choseh Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Ahojte všichni, moc prosím o radu. Dnes mi na Fabii I 2005 přestaly fungovat přední stěrače. Dojely do půlky skla a to bylo vše. Zkontroloval jsem pojistku a ta je OK. Dále provedena kontrola táhel motorku a jsou v pořádku, motorek nejede ani naprázdno bez táhel. Zkoušel jsem měřit i napájení motorku a na jednom z pinů konektoru je cca 6V proti kostře. Zkoušel jsem měřit i piny mezi sebou, ale vždy je tam jen cca 6V. Bohužel přesně nevím jak se při pohybu páčkou pro stěrače chovají relátka pro spínání motorku, ale je slyšet jen cvaknutí relé uplně v nejvyšší pozici páčky. Prosím o radu, popř. co ještě zkontrolovat. Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kordas33 Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Zdravím všechny Škodovkáře, mám Fabii 1 combi 2002, z ničeho nic mi přestali jít přední stěrače, jednou setřely a už nejdou... Když dám páčku k sobě jako na ostřik předního skla tak stěrače nejedou ale jede mi místo toho zadní.. Už jsem zkoušel nový motorek a páčku ale nic nepomohlo.. Kde může být tedy chyba? Díky moc za rozumné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Má to čidlo přední kapoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kordas33 Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Nevím o tom že by mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Na golfu jsem měl stejný případ i stejné chování a dělal to snímač zámku kapoty. Jednotka si myslela,že je otevřená kapota a nedovolila spostit stěracě. Přitom ostřikovače se stěračema šli. Přitom nic nesignalizovalo,že je otevřená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Ano,zkontrolovat čidlo-jestli v zámku je.Dá se to i diagnostikou v měřených hodnotách ard.46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Předpokládám že pojistku jsi kontroloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kordas33 Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Na pojistku jsem koukal jako první.. Jen mě trochu ještě zaráží když zkouším zkoušečkou jestli jde proud k motorku tak nic 😬 Zkusím kouknout ještě na to čidlo kapoty, jestli tam vůbec je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Pokud tam to čidlo nebude, tak bude třeba změřit jestli jde z ŘJ napětí na motorek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nansie Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Dobrý den, mám upně stejný problém jako zadávající . Čím to je? Zapnu odstřikovač předního skla a místo toho setře zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.