PavlíkH Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Mám model Škoda Scala MonteCarlo s CLIMATRONICEM. Při vypnutém rádiu Bolero, kdy např. na displeji svítí pouze hodiny, chci ovládat Climatronic a tedy zmáčknu tlačítko MENU na Climatronicu a tím mohu ovlivnit režim, klimatizaci, rychlost ventilátoru atd. To vše vidím, ovládám na displeji rádia BOLERO a funguje OK. Má otázka zní, jak toto MENU následně zruším, jak z tohoto "vyjedu"? Jak se zase vrátím zpět na předchozí krok např. na displej a hodiny? Protože jinak toto menu u mého vozu zůstane stále na displeji a samo se nevypne. U ostatních vozech Scala na prodejně se po zmáčknutí tlačítka MENU infotainment automaticky sám vrátí do několika sekund zpět - zpět na předchozí krok, tedy například na hodiny nebo na rádio.... U mne to takto nefunguje a vyvolané menu tlačítkem MENU zůstane na displeji neustále otevřeno a já nemám čím a jak se vrátit zpět. Jediná možnost, na kterou jsme přišel, je zapnout rádio a následně ho zase vypnout, abych se vrátil zpět "na hodiny". Celou záležitost jsem již v minulosti konzultoval s panem Hruškou ze Škoda Auto a ten potvrdil, že správná funkce je, že se menu má po několika sekundové nečinnosti vrátit samo zpět a že se mám obrátit na autorizovaný servis. Ten si ale neví rady. Nejdříve zkoušeli nahrát nový software - beze změny. Pak dokonce vyměnili rádio i řídící jednotku. Také nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Mam to stejně u Kamiqu, neřeším to, stejně mám za jízdy zapnuté radio, tak klik na radio a ok. Pokud na něco přijdou, tak nám to sem dej vědět. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Ja to mam podobne. Z menu klimatizacie sa mi to nevracia automaticky naspat. Bral som to ako OK stav. Ani som nevedel ze spravne sa to ma vracat spat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Ja to mám tiež tak. Myslel som že to tak má byť. 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 U Scaly 10/2019 s Amundsenem to funguje stejně a nemizí to. Sice tam prakticky nelezu, jelikož automatika funguje dobře, ale mizení jako je u výběru jízdního režimu bych uvítal. Takhle musím 2x klepnout na displej abych se dostal zpět na Waze/CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osasco Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Potvrzuji, u Scaly 06/2020 s Bolerem mi také zůstává viset nastavování Climatronicu, Navíc, pokud mám Bolero vypnuté (nemám nastavené hodiny), tak po stlačení tlačítka MENU, se nestane nic, na displeji se neobjeví nic. Přitom u couvací kamery se obraz při vypnutém Boleru normálně zobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurraj Vloženo 7. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2021 I mě zůstává ten klimatronic na displeji. Prostě zmáčknu tlačítko třeba phone a zkrátka z toho sám vyjedu, Nic, co by mě zatěžovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.