Tuomma Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 Ahoj funguje někomu bezdrátově carplay s iphonem na superbu III fl? Prodejce mi tvrdí, že to kvůli licenčním podmínkám nefunguje i když by uz toho měl mib3 být schopen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Ahoj. V PHEV mi to funguje v poradku. Ve Sportline, pred FL, samozrejme ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 22. Březen 2021 Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Já teď tedy mám Kodiaqa a v něm Amundsen MIB 3 a bezdrátový Android Auto funguje. Podle manuálu by měl i Carplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 23. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 V 19. 3. 2021 na 10:06, Goauld napsal: Ahoj. V PHEV mi to funguje v poradku. Ve Sportline, pred FL, samozrejme ne. Tak snad mi to bude fungovat take a bezdratove nabijeni jsem neobjednal zbytecne. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technoid Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Mám aktuálně novéhou Scouta s Columbusem MIB 3 a Carplay funguje, jel jsem bezdrátově na Waze a spouštím hudbu ze Spotify, když už v tom není disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 (editace) Ahoj, jak zprovoznit bezdrátový CarPlay? Když připojím kabelem tak funguje normálně, ale na bezdrátový nemůžu přijít na to jak nastavit. Jde o Superb 2020 L&K a Columbus Editováno: 29. Září 2021, autor: MrMysakovich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 A je to Columbus MIB 2.5 nebo MIB 3? U 2.5 to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Zjistím, odemčít to nějak nejde kdyby to byl MIB 2.5 asi že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Ne jedine adapter kterej dokaze bezdrat ale mib2.5 to neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 (editace) O adaptéru vím, tak jdu prohledat fórum, který bude nejlepší :-) díky moc Editováno: 29. Září 2021, autor: MrMysakovich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 29. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2021 V 29. 9. 2021 na 19:53, MrMysakovich napsal: O adaptéru vím, tak jdu prohledat fórum, který bude nejlepší :-) díky moc Ahoj. Jak jsi to nakonec vyřešil? Díky za info:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 21. leden 2022 Sdílet Vloženo 21. leden 2022 Mib3 carplay jede v pohode, data si taha od cubic telecomu... uvidime jak to budu fungovat v provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.