Publikováno Únor 28, 20214 r Ahojte, chcel by som sa opýtať či náhodou niekto neviete kde by sa dali zohnať LEDky do predných smeroviek do superbu 2. Je tam pätica PH24WY. Z Číny to objednávať nechcem a tu na sk som našiel jednu za 26€. A aby som dal za jeden pár LEDiek 52€?? Nie ďakujem... Všade okrem predných smeroviek už mám LEDky. V zadných smerovkach ma vyšiel pár na nejakých 14-15€ (tu na sk) a aby som dával 3-4x toľko peňazí len kvôli tomu že je tam iná pätica?? Budem rád za vaše rady. Upraveno Únor 28, 20214 r od Martin1122334455
Únor 28, 20214 r odpověd je ; "zlatá" obyč vláknovka dokud funguje nešahat , Xx ti ani Canbus nepomuže .... pak už je to asi jedno , patice je atyp , takže vše oproti standardu je za ranec :-(
Květen 31, 20223 r Souhlasím s příspěvkem výše, ještě stojí za zvážení, jestli koupit lepší žárovku např. OSRAM DIADEM CHROME, která je spolehlivá a v čirých světlech nevypadá hnusně jako klasická odlupující se oranžáda. Pro toho, kdo si přesto nemůže pomoct (jako třeba já, když už jsem měl LED všude jinde), mám odzkoušeno v SII FL MR 2014: Stualarm 951204ora - hodně velká svítivost, dle mého názoru oslňovala (ale CANbus i hyperflash OK, fungovala v pohodě) Stualarm 95AC003ora - nižší svítivost, boční LEDky jsem odclonil tenkými stahovacími pásky, funkčnost OK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.