místo toho zadní.. Už jsem zkoušel nový motorek a páčku ale nic nepomohlo.. Kde může být tedy chyba? Díky moc za rozumné odpovědi. 

Má to čidlo přední kapoty?

Nevím o tom že by mělo

Na golfu jsem měl stejný případ i stejné chování a dělal to snímač zámku kapoty. Jednotka si myslela,že je otevřená kapota a nedovolila spostit stěracě. Přitom ostřikovače se stěračema šli. Přitom nic nesignalizovalo,že je otevřená

Ano,zkontrolovat čidlo-jestli v zámku je.Dá se to i diagnostikou v měřených hodnotách ard.46

Předpokládám že pojistku jsi kontroloval.

Na pojistku jsem koukal jako první.. Jen mě trochu ještě zaráží když zkouším zkoušečkou jestli jde proud k motorku tak nic 😬 Zkusím kouknout ještě na to čidlo kapoty, jestli tam vůbec je.. 

Pokud tam to čidlo nebude, tak bude třeba změřit jestli jde z ŘJ napětí na motorek.

Dobrý den, mám upně stejný problém jako zadávající . Čím to je? Zapnu odstřikovač předního skla a místo toho setře zadní.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.